Bolji od ovog trenutnog u svakom slucaju
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Bukvalno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Stavi plavi šorc sa ovim bijelim dresom, i meni su naši najbolji od onih Patrickovih što ih stavljate.
Tačno je ono što dres reprezentacije poput nas treba biti na velikom prvenstvu, privlači pažnju jer je drugačiji i blesav, i ljudi će nas sigurno pamtit. Stavi ovo isto nekom Curacau, identično, zamijeni kelme logo sa adidasovim, i dodaj po tri linije na rukave, i ljudi bi svršavali ovdje.
Font je loš.
I ne znam šta rade sa grbovima, i zašto su na svakoj slici drugačije veličine i na drugačijem mjestu.
Tačno je ono što dres reprezentacije poput nas treba biti na velikom prvenstvu, privlači pažnju jer je drugačiji i blesav, i ljudi će nas sigurno pamtit. Stavi ovo isto nekom Curacau, identično, zamijeni kelme logo sa adidasovim, i dodaj po tri linije na rukave, i ljudi bi svršavali ovdje.
Font je loš.
I ne znam šta rade sa grbovima, i zašto su na svakoj slici drugačije veličine i na drugačijem mjestu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Trebali su uzeti polo majice iz Waikikija, jednu tamniju plavu, jednu bijelu i krhnut logo na njih. Da se može u dresu do čaršije, na svadbu i u džamiju.
Doduše onda bi izgledali kao Francuska. Ali bolje izgledat kao francuska nego kao Željo, Ukrajina ili Grčka jel.
Doduše onda bi izgledali kao Francuska. Ali bolje izgledat kao francuska nego kao Željo, Ukrajina ili Grčka jel.
Dresovi su super, elegantni....a ovi sto kukaju, pa sta hocete vise ne znam 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- svrakino1921
- Kontakt:
Pitam suprugu kakvi su joj dresovi, kaže dobri su - nisu loši, bijeli joj ljepši od plavog. Ja onako gledam u nju.
Imala je uvijek stila, govorim joj sada da haman s godinama gubi “ukus”
Možda je onaj poguzvani bijeli na Hrgoviću sa stomakom ostavio los dojam?!
Mislim da su neki previše očekivali a vremena je malo bilo - to je opet greška onih koji su bili zaduženi za to. Čuj ne vjeruješ u plasman na SP.
Trebalo je biti tu jos drugih detalja kao sto su kragna i sl.
Dres će se najbolje moći ocijeniti kada se vidi na igračima. Do tada sam neutralan.
Nekima su najbolji oni s lentom. Meni nisu nešto. O ukusima se ne raspravlja. Za mene je trebao biti odličan onaj bijeli adidasov koji nikada nije ni izašao jer smo prešli na Kelme.
Imala je uvijek stila, govorim joj sada da haman s godinama gubi “ukus”
Možda je onaj poguzvani bijeli na Hrgoviću sa stomakom ostavio los dojam?!
Mislim da su neki previše očekivali a vremena je malo bilo - to je opet greška onih koji su bili zaduženi za to. Čuj ne vjeruješ u plasman na SP.
Trebalo je biti tu jos drugih detalja kao sto su kragna i sl.
Dres će se najbolje moći ocijeniti kada se vidi na igračima. Do tada sam neutralan.
Nekima su najbolji oni s lentom. Meni nisu nešto. O ukusima se ne raspravlja. Za mene je trebao biti odličan onaj bijeli adidasov koji nikada nije ni izašao jer smo prešli na Kelme.
Gdje se ovo moze kupiti
Plavi mi je na prvu sasvim OK, bjeli bi mislim bio ljepši bez ovih plavih rukava. Vidjet cemo kako izgledaju na igračima
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
ja sam to u brazilu uradio
dresovi su ok ali ništa više od toga. plavi je malo bolji od ovoga kvalifikacijskog, bijeli je meni lošiji
plavi rukavi su tu kada se miješa boja šorca i dresa
Koliko je samo dobrih prijedloga bijelog dresa bilo ovdje na forumu, ovaj nije ni blizu tih
Vazda mi je bilo bezveze ovo s rukavima druge boje, izgubi se osjećaj da se radi o dresu uopšte. I ne znam što je toliko teško napraviti jednostavni bijeli dres? Eto i ove linije bih istrpio, al što se komplikuje s rukavima
Plavi su već prihvatljivi.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ovaj bijeli bi bio idealan za rukometnu reprezentaciju, ovakav dizajn mi vristi rukomet
ali ok, imao je Bayern slican fazon prije 2-3 sezone, ni taj njihov mi se nije svidjao

ali ok, imao je Bayern slican fazon prije 2-3 sezone, ni taj njihov mi se nije svidjao

Don't believe the hype.
Ja bih dao 150 KM samo za ovu etiketu dream big dream bih
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Zato sto je covjek trazen i placen da dizajnira nesto, cisto sumnjam da je mogao donijet jednostavan bijeli dres pa rec evo ja sam ovo napravio platite me.zaostrog je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:14Koliko je samo dobrih prijedloga bijelog dresa bilo ovdje na forumu, ovaj nije ni blizu tihVazda mi je bilo bezveze ovo s rukavima druge boje, izgubi se osjećaj da se radi o dresu uopšte. I ne znam što je toliko teško napraviti jednostavni bijeli dres? Eto i ove linije bih istrpio, al što se komplikuje s rukavima
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
MostarReds22
- Kontakt:
Nelosi, bijeli baca na pidzamu na slikama, ali irl bi to drugacije trebalo izgledati. Plavi solida, samo su ga usrali s ovom zutom na brojevima.
- GoldenLilies
- Kontakt:
Nadam se da se mogu kupiti s brojem? Ili mora biti ime ako se vec uzima s brojem? Bez broja je meni dosta losiji.
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Eh danas je ponedjeljak, dres izašo, očekujem ga u nedjelju na pijaci u Memićima 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zapravo nam je dres veoma sličan Španskom, ali njima je Adidas pravio, što znači da je odlično. Oni imaju tri linije na rukavu mi nemamo.
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Goalgetter, Sveti, TefalTava i 56 gostiju.