BravoStroj1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 11:18Ma Horde su u padu zato što nema više momaka koji vole klub, kao što je to nekad bilo. Ovo danas mi izgleda da je 80% samo iz furke na Sjeveru i zbog drugih stvari. Mafijanje u slobodno vrijeme. Na utakmice se ide zbog kluba i utakmica, ko voli fudbal, a te furke se mogu ostaviti poslije tekme ili u slobodno vrijeme, kako je u suštini kod ozbiljnih ultra grupa u evropi. Kad je tekma, navija se i poslije tekme, kafić, kafana, kuća itd. Ko hoće da se mariše, i to, bujrum, ko voli. Ali na tribini je samo Saraj'vo. Kod ovih to nema, ove nove generacije su baš izgubljene i nemaju u sebi to nešto. Samo što ove generacije apsolutno nemaju kreacije nikakve da privuku raju i omladinu, prije su raja znala napraviti nešto, iako su rezultati bili smeće, opet nešto se napravi i bude masu raje na Sjeveru, ovi ko da su programirani.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
+1Stroj1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 11:18Ma Horde su u padu zato što nema više momaka koji vole klub, kao što je to nekad bilo. Ovo danas mi izgleda da je 80% samo iz furke na Sjeveru i zbog drugih stvari. Mafijanje u slobodno vrijeme. Na utakmice se ide zbog kluba i utakmica, ko voli fudbal, a te furke se mogu ostaviti poslije tekme ili u slobodno vrijeme, kako je u suštini kod ozbiljnih ultra grupa u evropi. Kad je tekma, navija se i poslije tekme, kafić, kafana, kuća itd. Ko hoće da se mariše, i to, bujrum, ko voli. Ali na tribini je samo Saraj'vo. Kod ovih to nema, ove nove generacije su baš izgubljene i nemaju u sebi to nešto. Samo što ove generacije apsolutno nemaju kreacije nikakve da privuku raju i omladinu, prije su raja znala napraviti nešto, iako su rezultati bili smeće, opet nešto se napravi i bude masu raje na Sjeveru, ovi ko da su programirani.
Bukvalno ranije si imao odrdjeni broj momaka koji su radili na svemu tome ,masovnosti,druzenja ,prica ,loženje raje da dolazi , komunikacija . To je kljuc svega da ti klub bude na prvom mjestu i kroz to idu druzenja i sve druge stvari.Prica mora ici o fudbalu i druzenju i podršci klubu a ne neka zatvorena grupa od par stotina ljudi koja ima svoju neku furku koju niko drugi osim njih ne zeli i ne uziva u tome. Danas istok mora isto potegnuti s podrskom da ne bude bas ko da igramo u gostima . Vamos Rajvosa.
Koje je ovo upadanje?
Sigurno 3-4 upadanje na Kosevo.
HZ u strasnom padu, ova polusezona je za zaborav, manijaci, ultrasi, lesinari i RA izgledaju ozbiljnije ovu polusezonu.
Pogledaj gostivanje Hz u prijedoru za vikend i gostovanje
Ultrasa radnim danom.
Nekad je potrebno pasti i na dno da bi se neke stvari rijesile.
HZ u strasnom padu, ova polusezona je za zaborav, manijaci, ultrasi, lesinari i RA izgledaju ozbiljnije ovu polusezonu.
Ultrasa radnim danom.
Ja sam sam vako izakcijao jako puno stadiona u Evropiplisek je napisao/la: ↑25 maj 2026, 11:05upravo ovo, cuj samar, dosli u kasne sate, imaju prelged oko sebe kilometar jel neko prilazi, zapalili baklje, snimili jednu pjesmu i otisli kuci. Nema zive duse tu, pogotovo nedeljom...Napapijri je napisao/la: ↑25 maj 2026, 00:05O kakvom samaru pricate? Kao da niste bili nikada na Kosevu. Nema zive duse u radijusu od kilometra, udruzenje nije blizu, kafica nema, a vi ocekujete da neko dezura tu?
Grupa je pala, dileme nema, ali pravite dramu gdje potrebe nema. Ovo treba pregurati bez vecih posljedica, mislim da je toga svjesna i trenutna garnitura, zato nema ni udarnog transa na vecini gostovanja.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Hajmo mi raja veceras put Koševa zadnja tekma u sezoni derby vrijeme ok karte nisu skupe ,djeca ,zene ,starci besplatno . Hajmo malo skupit glave radi tradicije derbya ,igramo kuci sramota alo bude 6000 a od tog njih 3.500 . Znam da je pun kufer svima svega al hajmo malo radi kluba tradicije pa i nekog inata .Vamos Rajvosa.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Oni su u padu vec 2 3 godine. Ali ovo im je vrhunac. Sve razumijem smjena generacija ali u Mostaru sad ih nije bilo vise od 60-70. Iskreno treba se nesto poduzeti i da se reorganizujuLakoste je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:49Koje je ovo upadanje?
