E dobrih sam batin dobio ...NoProfit je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:25Baljak smrad poslao policiju na nas nakon što je ispraznio čitav stadion i onda napravio špalir na izlazu da bi nas pretukli kad smo napuštali tribinu. 20 ljudi završilo u bolnici. Potukli smo se s agentima poslije derbija na Koševu (0:0) i nakon toga preuzeli sjever na utakmici protiv Zrinjskog. Ona generacija navijača se više neće roditi, ne u gradu, nego u državi. Ti, kako kažeš, šminkeri su podigli Horde na najveći nivo od nastanka grupe pa do današnjeg dana. Tad je više ljudi bilo na sjeveru protiv Borca i Čelika nego danas na derbijima.Tad je bila čast biti dio sjeverne tribine.Lucas je napisao/la: ↑25 maj 2026, 15:03Sjeca li se ko one utakmice, prvog pretkola LP iz ljeta 2007, Sarajevo - Marsaxlokk, kada su zaratili sjever i oni šminkeri sa zapada, što su se izdvojili, što su sebe nazivali gradskom rajom.Joj to je bio cirkus na kvadrat, frca kamenje na sve strane, prijete jedni drugima, urlaju....Ja mislim da su se i potukli nakon izlaska sa stadiona.
Upravo tako kako si rekao, zatvorise izlaz.
Pustise da cijeli stadion ode i onda spalir a jedan po jedan se izlazilo onda su raju bacali i niz ono brdo iza zapada