Ima.
Ma odlican je dres. Ovo je XXL, stavio sam ga pored drugih nekih (Pume, Adidasa itd), za bogdu je uzi od tih navedenih ali nesto duzi.
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
je l ovo fakat dres?

Kao sto rece kolega gore, fan verzija tehnicki NE MOZE imati nikakvih valova i bilo kakvih detalja. To vazi baj the way za svaku reprezentaciju na SP.

On u ovom prilogu na TRTu reče da jesu, da linije formiraju trokut, tj te različitosti ( znamo da se misli na tri naroda, i ajde tri tačke spojene u trokut kao simbol neke različitosti ali zajedništva. Reče još da se utkani valovi presijavaju pod svjetlosti, takoreći, postaju živi.
I meni je to zapalo za oko, čudno bas
Gdje se nalazi taj fan shop?
Fanaticsport . eu nudi font, ali traze 40€ za njega.DeeWa je napisao/la: ↑25 maj 2026, 21:27Jel ovo znači da ako želimo kupiti dres sa nekim imenom i brojem moramo isključivo kupiti fake dres jer na stranici zmajevi nema opcije da se bira niti jedan igrač niti custom da biramo šta će pisati i koji broj, a koliko znam to je jedina zvanična stranica koja prodaje dresove.
Meni je jako čudno da ne kažem sumnjivo to što reklamiraju free shipping za 2 dresa ako uzimas i piše ti da imaš free u trenutku kad si odabrao dva dresa i na stranici za dresove, ali onda kad odeš na checkout i dalje ti stoji da je shipping 20 dolara.AlenHalilovic je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:03Neko postavio ovu kinesku stranicu, kao dresovi su isto kao originaln jer su iz iste tvornice kao original dresovi.
Da li je nekome poznata ova stranica. Jel li ovo pouzdano?
https://www.brilliantkit.shop/products/ ... header_1.1
Uzeo bi dres na ovoj stranici kad bi znao da barem nije lošije kvalitet od onih što se na pijaci može uzet. A ako su zaista kao originalni onda za ovu cijenu nebi puno ni razmišljao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.