29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: 29.05.2026. BiH - Sjeverna Makedonija
Bilo bi lijepo pobijediti čisto zbog samopouzdanja nekog. Ali rezultat me apsolutno ne zanima. Bitno je samo da se niko ne povrijedi.
Ne znam da l ste pratili Podcast Opsajd, ali Ića i Saša se večeras vraćaju, pa ko želi gledati evo link, od 21h: https://www.youtube.com/live/da0mCFVNsE ... NqPxGO_gAA
Je li moguće da ovi novinaro na početku priprema za SP Tahirovića pitaju za nacionalni stadion wtf!?
Jel bio onaj Dželil da pita u vezi vještačke trave?
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kod nas su izgleda svi novinari retardirani ili zaostali u 80 tim godinama.
Očekujem pitanje za Džeku može li progurati urbanističku dozvolu u Zenici da gradnja krene brže. Kakvi mazlumi.
Od 7 novinara 6 već 30 godina pita kakva je atmosfera
BRATSTVO GRAČANiCA
Imal karata za utakmicu i koliko kostaju? Placal se ulaz za djecu?
Znam da nije vezano za ovu utakmicu ali ko bi trebao prenositi utakmicu protiv Paname?
Oba prijateljska meca idu na BHT.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa neće oni snimati tekmu s Panamom
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne znam u kakvom je stanju žurnalistika na fakultetima, ali to i nije problem jer jednostavno nemaš jaku krovnu državnu televiziju gdje se usavršavaš uz mentorstvo i vrhunske uslove. Možeš je i na Oxfordu završit, ako ćeš radit za Face, Novu i slične medije, nema te niđe.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:23Kod nas su izgleda svi novinari retardirani ili zaostali u 80 tim godinama.
Očekujem pitanje za Džeku može li progurati urbanističku dozvolu u Zenici da gradnja krene brže. Kakvi mazlumi.
Od 7 novinara 6 već 30 godina pita kakva je atmosfera![]()
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Nijedan fax ti ne moze dati ti nesto ako nemas odredjeni civilizacijski nivo. Momci iz kasabe i sa selaa se trpaju medju novinare a ima ih i sa govornim manama tipa onaj Eldar koji drcna pitanja postavljaju. Sjednes u prosjeci kafic u BH i naci ces kulturnije diskusije, ljepsi izgovor nego trenutni novinari sa portalaa .. divim se momcima iz repke i vodstvu koje mentalno mucenje trpe odgovarajuci na glupa pitanjaBenjooJutub je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:40Ne znam u kakvom je stanju žurnalistika na fakultetima, ali to i nije problem jer jednostavno nemaš jaku krovnu državnu televiziju gdje se usavršavaš uz mentorstvo i vrhunske uslove. Možeš je i na Oxfordu završit, ako ćeš radit za Face, Novu i slične medije, nema te niđe.Marokanci58 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 14:23Kod nas su izgleda svi novinari retardirani ili zaostali u 80 tim godinama.
Od 7 novinara 6 već 30 godina pita kakva je atmosfera![]()
Ja onog Dzelila kad cujem dobijem nagon za povracanje istog trenutka.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ne znam šta je momak zajebao toliko osim što priča kao izvorni Krajišnik.
I time ga pola države ne razumije.CAGarfia je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:01Ne znam šta je momak zajebao toliko osim što priča kao izvorni Krajišnik.
Trenutno korisnika/ca: General505, LukavacBHF i 22 gosta.