slika je stara vec skoro oko 2 godine i nije fejk
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
Catalunya1
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ovog Ibrulja sam sreo na aerodromu u Sarajevu, prije 10ak dana. Let Stockholm-Sarajevo, ovo sa Ryanairom sto ideNah1ddd je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:33https://www.youtube.com/live/da0mCFVNsE ... jWutxEf2R7
Zaboravljeni potencijali, samo nisu fudbaleri.
Vratili se![]()
Odslusao sam podcast sa Ićom i Sašom. Nekako me vratiše u ona turobna vremena hahahah...
Drago mi je zbog njih, bolje njih slušati poslije utakmice nego Dželu i prof. Dogana svakako.
Drago mi je zbog njih, bolje njih slušati poslije utakmice nego Dželu i prof. Dogana svakako.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mene smoriše. Zapravo, Ićo mi je okej. Saša je teški smor, a veze o lopti nema.
Ma dobro, s obzirom na ponudu, daj makar njih. Ne mogu vala ni Marjana vise slusat kako se kreveljiPeppermintSA je napisao/la: ↑25 maj 2026, 00:24Mene smoriše. Zapravo, Ićo mi je okej. Saša je teški smor, a veze o lopti nema.
evo Cesar za prijateljske utakmice Slovenije u junu nije pozvao Topalovica, sto ne bi nista znacilo, da nije pozvao 16godisnjeg Korena iz belgijske lige
Pitaju se zasto nema Topalovica?
Pitaju se zasto nema Topalovica?
dobre guzove ima Belma
Meni utisak obrnut. Pogotovo mi se nije svidio Ićin sta o Džeki. Što se tiče Saše njegovi tekstovi o fudbalu su odlični, jako lijepo piše, možda se na takav način i bolje izražava ali vidi se da zna.PeppermintSA je napisao/la: ↑25 maj 2026, 00:24Mene smoriše. Zapravo, Ićo mi je okej. Saša je teški smor, a veze o lopti nema.
Trenutno korisnika/ca: al87, AlenHalilovic, Frankie i 66 gostiju.