NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
1-1 ali ovo je loše skroz
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
II pol satrali ih. Trebalo biti i 6:1..
Kakvo drugo poluvrijeme, strasno drugo poluvrijeme.
Imam osjecaj da kad im se igra sviju mogu da pobijede, ova zadnja tri kola su jednostavno preko qrca odigrana i rezultati su bili takvi kakvi jesu.
Imam osjecaj da kad im se igra sviju mogu da pobijede, ova zadnja tri kola su jednostavno preko qrca odigrana i rezultati su bili takvi kakvi jesu.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
legendarnadruga
- Kontakt:
Nevjerovatno bolji smo bili pet puta poluvrijeme
I primimo gol u zadnjoj sekundi toliko naivno
I primimo gol u zadnjoj sekundi toliko naivno
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Jbt u ovoj ekipi niko gola ne zna dati.Pa ubili smo Slobodu u ovoj utakmici al niko ne zna zabit
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Sta je bolan kakav je ovo crveni karton.jbt ove sudije nisu normalni u nebitnim utakmicama ljudi navlače
iznevjerovao sam, covjek nije normalan, onaj Koroman je 2-3 puta suspendovan za sudjenje u nasim tekmamaNebeskaSila96 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 19:15Sta je bolan kakav je ovo crveni karton.jbt ove sudije nisu normalni u nebitnim utakmicama ljudi navlače
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ode Sasa izgleda
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Drljevic i Fontemachi napustili klub
Fontemachi ode u Španiju, žena mu je trudna i hoće da se dijete tamo rodi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
legendarnadruga
- Kontakt:
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ista mafija se vrati kad god se može koja marka izvući iz kluba...NebeskaSila96 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 13:19To je uvijek bilo pitanje kad ce doci vrijeme da on napusti klub.Mogu se kladit u sta god hoćeš da Hamdo dolazi na čelo kluba i onda poslije Oktobra ide raspad.Prica koja je vidjena do sad x puta
Iceplayer je napisao/la: ↑27 maj 2026, 13:33Ista mafija se vrati kad god se može koja marka izvući iz kluba...NebeskaSila96 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 13:19To je uvijek bilo pitanje kad ce doci vrijeme da on napusti klub.Mogu se kladit u sta god hoćeš da Hamdo dolazi na čelo kluba i onda poslije Oktobra ide raspad.Prica koja je vidjena do sad x puta
Ta bagra ako se vrati bolje i ne ici na utakmice, ne trositi svoje vrijeme i zivce gledajuci kako unistavaju sve sto mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.