Torabi te, tobe jarabi zeljno ceka !!!!D.M.S.O. je napisao/la:Ma oderati pitarske furde, do juce se se žetonirali robijašima i lešinarima u pakaš i sad pozivaju na neki finjak, fol prosipaju neku finu gradsku pricu i ublehe licemjerne....svi na svoje, anex 7 Daytona neka se ispoštuje i nema više ni FGR ni sjevera ni kojeg qurca.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- Bianconeri1988
- Kontakt:
[/quote]FCS-FCS je napisao/la: poslije ovakvog posta sta ti je jos ostalo
...skines cega...pridjes rikvercom i cekas svoju bracu mepasovce
kad god se pitalo vi ili kamenjarci...bio sam javno na vasoj strani (a desavalo se u kafanama vecinom)
kad god se pitalo izmedju vas i troprstasa opet sam bio na vasoj strani...jer kako cu volite one sto pljuju i gaze sve sto mirise na BiH i Sarajevo...a da tebe mrzim a mozda smo zajedno na liniji bili
sto da te mrzim..sto si strumpf...daj ba osvijesti se
Pročitaj treći pasos moga posta. Ja nigdje nisam napisao da vas mrzim ili da mi je draži Široki od vas, već je situacija takva da se trenutno vi i Široki borite za evropu, sljedeće sezone to možda bude neki drugi klub recimo Sloboda ili Čelik i tad bih smio navijati protiv Sarajeva...Tako to dođe nekako. Ja imam moj stav, navijam uvijek protiv Sarajeva protiv koga god da ono igra...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
e da je rovcanin umjesto panja u napadu titula bi bila rijesena al u nasu korist
nadam se kad se (ako se ikad) vrati da ce ga amar natjerati da zivi zivotom koji je sportski,jer rovcanin je jedan od najvecih talenata bio,a sigurno i sada po kvaliteti je medju najboljim u igracima u ligi,samo sto su ga povrede i zivot totalno sjebali,ne moze se igrat utakmica u subotu a gajba pive smlatit u petak navece naikako,ne moze se igrat po betonskim mahalskim terenima i ocekivat da cijeli zivot budes bez povrede ozbiljne ,,,al jbg valjda ce ga amar dovet u red ako se ikad vrati
nesto mi je palo napamet mozda amar bas zbog njega nije doveo napdaca nego je pustio njega na posdubu u velez da bi dobio utakmica i rutine pa da ga vrati ove godine al ko zna
a eo samo da ne bi bilo da dzaba serem,lazar nije asistiro nego se usro situacije pa dodo zebi a iskreno imo je bolju situaciju u najmanju ruku
a eo samo da ne bi bilo da dzaba serem,lazar nije asistiro nego se usro situacije pa dodo zebi a iskreno imo je bolju situaciju u najmanju ruku
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
zato sto sad konacno imamo neki tim pa se se lijepo moze vidjeti ko je los,a prije je bilo 5 igraca da valja ostali ....spasavaj se ko moze ,tako je tesko bilo u kritikovat nekoga kad pored njega ne valja jos 10 igracabanovan je napisao/la:Čiča i Lazar su dva najprozivanija igrača u Želji od kako ja znam za sebe i pratim redovno Želju. A bilo je gorih, mnogo gorih. Zašto je to tako, ne bih znao objasniti
- bistrikboy
- Kontakt:
Naravno da nisam mislio na one sa obavezama,ali za aktuelnog sampiona posjeta od 500 ljudi je mizerna.Lazo ce i Bogu dodijat' kako je krenuo,mozda ga strefi nesto do kraja sezone.dino lj je napisao/la:Nemoj tako ja sam bio na tekmi ali ne osudjujem sve one sto nisu,ima dosta raje sto objektivno nije ni mogla doci.Dosta raje radi(kod ovih danasnjih gazda ,privatnika i najamnika uopste nema radnog vremena) a i dosta mladje raje nije moglo doci zbog obaveza u skoli(kraj je godine valja i zavrsiti razrede).A sto se utakmice tice,pobjedi se ne gleda u zube bez obzira sto stvarno igramo lose.U odnosu na proslu sezonu igra je ocajna,objektivno proslogodisnja ekipa je za klasu bila bolja,borbenija i za razliku od ove ostavljala je srce na terenu.Posteno govoreci titulu ove sezone ovakvom igrom ni u snu nismo zasluzili.O "pojedinim" igracima,njihovim igrama i kvalitetu necu nista reci jer to treba da uvidi Amar i ostali,ali stvarno nema vise smisla drzati ih u igri.I na kraju onako ljudski mislim da se na ovoj temi ne trebamo se prepucavati sa drugima a narociti sada oko derbija.Ipak je ovo nasa tema i netreba nasjedati na provokacije.Sa normalnim navijacima ostalih klubova normalno polemisati ostale jednostavno ignorisati.Pozdravbistrikboy je napisao/la:Cestitam voljenom klubu na jos jednoj pobjedi,a prisutnima na stadionu sto im se nije bilo mrsko mrznuti!
