Da ih stvarno ima, mozda bi ti i posudio.
Ljetovanje/Putovanja
Moderator/ica: insider
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: Ljetovanje/Putovanja
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Sumnjam, kolega Surreal se pali na Holanđanke.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- kraljttbvb
- Kontakt:
A na koga se Surreal ne pali
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Dobijes neki hotel 2 ili 3* na periferiji grada koji su onako poprilicno korektni za prespavat,neki bezze dorucak u hotelu,transfere aerodrom -hotel i hotel-aerodrom.U tu cijenu ide samo rucni prtljag za avion itd itd.Surreal je napisao/la: ↑03 maj 2026, 10:39I mene zanima, vidim na mnogo nekih turističkih agencija, slične su cijene.nebeskasila je napisao/la: ↑03 maj 2026, 10:32Kakve su ove ponude po fb sto nude Barselona 499 KM, 5 dana, pa Pariz 699KM par dana itd.
Jel neko nekad isao preko njih tako
Solidne su to opcije za obic te gradove ako ti nije previse bitno gdje odsjedas,a ne vidim sto bi to bilo toliko bitno obzirom da ces vecinu dana provest vani.Sto se hotela tice ,tu je samo bitno da je soba cista za prespavat.Kad ides na ljetovanje i sl tu je druga prica ,tu hotel mora zvonit jer vise vremena provodis tu
Pozdrav, da li neko ima iskustva s Albanijom? Plan je da se leti do Tirane i onda od tamo ili u Drac ili Vlore ili neki drugi prijedlog? S obzirom da idemo s djetetom ne bismo isli dole u Sarandu i te party krajeve vec nesto vise familijarno. Citao sam da je voda mnogo ljepsa u Vlore nego u Dracu, da li je stvarno tolika razlika? Opet Drac je blizi dosta, i od aerodroma u Tirani se lako dodje.
Da li je ok rentati tamo auto, cuo sam da su vozaci malo divlji tamo, kakvi su putevi generalno? Mislim na glavne puteve, ne bih se zavlacio sad u neke klisure
Hvala na odgovoru
Da li je ok rentati tamo auto, cuo sam da su vozaci malo divlji tamo, kakvi su putevi generalno? Mislim na glavne puteve, ne bih se zavlacio sad u neke klisure
Hvala na odgovoru
Bježi od Drača, od kupanja nema ništa (moraš se dobro nahodati u moru da zaplivaš), puno meduza, plus je prljavo i puno smeća svuda (ne mislim na more, već generalno). Putevi su onako, ima i gorih dijelova u bosni, ali nije bajno. Ako ćeš biti u hotelu sve vrijeme i kupati se u bazenu uz all-inclusive, onda se vjerovatno može nešto pristojno naći.
Jedina prednost drača u odnose na te ostale gradove je što imaš šta vidjeti mimo mora, ima neke historije i znamenitosti i navečer za prošetati.
Jedina prednost drača u odnose na te ostale gradove je što imaš šta vidjeti mimo mora, ima neke historije i znamenitosti i navečer za prošetati.
Bio u Dracu zadnje 3-4 godine, ove godine planiram u Sarandu. Sto se tice Draca, ako ides porodicno, onda je top opcija, pogotovo ako imas malu djecu, jer ima previse plicaka, ako zelis dobar provod, nocni zivot, onda definitivno nije za tebe. Putevi nit smrde nit mirisu, po mom misljenju su bolji nego u pojedinim djelovima Bosne, pogotovo ako gledamo put na relaciji Tirana-Drac. Vozaci jesu malo ludi, ali da se i to istrpiti nekoliko dana. Cijene su se podigle zadnjih nekoliko godina, ali opet znatno jeftinije od CG i Hrvatske, voda zna biti prljava na pojedinim dijelovima, sve zavisi na kakvu plazu naidjes…delko je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:16Pozdrav, da li neko ima iskustva s Albanijom? Plan je da se leti do Tirane i onda od tamo ili u Drac ili Vlore ili neki drugi prijedlog? S obzirom da idemo s djetetom ne bismo isli dole u Sarandu i te party krajeve vec nesto vise familijarno. Citao sam da je voda mnogo ljepsa u Vlore nego u Dracu, da li je stvarno tolika razlika? Opet Drac je blizi dosta, i od aerodroma u Tirani se lako dodje.
Da li je ok rentati tamo auto, cuo sam da su vozaci malo divlji tamo, kakvi su putevi generalno? Mislim na glavne puteve, ne bih se zavlacio sad u neke klisure![]()
Hvala na odgovoru![]()
Željezničar über alles
Bio u Golemu, pored Drača. Zadovoljan, i rado ću ponoviti.delko je napisao/la: ↑25 maj 2026, 13:16Pozdrav, da li neko ima iskustva s Albanijom? Plan je da se leti do Tirane i onda od tamo ili u Drac ili Vlore ili neki drugi prijedlog? S obzirom da idemo s djetetom ne bismo isli dole u Sarandu i te party krajeve vec nesto vise familijarno. Citao sam da je voda mnogo ljepsa u Vlore nego u Dracu, da li je stvarno tolika razlika? Opet Drac je blizi dosta, i od aerodroma u Tirani se lako dodje.
Da li je ok rentati tamo auto, cuo sam da su vozaci malo divlji tamo, kakvi su putevi generalno? Mislim na glavne puteve, ne bih se zavlacio sad u neke klisure![]()
Hvala na odgovoru![]()
Sve ima svoje prednosti, i nedostatke.
Što se tiče saobraćaja, budi spreman na GTA vožnju (bez zaje*ancije).
Na ulicama nema (bar nije bilo) kanti za smeće, pa se može naići na hrpice smeća na pojedinim mjestima. Meni lično to nije smetalo.
Cijene su korektne, kao i hrana. Večera za četveročlanu porodicu je lagano mogla biti za 70-80 KM.
Recimo, bio sam prije 3 godine, kafa (kratki espresso bez ičega) je cca 1.00 KM bio.
More - zna biti prljavo iz razloga jer je jako, jako plitko (recimo u dužini od 50m od obale je voda do koljena) i sve je sitni pijesak, kao tepih. Meni je i to odgovaralo, zbog djece, a i zbog mene (plivam kao sikira
Eto, nadam se da sam ti pomogao.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako je ono plitko more, bliže mu je u Ulcinj.
I tamo je jeftino, more plitko, a vožnja kraca...
I tamo je jeftino, more plitko, a vožnja kraca...
ima li neko da je isao u Bari?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.