Da je po mom ukusu

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
I ja sam, bas bezveze dresovi,haj nisu toliko losi ali koliki se hajp digao oko dresa tacno sam razocaran.FerdinandF je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:28Razočaran sam iskreno.
Dizajneru bih poručio. Nemoj više nikad živ bio.
sta je utisnuto u dresu de mozes li nam pojasnitiFerdinandF je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:33Kakve su ovo kragne!?
Ovo su te rijeke, ova utisnuta transparent skalamerija, ko da se dijete od pet godina igralo u Paintu!?
Ove linije vrhunac kreativnosti!?
Ovako glomazni brojevi na ledjima, ko u americkom fudbalu!?
Neukusu treba reći: Ne!
Zabraniti mu pristup dizajnu, ne samo dresova, vec dizajnu uopste. Idi okopavat krompir negdje.

Ne mozemo igrati u ovim dresovima na SP jer nisu prijavljeni na vrijemezastitaIdentiteta je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:43E čuj šupljatora, u tkanini izgled rijeka...Pa nijedna nam nije ovakva.
Ok su dresovi.
Nijanse plave i bijele mnogo ljepše nego kod prethodnih.
Nije ni blizu onako kakvim su najavljani, još bijeli identičan kao leak, nikakve posebne dorade tu nije bilo.
Stambolić je na videu duže "draftao" dizajn nego u stvarnosti i to je to.
A za ovog što pita ko je hercegovka... Ajla Kašić
Obzirom da grupu igramo protiv Kanade, Katara i Švice (sve crveno/bordo-bijele ekipe), nadam se da ćemo igrati isključivo u plavima jer su 200x ljepši od bijelog (glupi rukavi i još gluplje ćize).
![]()
Ja ne mogu da vjerujem da je tebi ovo lijepo. Ili se zafrkavaš?
Ne lupetaj.SanaBosna je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:46Ne mozemo igrati u ovim dresovima na SP jer nisu prijavljeni na vrijemezastitaIdentiteta je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:43E čuj šupljatora, u tkanini izgled rijeka...Pa nijedna nam nije ovakva.
Ok su dresovi.
Nije ni blizu onako kakvim su najavljani, još bijeli identičan kao leak, nikakve posebne dorade tu nije bilo.
Obzirom da grupu igramo protiv Kanade, Katara i Švice (sve crveno/bordo-bijele ekipe), nadam se da ćemo igrati isključivo u plavima jer su 200x ljepši od bijelog (glupi rukavi i još gluplje ćize).
![]()
A to kineski zmajevi imaju veze s nasom narodnom nosnjom jelSWOT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:52Pogledajte dresove Jordana, tu se vidi neka veze sa narodnom nosnjom, patern uzet za rukave sa njihovih marama...
A sad nasi dresovi, apsolutno nikakav patern nema, kao rijeke ce bit inspiracija... Ono na kraju dres željeznicara sa zutim linijama hahhaah
Dres nam je khurcina, ne bi ne razočarao, da nije toliko najavljivan, na kraju kaaaaatastrofa... Dresovi sa zmajevima su puno bolji i imaju vise smisla
Vise je zbog toga sto ne daju nam da ljiljan stoji na dres, pa jbt mogu srbi I hrvati imati svoje a mi vazda moramo srati i izmisljati zbog budala koji se pitaju ali kad upitas za koga navijaju prije bi rekli srbija ili hrvatskaBenjooJutub je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:49Ja ne mogu da vjerujem da je tebi ovo lijepo. Ili se zafrkavaš?![]()
Dresovi su odlični, lijepi su, minimalistični i ima neke simbolike. Baš kao što dresovi treba da izgledaju.
Ljudi bi ovdje ćilime, liljane, stećke, stari most... Pa nije likovna izložba. Zamisli da Francuzi Ajfelov toranj stave ili Ameri Kip slobode.. niđe veze.
Ne lupetaj.SanaBosna je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:46Ne mozemo igrati u ovim dresovima na SP jer nisu prijavljeni na vrijemezastitaIdentiteta je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:43E čuj šupljatora, u tkanini izgled rijeka...Pa nijedna nam nije ovakva.
Ok su dresovi.
![]()
![]()
Zmajevi su nas nadimak, a pored toga nacionalni heroj nam je takodje nosio nadimak Zmaj... Zmaj ima vise veze sa bosnom nego one random zute linije po dresovima...Varta je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:54A to kineski zmajevi imaju veze s nasom narodnom nosnjom jelSWOT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 09:52Pogledajte dresove Jordana, tu se vidi neka veze sa narodnom nosnjom, patern uzet za rukave sa njihovih marama...
A sad nasi dresovi, apsolutno nikakav patern nema, kao rijeke ce bit inspiracija... Ono na kraju dres željeznicara sa zutim linijama hahhaah
Dres nam je khurcina, ne bi ne razočarao, da nije toliko najavljivan, na kraju kaaaaatastrofa... Dresovi sa zmajevima su puno bolji i imaju vise smisla
Trenutno korisnika/ca: LukavacBHF i 17 gostiju.