Ultrasa radnim danom.
Mirvic je ubio svaku volju i nama navijacima
A na ostalim tribinama je posjećenost nikad bolja, joj joj pitari…
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
KarloIvandic
- Kontakt:
nije bolje ali sta ces kad evo 5 godina nista nismo uspjeli uraditi. Svake godine treci, ispadanje prvo ili drugo pretkolo, stqadion nikad gori. Niko nista ne radi . Pravo psihicko ubijanje navijaca.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Joj sto mozete srati to je nevjerovatno.
Manje price, podjite prvo od sebe, vise akcije.
Dres/majica, sal..i pravac AFH.
Hajmooooo raj'voSa!!!!!!!
Manje price, podjite prvo od sebe, vise akcije.
Dres/majica, sal..i pravac AFH.
Hajmooooo raj'voSa!!!!!!!
- FKS -
-
KarloIvandic
- Kontakt:
danas ih nece ni biti ovolikoErosViverosViv je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:47Baš veliki pad već 2-3 godine! Inače random utakmica protiv radnika iz bijeljine prije nepune 2 godine. Bez pretjerivanja, pad je od početka ove polusezone i to je to. Kao što aduka87 napisa, ostale tribine vrve od posjete.
![]()
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ma ja ne mogu shvatiti da na derbiju ljudi ne dodju na sjever. Haj ostale utakmice ali derbi...
Ali nije bitno, mi cemo dati sve id sebe i navijati koliko god nas bude na sjeveru. Nadam se da cemo biti nagradjeni i na kraju slaviti jer je to ipak najvaznije
Ali nije bitno, mi cemo dati sve id sebe i navijati koliko god nas bude na sjeveru. Nadam se da cemo biti nagradjeni i na kraju slaviti jer je to ipak najvaznije
-
Marokanci58
- Kontakt:
Hajde brate dragi šta kukate više desile se podjele, svakakve stvari, sjever se raspao, docice za godinu generacija koja će sve popraviti. Tako je u svim grupama. Horde su sad najniže pale, nekad su bile na vrhu, opet će bit a drugi će pasti. Smjenjuje se sve. Pazite samo da vas ne ugase jer ide po 40 ljudi na gostovanje a veliki je plijen svima.KarloIvandic je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:53danas ih nece ni biti ovolikoErosViverosViv je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:47Baš veliki pad već 2-3 godine! Inače random utakmica protiv radnika iz bijeljine prije nepune 2 godine. Bez pretjerivanja, pad je od početka ove polusezone i to je to. Kao što aduka87 napisa, ostale tribine vrve od posjete.
![]()
BRATSTVO GRAČANiCA
Eto jeste njih će biti 3500, nas 2500 ukupno tri tribinebordobijeli je napisao/la: ↑25 maj 2026, 12:59Hajmo mi raja veceras put Koševa zadnja tekma u sezoni derby vrijeme ok karte nisu skupe ,djeca ,zene ,starci besplatno . Hajmo malo skupit glave radi tradicije derbya ,igramo kuci sramota alo bude 6000 a od tog njih 3.500 . Znam da je pun kufer svima svega al hajmo malo radi kluba tradicije pa i nekog inata .Vamos Rajvosa.
Na sve tri tribine će biti bolja posjeta nego inače i nema šanse da nas ukupno bude manje ili isto
Realno danas bi ga bas trebalo napunit. Bukvalno od fudbala nema se sta vidjeti, treba doc i navijat.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:56Ma ja ne mogu shvatiti da na derbiju ljudi ne dodju na sjever. Haj ostale utakmice ali derbi...
SVI NA SJEVER ... i naš će SJEVER opet biti NAJJAČI ..Oerde je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:01Realno danas bi ga bas trebalo napunit. Bukvalno od fudbala nema se sta vidjeti, treba doc i navijat.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:56Ma ja ne mogu shvatiti da na derbiju ljudi ne dodju na sjever. Haj ostale utakmice ali derbi...
Dobro iko dolazi na sjever poslije onog saopštenja. Sami "pali" sami se ubili.
Zapad u napad!
Zapad u napad!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Razumijem te, ali brate kad ja ne mogu povesti djecu na sjever jer nije natlkrven a svako malo moze kisa. Plus puse sa strana, nije zasticeno jbg...Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:56Ma ja ne mogu shvatiti da na derbiju ljudi ne dodju na sjever. Haj ostale utakmice ali derbi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
KarloIvandic
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Tebi i tvojoj raji kapa do poda za svaku utakmicu provedenu na sjeveru.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:56Ma ja ne mogu shvatiti da na derbiju ljudi ne dodju na sjever. Haj ostale utakmice ali derbi...
Ako znaš nekog ko ima volju da ide na sjever a problem su mu ulalaznice, molim te javi mi u PP, nema veze koliko.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

.png)