Plavi su ok, najvise zbog nijanse koja nije drecava.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Bijeli dresovi katastrofa, pravi rukometni. jos one linije na ledjima sto idu od bubrega prema dole
Kazu u komentarima na drustvenim mrezama da se ne vide na dresu linije,da su na pozadini nacrtane rijeke prema njihovom geografskom polozaju...
Plavi dres mi je ok,al 149KM je previse kao i 249KM
Plavi dres mi je ok,al 149KM je previse kao i 249KM
Čuj odbili Pumu, pa treba nekog objesit
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne znam sta serete, dresovi su odlicni, nikad ljepsi a jednostavniji dres nismo imali. Zna li se kada ce biti dostupni na kelmeu, volio bih ga imati prije utakmice sa kanadom
Dize se prasina ⚫️🔴
Pa lik je postavio koju stranicu ranije, Bayern igrao u istim samo crvena boja.
Možda bi bilo ljepše da su i rukavi bijeli, ali nije toliko strašno jer je zbog rukava pretpostavka da idu u kombinaciji s plavim sorcom - tako da ok.
Pa do jučer smo igrali u dječijim dresovima, ali bukvalno.
Ovaj plavi je milion puta ljepši od prethodnog plavog.
A i bijeli je ljepši od prethodnog bijelog.
Tako da je projekat uspješno realiziran koliko toliko. A uvijek može bolje, naravno.
Ljepota je u jednostavnosti.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Daj odrasti, šta je ovo ba?!
Nije svaki pattern odrađen kao kičasti šit.
Ovo nije moj dizajn već nešto približno patternu ćilima što Kelme već ima u svojoj baznoj ponudi.
Pošteno, pa kako bude.
Ima li informacija gdje se moze staviti broj i ime/prezime na nove dresove? Prilikom kupovine nije moguce izabrati takvu opciju.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Tražit će se dres više, bez obzira na cijenu. Da je 1000KM, planuo bi
hurem je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:32Pa lik je postavio koju stranicu ranije, Bayern igrao u istim samo crvena boja.
Možda bi bilo ljepše da su i rukavi bijeli, ali nije toliko strašno jer je zbog rukava pretpostavka da idu u kombinaciji s plavim sorcom - tako da ok.
Tako da je projekat uspješno realiziran koliko toliko. A uvijek može bolje, naravno.

Nisu komplet bijelog pokazali
Ja sam narucio plavi davno. Onako, ne mogu reci da je izazvao WOW efekat ali definitivno bolji od prethodnog. Svidja mi se boja, ovi detalji ma pozadini, vez grba pa cak i font kako je uradjen. Ove linije su mi nekako meh, ne znam zasto. Kragna je mogla biti isto malo bolja.
Sve u svemu sasvim OK dres. Kad dodam broj i prezime uz oficijalne bedgeve na njeg bit ce bonbona.
EDIT:
Jel neko primjetio kako su dresovi na ovoj fotografiji u svlacionici drugaciji od prestavljenih
Sve u svemu sasvim OK dres. Kad dodam broj i prezime uz oficijalne bedgeve na njeg bit ce bonbona.
EDIT:
Jel neko primjetio kako su dresovi na ovoj fotografiji u svlacionici drugaciji od prestavljenih
Dresovi katastrofa. Stambolic opsjednut linijama i bas je to pobrkao. Imali smo najruzniji plavi dres a sada smo presli na najruzniji bijeli dres. Linije u dvije boje u to plavo zute
Haos
-
MostarReds22
- Kontakt:
Pa ovaj sa slike nije ni slican onom sa predstavljanja. Bas jeftini izgleda u pm. Ako je ovo fan verzija odustajem od kupovine.SanaBosna je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:43hurem je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:32Pa lik je postavio koju stranicu ranije, Bayern igrao u istim samo crvena boja.
Top dresovi, bas mi se svidjaju.
Pogotovo ovaj bijeli sa plavim rukavima.
Ljudi pisu vec da je materijal jako kvalitetan pod rukom.
Pogotovo ovaj bijeli sa plavim rukavima.
Ljudi pisu vec da je materijal jako kvalitetan pod rukom.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 25 maj 2026, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno ne izgleda isto kao onaj koji su jutros objavili. Ni blizu zapravo. I zašto imaju toliko različitih nijansi plave 
To je do aparata, ne moze preraditi sve nijanseDonnie Darko je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:52Bukvalno ne izgleda isto kao onaj koji su jutros objavili. Ni blizu zapravo. I zašto imaju toliko različitih nijansi plave![]()
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim,da je boljih primjeraka bilo koje su forumasi dizajnirali na chatgpt....
Mora da je fan verzija meni nekako izgleda kao oprema za treningMostarReds22 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:51Pa ovaj sa slike nije ni slican onom sa predstavljanja. Bas jeftini izgleda u pm. Ako je ovo fan verzija odustajem od kupovine.SanaBosna je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:43hurem je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:32
Pa lik je postavio koju stranicu ranije, Bayern igrao u istim samo crvena boja.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
FerdinandF
- Kontakt:
Stambolicu ne treba dati vise da dizajnira najobicniju vizit karticu.hurem je napisao/la: ↑25 maj 2026, 10:10Bijeli će vjerovatno zbog rukava ići u kombinaciji s plavim sorcom i to bi moglo ok izgledati - sto znaci da se vraćamo na nekadašnje i ako bude tako bit cu zadovoljan u tom smislu jer je za mene “plavi sorc, bijela majica” uvijek bila najbolja kombinacija.
Kao sto rekoh u prethodnom postu, tek kada vidimo na igračima moći će se vise kazati.
Za mene je dovoljno za početak to sto je ova nova garnitura bolja od “dojučerašnje” plave i i bijele garniture. Moglo je bolje ali neka igrači zabijaju na utakmicama, odmah će i dres biti jos ljepši, i nakon svakog gola sve ljepši.
A Stambolicu dati sada da radi garnituru za Euro - da nema izgovora kako nije imao vremena dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse, napapijri1987, Varta i 51 gost.