Svi ostali nam realno ne trebaju!1921-2011
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nesto sad gledam tabelu i raspored, i , bez namjere da provociram, ne znam jeste svjesni da ako ne uzmete kup da vam cak i evropa moze doci u pitanje ako izgubite od sarajeva a siroki dobije u zenici.
Ako izgubite od sarajeva a siroki uzme u zernici tri boda, sarajevo vam dolazi na bod a siroki na dva boda razlike.
S obzirom na cinjenicu da imate nas kod kuce ( gdje nemozete sa sigurnoscu upisati pobjedu , odnosno mozete i zijaniti) vama se kup ne samo zbog trofeja namece kao imperativ.
Ako izgubite od sarajeva a siroki uzme u zernici tri boda, sarajevo vam dolazi na bod a siroki na dva boda razlike.
S obzirom na cinjenicu da imate nas kod kuce ( gdje nemozete sa sigurnoscu upisati pobjedu , odnosno mozete i zijaniti) vama se kup ne samo zbog trofeja namece kao imperativ.
Isto kao što je moguće da vi ne osvojite titulu i da vas prestignemo na tabeli. U fudbalu je sve mogućejovanbl je napisao/la:nesto sad gledam tabelu i raspored, i , bez namjere da provociram, ne znam jeste svjesni da ako ne uzmete kup da vam cak i evropa moze doci u pitanje ako izgubite od sarajeva a siroki dobije u zenici.
naravno sve je jos teoretski moguce, samo sto je ovo kod vas s obzirom na sve, realna opasnost a kod nas samo teoretskaOmar500 je napisao/la:Isto kao što je moguće da vi ne osvojite titulu i da vas prestignemo na tabeli. U fudbalu je sve mogućejovanbl je napisao/la:nesto sad gledam tabelu i raspored, i , bez namjere da provociram, ne znam jeste svjesni da ako ne uzmete kup da vam cak i evropa moze doci u pitanje ako izgubite od sarajeva a siroki dobije u zenici.
u svakom slucaju vama se pobjeda nad sarajevom ili bar nerjeseno namece kao imerativ
Pobjeda je uvijek imperativ u gradskom derbiju. Vaznija od mnogo stvari. Nezavisno od pozicije na tabeli, borbe za titulu, kup, evropu, sasvim svejedno.
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 05 maj 2011, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
bekrija1990
Ma evo i ja gledam tabelu i raspored i bez namjere da provociram, ne znam jesi li ti svjestan da ako izgubite od Zvijezde, pogotovo sto kod nas ne mozete racunati niti na bod, titula vam moze doci u pitanje. Osim ako Brane Jankovic opet ne upetlja svoje "prste", kao u Prijedoru.jovanbl je napisao/la:nesto sad gledam tabelu i raspored, i , bez namjere da provociram, ne znam jeste svjesni da ako ne uzmete kup da vam cak i evropa moze doci u pitanje ako izgubite od sarajeva a siroki dobije u zenici.
