Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

TripleThreat
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la TripleThreat » 25 maj 2026, 14:34

Ja koliko sam upoznat, Dario je kontaktirao reprezentativce i potencijalne reprezentativce kada je tek došao.

Osim toga, Kondić je bio uvršten i na širem spisku u novembru pa je neko očekivanje da je i tada bio kontaktiran. Bez obzira sad na zavrzlamu koja je uslijedila sa Dubaijem.

Ako nije i Darija zavlačio, valjda bi mu još prošle godine prilikom tih razgovora rekao da nema ništa od toga.

Uostalom, i sam Dario je u februaru izjavio da je obavio ne jedan, nego više razgovora sa njim.
"Your favorite player's favorite player" - MB

Lavcina
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la Lavcina » 25 maj 2026, 15:53

DamirT je napisao/la:
25 maj 2026, 09:38
Zar to nije mogao reci odmah, a ne da nas 2 godine vuce za nos?
I treba nas vuci kad smo glupi i naivni. Vjerujem, da ce se nakon godinu dana naci par teletabisa i opet ovdje pisati, da bi se trebalo popricati sa Kondicem, da zaigra ipak za nas. Naci ce krivca i u Gjorgji, Savezu, navijačima samo on nece biti kriv.
Trebalo ga je otjerati u pm vec nakon prvog odbijenca. Tako se gradi kult reprezentacije.

Ko sto gledamo u fudbalu zadnje vrijeme. Ali i tamo imas evo dosta teletabisa koji sad piskarju, da se pozove nazad Ahmehodzic, a on nas tad odyebao i birao koje ce igrati utakmice.
Pa Vranjes i njegove tetovaže one. Nakon godinu dana od incidenta isto se pocelo sve vise pisati,pa trebamo ga zvati nazad ipak je isao glavom na kopacku i slicne gluposti.

Jednostavno takva nacija. Lako se sve oprosti i zaboravi.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []