2 gola 1 asistencija do ove utakmice...
Premijer liga BiH - aktuelno
- Combattente87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Jesu li već krenuli Romera i Grbić put krajiške ljepotice?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Kad je došao,mislio sam da će biti top. Fizički moćan,dobar tehničar,ali džaba sve to,kad nema golova.
Kad za špica govore ono "dobro se kreće,otvara prostor",znaj da se nije pokazao.
Mjerilo napadača su golovi i tačka. Pogledaj Juričića ili pogotovo Romeru u raspalom Rudaru.Čivjek dao 8 golova i par asistencija u drugom dijelu sezone,a čovjek igra hronično povredjen,plus propustio je par utakmica.
Zadnja izmjena: Zigazaga, dana/u 25 maj 2026, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
To jedino uz Roncala i vrijedi. Moje info kažu da Borac,Kopar i Sarajevo su u igri. Sad pojedinačno,ko gdje,ne znam.
Nije isto igrati za Rudar i igrati za Sarajevo ili Želju... Bilbija je bio u Sarajevu pa je za 30 utakmica dao 6 golova.. U Zrinjskom ili Borcu ni jedan igrac nece imati pritisak kakav bi imao u Sarajevu ili Želji,to jedan od glavnih razloga zasto vecina igraca proradi kad ode u klubove u kojima nemas konstantno pritisak.Zigazaga je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:01
Kad je došao,mislio sam da će biti top. Fizički moćan,dobar tehničar,ali džaba sve to,kad nema golova.
Kad za špica govore ono "dobro se kreće,otvara prostor",znaj da se nije pokazao.
Mjerilo napadača su golovi i tačka. Pogledaj Juričića ili pogotovo Romeru u raspalim Rudaru.Čivjek dao 8 golova i par asistencija u drugom dijelu sezone,a čovjek igra hronično povredjen,plus propustio je par utakmica.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Gledaj tribina jbt. Otuzno.
Derbi zacelja.
Derbi zacelja.
Ok,ima logike. Ali u čemu je razlika,da u Želji i Sarajevu ima pritisak,a u Borcu i Zrinjskom nema?! Sve četri su velika kluba i ne trpe loše rezultate.rishovski je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:09Nije isto igrati za Rudar i igrati za Sarajevo ili Želju... Bilbija je bio u Sarajevu pa je za 30 utakmica dao 6 golova.. U Zrinjskom ili Borcu ni jedan igrac nece imati pritisak kakav bi imao u Sarajevu ili Želji,to jedan od glavnih razloga zasto vecina igraca proradi kad ode u klubove u kojima nemas konstantno pritisak.Zigazaga je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:01
Mjerilo napadača su golovi i tačka. Pogledaj Juričića ili pogotovo Romeru u raspalim Rudaru.Čivjek dao 8 golova i par asistencija u drugom dijelu sezone,a čovjek igra hronično povredjen,plus propustio je par utakmica.
psihologija dragana dabica vam je ostala u korjenima! bravo sinovi za transparent za kosevare!
Ubise horde cetnike

Mlado tele hoce da se bode
Ovog ce sanin sigurno odvesti u ameriku na farmu
Ovog ce sanin sigurno odvesti u ameriku na farmu
Samo se vi koljite i palite jednim drugima..najbolje da stadione zapalite a Zrinja i Bojac vam hjebu nanu već 10 godina..kako sutra otići na kahvu jedni sa drugima
X, naravno. 
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 25 maj 2026, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
Rahatlokum
- Kontakt:
Sad će ovo slavit ko braća im bitku na Kosovu 
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
U Sarajevu je poremećena publika, generalno.Zigazaga je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:12Ok,ima logike. Ali u čemu je razlika,da u Želji i Sarajevu ima pritisak,a u Borcu i Zrinjskom nema?! Sve četri su velika kluba i ne trpe loše rezultate.rishovski je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:09Nije isto igrati za Rudar i igrati za Sarajevo ili Želju... Bilbija je bio u Sarajevu pa je za 30 utakmica dao 6 golova.. U Zrinjskom ili Borcu ni jedan igrac nece imati pritisak kakav bi imao u Sarajevu ili Želji,to jedan od glavnih razloga zasto vecina igraca proradi kad ode u klubove u kojima nemas konstantno pritisak.Zigazaga je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:01
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- trunks1946
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: pomocniDJUBRE i 12 gostiju.