Pa eto prosli dres nije dizajnirao nas covjek ,pa smo dobili najruzniji dres u historiji reprezentacije
Meni je ovo i dalje smjesno ,WTF je ovo
Kad gubis od luxemburga i ne zasluzujes bolje od ovog
Ja ovo sebi jednostavno nisam mogao kupiti, nekako sam bijeli kupio, ali ovaj plavi tačno mi bilo
To se desi kad ti dres dizajnira neki trecerazredni dizajner Mukherje iz Delhija koji ne zna pokazati BIH na mapi svijeta
Haris Stambolic
Dres je **** realno. Uzecu na jjsport il messi111 kad izadje kod njih, ovaj plavi vjerovatno, ali generalno sam ocekivao puno vise. Ove linije mi nemaju apsolutno nikakve logike, kao ni ova analogija sa rijekama
auuu sta je ovo ovako suskavo...
Kao s pijace iz pocetka 2000ih godina.
Nadam se da nije to to
Moguce da je ovo fan verzija
Fan verzija je samo u symbolu u slobodnoj prodaji i ne izgleda uzivo ovako ljubicasto nego je normalna plava, a bijeli je 30x bolji nego na slikama, a kvaliteta fan verzije je bas fan verzija
auuu sta je ovo ovako suskavo...
Kao s pijace iz pocetka 2000ih godina.
Nadam se da nije to to
Moguce da je ovo fan verzija
Fan verzija je samo u symbolu u slobodnoj prodaji i ne izgleda uzivo ovako ljubicasto nego je normalna plava, a bijeli je 30x bolji nego na slikama, a kvaliteta fan verzije je bas fan verzija
Hvala! Vidi se razlika u designu izmedju fan i player verzije ili?
Player verzija = uža uz tijelo, za mršave i mišićave osobe
Fan verzija = za običan narod koji ima višak kila
Inace je razlika i u designu…
Ovo je razlika u materijalu, odnosno tehnologiji koju koriste, nije razlika u dizajnu. To bi na Kelmeovim dresovima bile "uspravne" linije koje se vide i na autentičnom dresu Jordana. Kod nas fale valovi, jedan od važnijih elemenata dresa zbog kojeg dres zapravo, barem meni, funkcioniše, koji nema veze sa Kelmeovom tehnologijom i templateom koji koriste.
To bi bilo kao da na Argentininom fali ovaj gradijent. Ono, daješ 50 eura manje, dobit ćeš plavo bijele linije i nabij se nogom u guzicu. Sve je isto osim tehnologije odnosno materijala.
Player verzija = uža uz tijelo, za mršave i mišićave osobe
Fan verzija = za običan narod koji ima višak kila
Inace je razlika i u designu…
Ovo je razlika u materijalu, odnosno tehnologiji koju koriste, nije razlika u dizajnu. To bi na Kelmeovim dresovima bile "uspravne" linije koje se vide i na autentičnom dresu Jordana. Kod nas fale valovi, jedan od važnijih elemenata dresa zbog kojeg dres zapravo, barem meni, funkcioniše, koji nema veze sa Kelmeovom tehnologijom i templateom koji koriste.
Jeste. A i patch je drugaciji.
Meni licno izgleda puno bolje.
Zadnja izmjena: bosanac10001, dana/u 25 maj 2026, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.