Tebra, sto ovo navijaju za tvoj ban? Izgleda da im smetaju fakti.rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 11:50I njihovim uspaničenim unezvijerenim internet botovima zakrvavljenih očiju![]()
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- Wilshere10
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
-
rossonero85
- Kontakt:
Valjda su navikli na jednoumlje i divljenje stranačkim idolima. Botovski sendvič valja krvavo zaraditi. Čim ih neko uzdrma argumentima, kreće napad u čoporu, vrijeđanje, pljuvanje, diskreditacija, pozivanje na ban. Ali nešto su mi nervozniji i agresivniji nego inače, izgleda da stvari baš ne idu po planu.Wilshere10 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 11:54Tebra, sto ovo navijaju za tvoj ban? Izgleda da im smetaju fakti.rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 11:50I njihovim uspaničenim unezvijerenim internet botovima zakrvavljenih očiju![]()
![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
O agresivnosti priča lik koji napiše 3 posta zaredom uz 0 istomišljenika.
-
rossonero85
- Kontakt:
Vidjećemo vrlo uskoro ko ima više istomišljenika.ArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:02O agresivnosti priča lik koji napiše 3 posta zaredom uz 0 istomišljenika.
Ako mislite da neću uzvratiti kad me istovremeno zaskoči 10 bosanskih ćacija botova vlasti, malo ste se zayebali!
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 25 maj 2026, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kako Virtual koji botuje godinama za nametnutu Marfijevu i Šmitovu vlast, izdajnike bolje reći nikada nije banovan a admin kontra stranu koja piše činjenice odmah banuje?
BRATSTVO GRAČANiCA
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nemaš ti šta uzvratit ako si prvi počeo i stalno započinješ s tom debilnom spikom.rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:03Vidjećemo vrlo uskoro ko ima više istomišljenika.ArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:02O agresivnosti priča lik koji napiše 3 posta zaredom uz 0 istomišljenika.
Ako mislite da neću uzvratiti kad me istovremeno zaskoči 10 bosanskih ćacija botova vlasti, malo ste se zayebali!![]()
-
rossonero85
- Kontakt:
Imaš li šta pametnije od "prvi si počeo"? Ako vam se ne sviđa moje pisanje, lagano preskočite i razgulite, a ne da mi se ovdje kačite i pozivate na ban kao neka slinava djeca iz osnovne školeArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:23Nemaš ti šta uzvratit ako si prvi počeo i stalno započinješ s tom debilnom spikom.rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:03Vidjećemo vrlo uskoro ko ima više istomišljenika.ArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:02O agresivnosti priča lik koji napiše 3 posta zaredom uz 0 istomišljenika.
Ako mislite da neću uzvratiti kad me istovremeno zaskoči 10 bosanskih ćacija botova vlasti, malo ste se zayebali!![]()
-
rossonero85
- Kontakt:
Vrlo zanimljivo pitanje.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:13Kako Virtual koji botuje godinama za nametnutu Marfijevu i Šmitovu vlast, izdajnike bolje reći nikada nije banovan a admin kontra stranu koja piše činjenice odmah banuje?
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 25 maj 2026, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Ne možeš nekome uzvratiti ako si ti taj koji počinje raspravu. Kome uzvraćaš, zraku?rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:26Imaš li šta pametnije od "prvi si počeo"? Ako vam se ne sviđa moje pisanje, lagano preskočite i razgulite, a ne da mi se ovdje kačite i pozivate na ban kao neka slinava djeca iz osnovne školeArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:23Nemaš ti šta uzvratit ako si prvi počeo i stalno započinješ s tom debilnom spikom.rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:03
Vidjećemo vrlo uskoro ko ima više istomišljenika.
![]()
-
rossonero85
- Kontakt:
Pa koji mi onda khurac odgovarate i provocirate ako pričam sam sa sobom? Ako vam se ne sviđa nečiji komentar, lagano prošetajte.ArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:28Ne možeš nekome uzvratiti ako si ti taj koji počinje raspravu. Kome uzvraćaš, zraku?rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:26Imaš li šta pametnije od "prvi si počeo"? Ako vam se ne sviđa moje pisanje, lagano preskočite i razgulite, a ne da mi se ovdje kačite i pozivate na ban kao neka slinava djeca iz osnovne školeArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:23
Nemaš ti šta uzvratit ako si prvi počeo i stalno započinješ s tom debilnom spikom.![]()
Rekao sam šta sam imao o Sabini i njenoj podloj i ljigavoj relativizaciji, sad nastavite guslati o Bakiru jer ništa drugo i ne znate u životu.
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 25 maj 2026, 13:14, ukupno mijenjano 8 puta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Godina je 2026. i postoje jos ljudi koji misle da bilo koja politicka stranka gleda bilo sta osim svojih interesa. Damn. 
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Hoćemo da te maknu s foruma, da nam ne zagađuješ okolinu.rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:30Pa koji mi onda khurac odgovarate i provocirate ako pričam sam sa sobom? Ako vam se ne sviđa nečiji komentar, lagano prošetajte.ArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:28Ne možeš nekome uzvratiti ako si ti taj koji počinje raspravu. Kome uzvraćaš, zraku?rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:26
Imaš li šta pametnije od "prvi si počeo"? Ako vam se ne sviđa moje pisanje, lagano preskočite i razgulite, a ne da mi se ovdje kačite i pozivate na ban kao neka slinava djeca iz osnovne škole![]()
![]()
-
rossonero85
- Kontakt:
E pa vidiš, možda ti ovdje i uspije, ali u jedno budi siguran - nije ti ovo više diktatura, papak, niti je ovaj forum tvoja babovina! Upravo zbog tebe i tebi sličnih arogantnih primitivaca i stranačkih botova ljudima se zgadio projekat zvani "trojka". Sve neka lafo gospoda i intelektualci, a ustvari gomila arogantnih, bahatih, nadobudnih, bezobraznih, iskompleksiranih i agresivnih provokatora i primitivaca koji misle da su popili svu pamet svijeta i da je samo njihovo mišljenje jedino ispravno i zabranili bi drugima da govore.ArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:32Hoćemo da te maknu s foruma, da nam ne zagađuješ okolinu.rossonero85 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:30Pa koji mi onda khurac odgovarate i provocirate ako pričam sam sa sobom? Ako vam se ne sviđa nečiji komentar, lagano prošetajte.ArtemisFowl je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:28
Ne možeš nekome uzvratiti ako si ti taj koji počinje raspravu. Kome uzvraćaš, zraku?![]()
Zadnja izmjena: rossonero85, dana/u 26 maj 2026, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je ovaj sunce ti žarko 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Nisam ni za jednu političku opciju, godinama unazad. Možda nekad davno malo Stranka za BiH.
Recimo u razvijenim demokracijama gdje je visok nivo transparentnosti i jake institucije, veća je šansa da se interesi političkih aktera usklade sa javnim dobrom.
I ova Njemačka je daleko ispod Finske i Danske.
Na našoj sceni, zeleni su prošlost kao što bi trebala biti i Trojka. Samo, problem je što će narod birati manje zlo.
Recimo u razvijenim demokracijama gdje je visok nivo transparentnosti i jake institucije, veća je šansa da se interesi političkih aktera usklade sa javnim dobrom.
Na našoj sceni, zeleni su prošlost kao što bi trebala biti i Trojka. Samo, problem je što će narod birati manje zlo.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Zato nam i jeste kako jeste.AshburtonG je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:31Godina je 2026. i postoje jos ljudi koji misle da bilo koja politicka stranka gleda bilo sta osim svojih interesa. Damn.![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Wilshere10
- Kontakt:
Ma j3bo to ba,Asteriks je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:50Nisam ni za jednu političku opciju, godinama unazad. Možda nekad davno malo Stranka za BiH.
po tvom mišljenju, ove šestice sa DSG mjenjačem, godišta oko 2010, isplati li se to kupovati? Cijene se kreću od 11-16k.
VW je riješio neke boljke od 2012. 
Ja kontam sebi za BiH da imam u ostavi kad naletim abd Nivu ili Jimnya.
Ja kontam sebi za BiH da imam u ostavi kad naletim abd Nivu ili Jimnya.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 25 maj 2026, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A da nije malo i do nas samih brate?Arvid je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:52Zato nam i jeste kako jeste.AshburtonG je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:31Godina je 2026. i postoje jos ljudi koji misle da bilo koja politicka stranka gleda bilo sta osim svojih interesa. Damn.![]()
To ti je onaj Galia. Dobio ban na tom profilu, pa ovaj napravio...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi i 1 gost.