Zadnja izmjena: bekrija1990, dana/u 05 maj 2011, 13:10, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
jest ,ali ti ljudi ne seru FK ZELJEZNICARU kolko vi serete kako je beze klub kako je vazda to bio,kako je ovo kako je ono,kako ste vi jedini gradski kako ste veliki,kako vas zeljo nikad nece stic...iskreno volio bi znat po cemu jer imamo vise titula nego al et...i sad ste se spustili da fol trazite da taj isti zeljo kojeg tolko pljujete pusti utakmicu,,,,ne znam stvarno sta je upravi u glavi al ja je ne bi pustio taman ne znam ko otiso u evropuFCS-FCS je napisao/la:ti volis one sto sa ponosom dizu fas. zastavu i zvizde na tvoju i moju himnu i skandiraju hebem te bosno itd itdelSaik je napisao/la:Puštati treba samo svojim sportskim prijateljima, kada im zatreba, jer tako to rade prijatelji, ali gubiti derbije da kojekakvi lijevi timovi ne bi bili prvaci ili ne bi išli u Europu, je smiješno i žalosno, istovremeno. Samo pošteno, pa ko koga zajebe!
strasan si !!!
mozda ti poslije ovog posta sam mepas dodje na grbu i ucipa se 200 milja sponzorstva za god dana ali tada ces opet MORATI nositi sal sa NK
previse toga bi se moralo poklopiti da mi izgubimo titulu, odnosno morali bi smo0 izgubiti prvo sad od olimpika, pa od zvijezde i od vas a da vi sve dobijete do kraja.bekrija1990 je napisao/la:Ma evo i ja gledam tabelu i raspored i bez namjere da provociram, ne znam jesi li ti svjestan da ako izgubite od Zvijezde, pogotovo sto kod nas ne mozete racunati niti na bod, titula vam moze doci u pitanje. Osim ako Brane Jankovic opet ne upetlja svoje "prste", kao u Prijedoru.
A to za branu jankovica, ocito si slabo informisan, otkad je tuzio klub poprilicno je udaljen od kluba, tako da ti ta prica ne pije vode, moras malo update- ovati informacije
pa dobro je onaj vas demagog pile87 čitavu sezonu govorio da vam je široki glavni konkurent
ili onaj DUPLA MAJSTORE

ili onaj DUPLA MAJSTORE
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
to je jedino moguce ako mi do kraja osvojimo manje od 9 bodova sto cisto sumnjam da ce se desit onda ta tvoja teorija bi mogla doc do vidjela,ali s tim da sarajevo do kraja sve mora dobit sem jedne koju smije igrat nerijeseno,a siroki bi trebao dobit i u zenici i opcenito skupit 12 bodova do kraja..jednostavno NEMOGUCA MISIJA..a ni vama jos titula nije 100% ali eto samo se cudo moze desit da je ne osvojite kao isto cudo da Zeljo ne bude na kraju 2jovanbl je napisao/la:naravno sve je jos teoretski moguce, samo sto je ovo kod vas s obzirom na sve, realna opasnost a kod nas samo teoretskaOmar500 je napisao/la:Isto kao što je moguće da vi ne osvojite titulu i da vas prestignemo na tabeli. U fudbalu je sve mogućejovanbl je napisao/la:nesto sad gledam tabelu i raspored, i , bez namjere da provociram, ne znam jeste svjesni da ako ne uzmete kup da vam cak i evropa moze doci u pitanje ako izgubite od sarajeva a siroki dobije u zenici.
u svakom slucaju vama se pobjeda nad sarajevom ili bar nerjeseno namece kao imerativ
za sarajevo ne znam, ali za siroki ja se bas ne bih na vasem mjestu uzdao u to da oni ne mogu do 12 bodova iz preostalih utakmica, u svakom slucaju zakuvalo se i za evropu opasnotwisttm87 je napisao/la: to je jedino moguce ako mi do kraja osvojimo manje od 9 bodova sto cisto sumnjam da ce se desit onda ta tvoja teorija bi mogla doc do vidjela,ali s tim da sarajevo do kraja sve mora dobit sem jedne koju smije igrat nerijeseno,a siroki bi trebao dobit u i zenici i opcenito skupit 12 bodova do kraja..jednostavno NEMOGUCA MISIJA..
