Sportsko društvo Dinamo

Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Sportsko društvo Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 23 avg 2025, 18:38

slika

Za povijest :tokralju: :tokralju: :tokralju:

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Sportsko društvo Dinamo

Post Postao/la SiamoNoi » 25 maj 2026, 01:01

slika
Prva dvostruka kruna demokratskog Dinama :salut:
Dinamov stoper Scott McKenna rekao je da nikad nije doživio ništa slično. "Nevjerojatan osjećaj, pogotovo nakon ovako duge sezone. Imali smo trenutaka kada nam nije bilo lako, ali držali smo se zajedno i sada slavimo. Ovo su prva dva trofeja koja sam osvojio u karijeri i ovako nešto još nisam doživio", izjavio je škotski reprezentativac.

Prokomentirao je i svoj status u klubu: "Ja sam ovdje još tri godine. Ovo je bio prvi put da sam na tribini s navijačima nakon utakmice i nadam se da ću to doživjeti ponovno u budućnosti."
Navijačima se obratio Miha Zajc. "Prvo hvala svima na podršci, od prve utakmice ste bili s nama i kad je bilo teško. Hvala vam na tome i na ovoj nezaboravnoj noći. Za mene je ovo nešto nevjerojatno. Nadam se da će biti još ovakvih noći", rekao je slovenski veznjak.
Mateo Lisica komentirao je sezonu: "25 tisuća ljudi, malo me trnci hvataju. Prvi mi je ovo naslov i Kup, bez riječi sam. Drago mi je da sam dio ovog kluba i ekipe i da pred ovakvim navijačima mogu igrati nogomet. Izbivao sam s terena i vratio se jači. Sada se idem odmoriti na more. Trebamo se pripremiti za kvalifikacije Lige prvaka."
Kažu podržavatelji kriminala i ljudskog ološa...uništili klub :kafa:

Ovako je to bilo recimo jedne 2012.,također dupla kruna:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []