Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Joj jeste dosadni.
N E M A —-L JI L J A N A —-I—-N E Ć E—-I H——B I T I
S P O N Z O R —- N I J E —-A D I D A S
J E B O—-V A S —-A. I.
J E B O—-V A S —-A. I.
Pa eto prosli dres nije dizajnirao nas covjek ,pa smo dobili najruzniji dres u historiji reprezentacije
Meni je ovo i dalje smjesno ,WTF je ovo
Kad gubis od luxemburga i ne zasluzujes bolje od ovog

Meni je ovo i dalje smjesno ,WTF je ovo
Kad gubis od luxemburga i ne zasluzujes bolje od ovog

BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Hajde sto si nerovzan. Neka jos neko potrosi koji token na ruke sa sest prstiju i ove distrozije. Jos kazu zanimljivo im kako GPT sam predlozi ljiljane. Likovi bukvalno ubili u pojam LLM sa promptovima sa ljiljanima.PeppermintSA je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:10Joj jeste dosadni.
J E B O—-V A S —-A. I.
A jbt hahahaha ThiS No Ljiljannnnn
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Oni kojima je ovo ljepse od novog plavog garant imaju lavove na ogradi ispred kuca
Dresovi su top. Ne kontam kritike dizajnera sa foruma.
Što više gledam dresove, sve mi se više i više dopadaju. Pogotovo ako budu kombinacije bijeli dres i plavi šorc, te plavi dres i bijeli šorc.. 
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Obicno i puno bolje izgledaju na fudbalerima, a ovo je dobar potez sto je ovako kasno, prica se o dresovima najvise taman da se momci mogu mirnije pripremat
Problem je što je lik kopirao dres koji je radio za Željeznicar i što ovakav dres postoji za petoligaša u Engleskoj. Niko ne bi riječ rekao da se nije dizao ovakav hype , da ćemo dobiti unikatan dres, a lik se igrao copy/paste I bacao šuplju sve vrijeme. Čemu šuplja?
-
MostarReds22
- Kontakt:
Pa hajp se pravi da se dres proda. Njima je proslo i to bas proslo s obzirom da je preorder otisao za 2 h, na kelme stranici soldout, a na zmajevima pada server svako par minuta zbog narudzbi. Nisu sigurno hajp pravili ljudima da im bude lijep na oko pa da ga na pijaci uzmu. Jbg marketing.nellic07 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:32Problem je što je lik kopirao dres koji je radio za Željeznicar i što ovakav dres postoji za petoligaša u Engleskoj. Niko ne bi riječ rekao da se nije dizao ovakav hype , da ćemo dobiti unikatan dres, a lik se igrao copy/paste I bacao šuplju sve vrijeme. Čemu šuplja?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Apsolutno će uvijek postojati sličan dres. Isto kao što je svaki film kopija nekog drugog. Svi ovi adidasovi minimalistički dresovi sa starim logom koje postavljate su isti, samo drugih boja.nellic07 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:32Problem je što je lik kopirao dres koji je radio za Željeznicar i što ovakav dres postoji za petoligaša u Engleskoj. Niko ne bi riječ rekao da se nije dizao ovakav hype , da ćemo dobiti unikatan dres, a lik se igrao copy/paste I bacao šuplju sve vrijeme. Čemu šuplja?
Pa eto dobio si unikatan dres. Imas plave i zute linije koje idu gore dolje i jos plave rukave na bijelom. Hajde na plavom te zute linije nije lose, minimalisticki, ali na bijelom po meni udrobljeno brate dragi
Walk on
-
FerdinandF
- Kontakt:
Stambolic da pređe u marketing. Prevarant obični. Kako nas je samo levatii dva mjeseca. Nek pređe u marketing. Kapa dole. Ali nek se okani dizajna za sva vremena.
-
MundijalVibes26
- Kontakt:
Zna li neko kako ide oko brojeva? ja ne vidim da se odabere broj i prezime na dresu?
Ako original narucujes, ovi prvi su bez brojeva.MundijalVibes26 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:52Zna li neko kako ide oko brojeva? ja ne vidim da se odabere broj i prezime na dresu?
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kad uradise onaj intervju, covjek bi pomislio kakav ce to sad unikatan dres biti, kakve ce detalje uraditi, hahahah, lik ofarbo linije u zuto i plavo naizmjenicno, oj Zemljo, pa mogli smo dati i osnovnoskolcima da na likovnom oprobaju dizajn, ispalo bi bar 10 smislenijih i boljih rjesenja.FerdinandF je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:44Stambolic da pređe u marketing. Prevarant obični. Kako nas je samo levatii dva mjeseca. Nek pređe u marketing. Kapa dole. Ali nek se okani dizajna za sva vremena.
CPOJ
Neko uzeo fan dres, na insta što ima snimak kao što je izložen u radnji ni sličan nije ovome sa predstavljanja. Čak i ovaj fan su predstavili sa linijama i rijekama?
-
bosanac10001
- Kontakt:
Gdje se moze narucit dres? Zivim u NJE. Hvala
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, GIBRA, Hardzavi, Konzerva, mukydesign i 71 gost.