Za vas je dovoljno da ako izgubite od sarajeva i kod kuce od nas da budete u opasnoj zoni i ne zavisite samo od sebe
-
bekrija1990
Boga mi, ti nisi navijac Borca. Evo ti updatejovanbl je napisao/la: A to za branu jankovica, ocito si slabo informisan, otkad je tuzio klub poprilicno je udaljen od kluba, tako da ti ta prica ne pije vode, moras malo update- ovati informacije
$ - Срђан %
$ - / & i & "
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
postoje razne vrste update -a , a ovaj nije mjerodavan vjeruj mibekrija1990 je napisao/la:Boga mi, ti nisi navijac Borca. Evo ti updatejovanbl je napisao/la: A to za branu jankovica, ocito si slabo informisan, otkad je tuzio klub poprilicno je udaljen od kluba, tako da ti ta prica ne pije vode, moras malo update- ovati informacije![]()
$ - Срђан %
$ - / & i & "
ma glupa vam prica da su babi muda bila bi...ma sarajevo da je u stanju da osvoji tolko bodova u slijedecim mecevima ne bi bilo gdje je sada nego bi bili prvi,siroki isto,nego druga je stvar sto "nasi" timovi malo pustaju i guraju sarajevo...al opet ,cuj da budu drugi 
pametni..ooo prepametni...jesil ti malo bezobrazan ili prvise glup pa kazes da mi od vas trazimo da nam pustite tekmuirridu je napisao/la:ma glupa vam prica da su babi muda bila bi...ma sarajevo da je u stanju da osvoji tolko bodova u slijedecim mecevima ne bi bilo gdje je sada nego bi bili prvi,siroki isto,nego druga je stvar sto "nasi" timovi malo pustaju i guraju sarajevo...al opet ,cuj da budu drugi
jadan bio sta izvali...lijeci se pod hitno...travama..torabijem ...u 7 brace odnesi i nanijeti sebi na zdravlje(psihicko)
joj bota sta izvali cccccc
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ima istine u tvom postu.jovanbl je napisao/la:nesto sad gledam tabelu i raspored, i , bez namjere da provociram, ne znam jeste svjesni da ako ne uzmete kup da vam cak i evropa moze doci u pitanje ako izgubite od sarajeva a siroki dobije u zenici.
26.kolo
Čelik-Široki B. ?
Sarajevo-Željezničar ?
27.kolo
Željezničar-Zrinjski 1
Leotar-Sarajevo 2
Široki B.-Slavija 1
28.kolo
Budućnost-Željezničar 2
Sarajevo-Široki B. ?
29. kolo
Željezničar-Borac ?
Drina-Sarajevo 2
Široki B.-Zrinjski 1
30. kolo
Rudar-Željezničar ?
Sarajevo-Velež 1
Budućnost-Široki B. 2
Po mom misljenju oni "sigurni" bodovi gore navedena 3 tima su:
Željezničar 6 (iz dvije utakmice)
Sarajevo 9 (iz tri utakmice)
Široki B. 9 (iz tri utakmice)
Ako dodamo i tvoje pretpostavke da Široki dobije u Zenici a Sarajevo u derbiju onda bi te dvije ekipe imale po 12 boba iz 4 utakmice i ostala bi im samo ona u kojoj se sastaju na Kosevu. Željo bi u tom slucaju imao 6 bodova iz tri utakmice i dvije za koje nisu za sigurne prognoze.
Tada bi stanje na tabeli bilo sljedece:
2.Sarajevo 53
3. Široki B. 53
4 Željezničar 51 (-1)
U slucaju samo jos jedne pobjede iz dvije utakmice (Borac ili Rudar) Željo ide na 54 boda. Ako bi Sarajevo i Široki na Koševu odigrali X svi bi imali isti broj bodova iali bi Željo otpao zbog najlosijih medjusobnih susreta. Ako bi bilo koja ekipa pobjedila Željo bi isao kao treci u Evropu.
Sve bi se promjenilo ako bi Željo iz dvije utakmice (Borac i Rudar) osvojio 4 boda. To bi znacilo da bi Željo u 5 kola osvojio 10 bodova i imao bi na kraju 55 sto bi mu bilo sasvim dovoljno za Evropu. Tada bi utakmica na Koševu izmedju Sarajeva i Širokog odlucivala koja ce od te dvije ekipe u Evropu.
Svasta moze biti do kraja a dosta toga ce se znati za vikend.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Arma00, Austinpowers, avanti003, ELDIABLO20, Emindoks20, Lokomotifa, Rahatlokum, RaketaBN, Seher1921 i 105 gostiju.