FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ko nam zlo mislio...
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ko nam zlo mislio... » 05 maj 2011, 13:00

D.M.S.O. je napisao/la:Ko o cemu- pitari o Želji i to na svojoj temi :lol: :lol: a šta ce drugo nego o Želji jer nemaju o cemu drugo, kad se njihov klub raspada,a igraci im žive u mraku jeduci hrenovke.
A oni pored svega toga imaju vremena da se bave Željom , nazivaju ga ustaškim kluboma , godinama su to i skandirali Gazi ustaše na derbijima i tako te seoske doskočice.
Tako nešto nikad se prije rata nije culo od predratnih HZ ...ali jbg rat je ucinio svoje pa tako danas jezgro sjevera cine muhadžiri i pridošlice iz istocne bosne i sandžaka, koji govore TUJ NA TARTAN STAZU, njihA i slicno.
Od takvih i dolaze ovakve morbidne i iskompleksirane price o Želji, o NDH, poljacima, česima, qurcima palcima... to raja iz ovog grada nikad nije smišljala niti pisala takve gadosti i pakosti.
Decko...
Ne znam ko si i sta si ali ocigledno ne poznajes dovoljno materiju kojom se bavis.
Prva tri covjeka vaseg juga dolaze iz redom:kosova,sjenice i rogatice.
Informacija tacna i provjerena 100%.
Ostatak ti isto tako dodje u 5 deka.
Naravno da ima i dosta prave gradske raje ali su oni u vasem slucaju u velikoj manjini.
Kod nas je situacija obrnuta.
To ti svi ljudi koji su upuceni u navijacko sanje znaju i ne poricu.
Poenta:ne pisi o stvarima u koje nisi upucen (dovoljno).

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 maj 2011, 13:01

Capt_Billy je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo momci imamo isti slucaj kao i 2003, pa da se malo prisjetimo!!! :D :D E jest peh ovaj Saranovic bio!!! :D :D
**** majku, ako su i jedan poslijetani derbi naštimali, to je bio ovaj! :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

D.M.S.O.
Kontakt:

Post Postao/la D.M.S.O. » 05 maj 2011, 13:03

Ko nam zlo mislio... je napisao/la:
D.M.S.O. je napisao/la:Ko o cemu- pitari o Želji i to na svojoj temi :lol: :lol: a šta ce drugo nego o Želji jer nemaju o cemu drugo, kad se njihov klub raspada,a igraci im žive u mraku jeduci hrenovke.
A oni pored svega toga imaju vremena da se bave Željom , nazivaju ga ustaškim kluboma , godinama su to i skandirali Gazi ustaše na derbijima i tako te seoske doskočice.
Tako nešto nikad se prije rata nije culo od predratnih HZ ...ali jbg rat je ucinio svoje pa tako danas jezgro sjevera cine muhadžiri i pridošlice iz istocne bosne i sandžaka, koji govore TUJ NA TARTAN STAZU, njihA i slicno.
Od takvih i dolaze ovakve morbidne i iskompleksirane price o Želji, o NDH, poljacima, česima, qurcima palcima... to raja iz ovog grada nikad nije smišljala niti pisala takve gadosti i pakosti.
Decko...
Ne znam ko si i sta si ali ocigledno ne poznajes dovoljno materiju kojom se bavis.
Naravno da ima i dosta prave gradske raje ali su oni u vasem slucaju u velikoj manjini.
Koliko znam fočaci su glavni likovi na sjeveru koševa, informacija 101% provjerena.
HZ nikad prije rata nisu skandirale željovcima Gazi ustaše jer su tad na tribini sjevera bila momci iz grada, rat je ucinio svoje pa danas ti frustrirani muhadžiri pjevaju svašta željovcima iz neznanja, neupucenosti i manjka osnovne kulture, povezuju ih sa NDH, poljacima, rusima i slicne nebuloze.
Znamo i ja i ti o cemu pricam ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 05 maj 2011, 13:06

VanBasten je napisao/la:

Evo momci imamo isti slucaj kao i 2003, pa da se malo prisjetimo!!! :D :D E jest peh ovaj Saranovic bio!!! :D :D
Ajde nemoj ziv bio o tom stimanju tekmi, jer ce se odmah upaliti 100 drugih navijaca koji ce tvrditi suprotno i odmah ode tema u pm!!! :D :D Ne znam fakat sta se paliti svi na te namjestaljke kada nitko od nas nema dokaza. Evo jucer Sarajevo klepi Travnika dole zasluzeno i odmah stela. Tako isto i za Zelju prica. A ja fakat ne znam gdje to vodi?? Nakog svakog meca Zelje i Sarajeva prepucavanja o steljenju tekmi!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 05 maj 2011, 13:10

D.M.S.O. je napisao/la:
Decko...
Koliko znam fočaci su glavni likovi na sjeveru koševa, informacija 101% provjerena.
HZ nikad prije rata nisu skandirale željovcima Gazi ustaše jer su tad na tribini sjevera bila momci iz grada, rat je ucinio svoje pa danas ti frustrirani muhadžiri pjevaju svašta željovcima iz neznanja, neupucenosti i manjka osnovne kulture, povezuju ih sa NDH, poljacima, rusima i slicne nebuloze.
Ja koliko znam ff sve fočaci :lol: nemoj živ bio pričati o nečemu u što nisi siguran,nemaš činjenice i prije svega si sam tanak na tom području. Sve se zna ko je ko,struktura tribine,furke,pjesme itd. Svi znaju da vam je tribina trenutno dno dna i ne tješi se bezveze.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 maj 2011, 13:15

Capt_Billy je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

Ajde nemoj ziv bio o tom stimanju tekmi, jer ce se odmah upaliti 100 drugih navijaca koji ce tvrditi suprotno i odmah ode tema u pm!!! :D :D Ne znam fakat sta se paliti svi na te namjestaljke kada nitko od nas nema dokaza. Evo jucer Sarajevo klepi Travnika dole zasluzeno i odmah stela. Tako isto i za Zelju prica. A ja fakat ne znam gdje to vodi?? Nakog svakog meca Zelje i Sarajeva prepucavanja o steljenju tekmi!!!
Ma ne palim se, ba. ovo mi je jedina sumnjiva utakmica, i ne tvrdim da je bila namještena. Zato sam naglasio "ako". A da se ne lažemo, vjerovatno ih je bilo. Naše uprave nikad nisu bile uprave Boce i Rivera, nego haveri iz kafane maltene :mrgreen:

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 05 maj 2011, 13:17

Ma ne palim se, ba. ovo mi je jedina sumnjiva utakmica, i ne tvrdim da je bila namještena. Zato sam naglasio "ako". A da se ne lažemo, vjerovatno ih je bilo. Naše uprave nikad nisu bile uprave Boce i Rivera, nego haveri iz kafane maltene
Potpis prijatelju!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 05 maj 2011, 13:37

D.M.S.O. je napisao/la:
Decko...
HAHA decko kao prvo da ti kazem znam na kojeg lika tj pojedinca ciljas da je Focak,al na tvoju zalost nema veze sa Focom i 101 posto provjerena informacija haha bravooo majstore! Prva stvar pojma nemas sa ovom materijom sto kolega rece prije mene,vec pricas ono sto cujes na kafama,kao drugo kakve pasa moj ti mudzahide sine dragi spominjes?Jel znas da je na tvom jugu bio trans do nedavno Torcide,da ste vi NKZ,da vam BBB dolaze na tribinu,pa poslije idete na kafu u Zemun bjezi djecace brukas se,odavno sarajevska raja ne drze jug! Ja mislim da vam je ovaj Picicici ili kako vas se vec preziva vodja moze uci u istorju HZ i Manijaka kao covjek koje ima najzvucnije,izvorno sarajevsko prezime!
Fina Gradska sarajevska raja

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 05 maj 2011, 13:43

Batistuta je napisao/la: Koliko znam fočaci su glavni likovi na sjeveru koševa, informacija 101% provjerena.
Ja koliko znam ff sve fočaci :lol: nemoj živ bio pričati o nečemu u što nisi siguran,nemaš činjenice i prije svega si sam tanak na tom području. Sve se zna ko je ko,struktura tribine,furke,pjesme itd. Svi znaju da vam je tribina trenutno dno dna i ne tješi se bezveze.
Majko mila, kakvi ste vi debili...(moderacija: fakat sam pokušao naći korektniju riječ, ali ovo je korektno koliko može biti)

Jedan praktičan primjer samo:

Jel Boša Tanjević ponos ovog grada?
Glupo pitanje, jele.

E, pa Boša je rođen u Rožajama, koliko se sjećam! Prema automatizmu koji se ovdje fura to znači sljedeće: Boša je papak iz Rožaja, koji će nam on ****. Nije rođen ovdje, jes da se rano doselio sticajem okolnosti, da voli ovaj grad, voli KK Bosnu, da s eosjeća Sarajlijom. Al jbg, nije se rodio ovdje. Porijeklo mu je iz Sandžaka. Pljunem ga u usta papanska.

Možda bi bilo dobro spomenuti, Safeta Isovića, Safeta Zajku, Smaju Šikala....znaš to su oni što su komandovali na Žuču i spriječili pad grada, i poginuli za ovaj grad, Znaš šta, nijedan nije bio potomak aga sarajlija. Ali su Boga mi, ponos ovog grada!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 maj 2011, 13:57

U subotu samo pametno protiv vaginijusa. Ne dozvoliti situaciju da nam padaju oko avlije..jer zna se...to su miljenici sudija !!! Ne znam kakav je ovaj Aleckovic ali mora imati stav prema "glumackim" padovima igraca VMC.Ako dopusti padanje ...tesko nama,pogotovo jos ako je u plavo obojen...
Nedo Bog padanja u nasoj avliji sto redovno rade kroz citavo prvenstvo. I naravno MASNI-Beslija...odmah leti ka sudiji ..hebe sve zivo i mrtvo direktno u lice...pa ima li ikakav sudija da mu pokaze odmah put pod tuseve...nije ba jednom ovo uradio i vec postaje simptomaticno od ove MASNOCE.
Znaci samo laganini i pametno nadoce oni kroz tekmu na rudu. Potpisujem 1-0

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 maj 2011, 14:01

E svasta o cemu oni pricaju :S Znaci mi iz novog grada smo seljacine !? :lol: :lol: A to sto kazes tuj na tartan stazi vjeruj mi da se varas momak je rekao tu samo malo u razvuko :roll:

Nadam se da cemo ih mlatnuti red je vise hebemu 8-)

[youtube][/youtube] kad se sjetim ove tekme kad ga matija kralj uvali 8-)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 05 maj 2011, 14:05

FCS-FCS je napisao/la:U subotu samo pametno protiv vaginijusa. Ne dozvoliti situaciju da nam padaju oko avlije..jer zna se...to su miljenici sudija !!! Ne znam kakav je ovaj Aleckovic ali mora imati stav prema "glumackim" padovima igraca VMC.Ako dopusti padanje ...tesko nama,pogotovo jos ako je u plavo obojen...
Nedo Bog padanja u nasoj avliji sto redovno rade kroz citavo prvenstvo. I naravno MASNI-Beslija...odmah leti ka sudiji ..hebe sve zivo i mrtvo direktno u lice...pa ima li ikakav sudija da mu pokaze odmah put pod tuseve...nije ba jednom ovo uradio i vec postaje simptomaticno od ove MASNOCE.
Penali u sezoni 2010/11
Sarajevo - ZA 7 (SEDAM), PROTIV 0 (NULA)
Željezničar - ZA 8 (OSAM), PROTIV 2 (DVA)

Bez ikakve namjere o nekoj raspravi, samo da mi objasnis ima li neke razlike .. ?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 05 maj 2011, 14:06

