Ja sam ih kontaktiro, Rekli su nista prije 25og, ako zivis van Spanije….mrakNL je napisao/la: ↑25 maj 2026, 17:29Interesantno da je do maloprije sve bilo rasprodano, a sad ponovo svugdje imaju na stanju.
https://kelme.com/en/products/camiseta- ... 4096643336
Rok isporuke:
All orders placed after May 25th at 3 PM CET/CEST have an estimated shipping date between June 15th-30th.
Mislim da ovo nema nikakve shvrhe narucivati jer ce proci WK dok stigne.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
bosanac10001
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Ma ljudi šta je ovo u ovom shopu sto se prodaje ovako ljubičasto i dvije neke plave boje 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Dresovi su pravi pijacarski i dizajn je uzasan, ali sto bi Njegoš rekao: "Boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka."
Samo nek momci prodju grupnu fazu, mene sto se tice mogu igrat i u konjskoj nosnji sa onom pregradom za oči.
Samo nek momci prodju grupnu fazu, mene sto se tice mogu igrat i u konjskoj nosnji sa onom pregradom za oči.
Gdje se može naručiti dres. I je li ovdje na ovom forumu iko normalan?
Zadnja izmjena: Mukebir, dana/u 25 maj 2026, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo su neki od dresova sa SP koji imaju uzorak na sličan fazon kao naš, fan verzije, i na svakoj je taj uzorak i dalje prisutan. Doduše, ruku na srce, kod Nikea jest ogromna razlika između autentičnog i navijačkog dresa kad je uzorak u pitanju, na autentičnom je 10 puta vidljiviji, ali je barem tu.
Ovo naše je smiješno, ako fakat taj uzorak nije nikako prisutan a očigledno nije. Bukvalno scam. Podvala. Tačno zaslužuju da svi kupe kinesku repliku.

Ovo naše je smiješno, ako fakat taj uzorak nije nikako prisutan a očigledno nije. Bukvalno scam. Podvala. Tačno zaslužuju da svi kupe kinesku repliku.

-
MundijalVibes26
- Kontakt:
Ovaj plavi ko da je moja Nane rahmetile Krojila iz neki otrnjaka
Zadnja izmjena: GG3, dana/u 25 maj 2026, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
zeljovac21
- Kontakt:
Dres je rinaka cim je kelme. Od toliko odlicnih brendova mi nakav kelme nosimo 
-
bosanac10001
- Kontakt:
Kad se moze ocekivati u ponudi kod Kineza, je li najbolje naruciti sa prokitfc.com? Ili ako ima neko bolji prijedlog, nisam nikad narucivao odatle, ali vidim da ove hvale bas
Player verzija je za onog ko nema viska kila i poprilično ide uz tijelo. Imam par takvih dresova, u njima termine igram. I te verzije igrači nose na utakmicama. Svaka fan verzija bilo kojeg kluba ili repke odstupa od player verzije, jer player na sebi ima posebne otvore za protok zraka itd.
-
bosanac10001
- Kontakt:
Tako je. Ili uzmes jedan ili 2 broja veca.Mukebir je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:15Player verzija je za onog ko nema viska kila i poprilično ide uz tijelo. Imam par takvih dresova, u njima termine igram. I te verzije igrači nose na utakmicama. Svaka fan verzija bilo kojeg kluba ili repke odstupa od player verzije, jer player na sebi ima posebne otvore za protok zraka itd.
Al Bosanci imaju para. Pukle slicice a evo pukli i dresovi. Na Kelme stranici otisli sve u rekordnom vremenu. Na zmajevi ba ne mozes ni otvoriti stranicu zbog velikog broja zahtjeva
-
MundijalVibes26
- Kontakt:
Ja narucio XL, mozda sam trebao onda XXL... je li bas "zategne"? Na Kelme sajtu sam nasao size guide i kad uzmem metar i izmjerim, onda bi mogao i XL, ali sad ne znamMukebir je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:15Player verzija je za onog ko nema viska kila i poprilično ide uz tijelo. Imam par takvih dresova, u njima termine igram. I te verzije igrači nose na utakmicama. Svaka fan verzija bilo kojeg kluba ili repke odstupa od player verzije, jer player na sebi ima posebne otvore za protok zraka itd.
Racunaj da ce se i malo pokupiti nakon par pranja.MundijalVibes26 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:28Ja narucio XL, mozda sam trebao onda XXL... je li bas "zategne"? Na Kelme sajtu sam nasao size guide i kad uzmem metar i izmjerim, onda bi mogao i XL, ali sad ne znamMukebir je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:15Player verzija je za onog ko nema viska kila i poprilično ide uz tijelo. Imam par takvih dresova, u njima termine igram. I te verzije igrači nose na utakmicama. Svaka fan verzija bilo kojeg kluba ili repke odstupa od player verzije, jer player na sebi ima posebne otvore za protok zraka itd.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Radnicki1921
- Kontakt:
-
MundijalVibes26
- Kontakt:
A jbg, ne znam sta cu sad. Ima tamo opcija da se zamjena napravi u roku od 15 dana, ali ko garantuje da ce biti ta mogucnost obzirom na potraznjuDamirT je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:30Racunaj da ce se i malo pokupiti nakon par pranja.MundijalVibes26 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:28Ja narucio XL, mozda sam trebao onda XXL... je li bas "zategne"? Na Kelme sajtu sam nasao size guide i kad uzmem metar i izmjerim, onda bi mogao i XL, ali sad ne znamMukebir je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:15Player verzija je za onog ko nema viska kila i poprilično ide uz tijelo. Imam par takvih dresova, u njima termine igram. I te verzije igrači nose na utakmicama. Svaka fan verzija bilo kojeg kluba ili repke odstupa od player verzije, jer player na sebi ima posebne otvore za protok zraka itd.![]()
A volio bih i broj ispisati...
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Kaunas, lisander, MiranGlasnic, mukydesign, napapijri1987 i 66 gostiju.