Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
tri nijanse plave boje na jednom dresu... katastrofa. Ispade bolji bijeli dres
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
izgleda da ce se morati uzeti player verzija, pa makar stomacic virio...
Ovo je laznjak nije originalna fan verzija
Kod: Označi sve
[quote]https://www.facebook.com/kupovina.net1/posts/pfbid0xdjNeCDDpukVNxsMX3gsQH4NYrLvVBzRNY98e2JxJcWt9rQGvRUF845iBnRQou5Hl
Bijeli nije loš...plavi na prvu djelovao extra..međutim kada sam bolje pogledao...ove ubačene svijetloplave boje ispod pazuha ,pa leđa..to mi djeluje ko neke zakrpe,neko prišio.. izazivaju mi privid nekog nereda,dasu napravili postepeno pretapanje iz tamnije u svjetliju..kao neki valer boja..možda bi i ličilo ..a ove krpe..ma loše
Ja kupio originalgoonmo je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:45Ovo je laznjak nije originalna fan verzijaKod: Označi sve
[quote]https://www.facebook.com/kupovina.net1/posts/pfbid0xdjNeCDDpukVNxsMX3gsQH4NYrLvVBzRNY98e2JxJcWt9rQGvRUF845iBnRQou5Hl
![]()
Jutros u Ferhadiji 159km. A gdje je taj butik
-
bosanac10001
- Kontakt:
Otidji na vijesti.ba i vidjet ces da original slicno izgleda. Fan verzija katastrofa…goonmo je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:45Ovo je laznjak nije originalna fan verzijaKod: Označi sve
![]()
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Goalgetter
- Kontakt:
Kod ovoliko velike pompe, mogli su omoguciti i font da se moze izabrati na dresovima.
Vidim jedino fanatisshop nudi tu opciju, ali traze 40€ extra za broj i ime igraca
Vidim jedino fanatisshop nudi tu opciju, ali traze 40€ extra za broj i ime igraca
Kupite dresove na wealdstonefcstore.co.uk isto smece hahahha
- akisarajevo92
- Kontakt:
vec mogu da zamislim ovaj bijeli na nasim starijim pivopijama medju navijacima, to ce se obavezno uzeti broj manji, stomak ce ispasti a ova plava boja ce dodatno istaknuti povijena ramena i lose drzanje
Don't believe the hype.
Jesu li ti sad jasne linije i motivi BiH...na takvim stomacinama dobijaju lucnu formu Starog mosta u Mostaru. Rukavi dodju kao kule. Kontasakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 19:18vec mogu da zamislim ovaj bijeli na nasim starijim pivopijama medju navijacima, to ce se obavezno uzeti broj manji, stomak ce ispasti a ova plava boja ce dodatno istaknuti povijena ramena i lose drzanje
Zadnja izmjena: hz1987, dana/u 25 maj 2026, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam 11.aprila narucio dres jos onda kad je kelme otvori preorder. Sta mislite hoce li te narudzbe stici do Mundijala?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Na originalnom da, na ovim kopijama užas. A ljudi vide kopije i misle da je to Fan verzija. Ja ću sebi uzeti plavi, djeluje kao bas kvalitetan i liči mi na Francusku jedne godine kad su imali.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ima li neko da je kupio originalni u fan shopu? Da vidimo kakav je
Ne razumijem ovu plavu verziju, plave linije su maltene ista nijansa plave kao i sam dres i samo se ove zute dobro vide, a same zute linije nisu uopste simetricne i izgledaju skroz random
Kakav fejl ybt
Kakav fejl ybt
naprijed rejal
meni ovaj kinez rece sljedece sedmice, 16$ sa shippingom, 35$ da ti posalje fedex il tako nekom brzom postom da stigne do utakmica
Ne ti si normalan evo. Prica citava javnost 2 mjeseca vec o dresu, koji ilazi na 5 do 12 prije SP i kojeg ce kupit pola BiH i Dijaspore a ti kao padobranac upadas i pitas gdje se moze narucit?
A gdje su ovi iz Butika nabavili ovako loše kopije, da izbjegnemo tog prodavača? 
mislim da će kod messi111 biti bolji kvalitet
mislim da će kod messi111 biti bolji kvalitet
Zadnja izmjena: DanijelTZ, dana/u 25 maj 2026, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
jutros sam prošao pored shopa i ne pade mi napament da pogledam u izlog 
Trenutno korisnika/ca: Beduin, GoldenLilies, Google [Bot], legendarnadruga i 32 gosta.