Ne igra Pehlic u subotu.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 05 maj 2011, 14:17

Stole iz Bora je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:U subotu samo pametno protiv vaginijusa. Ne dozvoliti situaciju da nam padaju oko avlije..jer zna se...to su miljenici sudija !!! Ne znam kakav je ovaj Aleckovic ali mora imati stav prema "glumackim" padovima igraca VMC.Ako dopusti padanje ...tesko nama,pogotovo jos ako je u plavo obojen...
Penali u sezoni 2010/11

Bez ikakve namjere o nekoj raspravi, samo da mi objasnis ima li neke razlike .. ?
Im jedna razlika @Stole, Sarajevo je JEDINI klub u Premijer ligi, koji nije za ovih 25 kola napravio faul u svom kaznenom prostoru. Ponavljam JEDINI od 16 u ovih 25 kola.
Toliko o insinuacijama i traženju alibija za eventualni neuspjeh.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 maj 2011, 14:52

Stole iz Bora je napisao/la:
Penali u sezoni 2010/11

NE postavljat ovakve stvari zbunit ces raju, nama se stima...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 maj 2011, 14:59

Ma stipu priču, mi jesmo možda jesmo jednu utakmicu loši jednu solidni jednu dobri, ali seljo je konstantno loš ! Pa oni se pate se sve i jednom ekipom sa kojom igraju. Igraju na horuk i naravno, kako to gore neko reče, Bešlija ulijeće sudiji u facu dok onaj krkan Čulum udara protivničke igrače i redovno traži kavgu. Dok ga jednom neko ne nasadi na šaku. Oni nama ne mogu dati gola da se igra 180 minuta a ne 90. E sad hoćemo li mi njima i koliko ćemo mi njima dati to ostaje da se vidi :mrgreen: .
U novi boj ...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 maj 2011, 15:00

hz033 je napisao/la:Ma stipu priču, mi jesmo možda jesmo jednu utakmicu loši jednu solidni jednu dobri, ali seljo je konstantno loš ! Pa oni se pate se sve i jednom ekipom sa kojom igraju. Igraju na horuk i naravno, kako to gore neko reče, Bešlija ulijeće sudiji u facu dok onaj krkan Čulum udara protivničke igrače i redovno traži kavgu. Dok ga jednom neko ne nasadi na šaku. Oni nama ne mogu dati gola da se igra 180 minuta a ne 90. E sad hoćemo li mi njima i koliko ćemo mi njima dati to ostaje da se vidi :mrgreen: .
ali niko ne pljuje ko avdic... :mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 05 maj 2011, 15:42

VanBasten,
Ne samo da su ponos vec i legende ukljucujuci i Kindzeta koji je rodjeni Tuzlak. Jedino papci gledaju mjesto rodjenja a normalna raja gleda kakav si. Tadic je rodjeni Sarajlija, zalosno ali ebiga.

A sto se tice one glupe price o namjestanjima. Siroki i Zrinjski se dogovaraju kao da imaju jednu platnu kesu. Prosle godine su nas izgurali jer su oba kupili bodove od Leotara. Bez tih bodova bi mi sigurno isli u Evropu.

Mi i strumfovi nemamo dovoljno pameti da stelimo tekme medjusobno. Mi se pokoljemo i onda oba stradamo, vecinom. Prosle godine se pravo guralo za Borac a protiv Zelje a i ove je ovo u Prijedoru sumnjivo. Zelju pokradose u Zenici - da budemo posteni. Ja se tome ne mogu radovati, ali da im uvalimo petardu u derbiju - e to mogu itekako :).

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 maj 2011, 15:52

F.K.SARAJEVO

HORDE ZLA

HVALA
F.K.SARAJEVO

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 maj 2011, 16:12

Sjecate li se braco ove spice !?

slika

slika

slika

slika

HAJDE DA OPET SJEVER AKO NISTA BUDE VOLIKO ISPUNJEN !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”