Vjerovatno,ili Radeljic.bordo_Sarajevo je napisao/la:cuj Spahic u Dinamo, mozda Mravac, mozda
Prije ce Corluku dovesti nazad,nego da potpisuju Spahica.Nije lud.
Vjerovatno,ili Radeljic.bordo_Sarajevo je napisao/la:cuj Spahic u Dinamo, mozda Mravac, mozda
harishp je napisao/la:Vjerovatno,ili Radeljic.bordo_Sarajevo je napisao/la:cuj Spahic u Dinamo, mozda Mravac, mozda
Prije ce Corluku dovesti nazad,nego da potpisuju Spahica.Nije lud.

cufre je strasni branic,dinamo s njim i bez njega nije ista ekipajacky09 je napisao/la:Moraju mu ponuditi ugovor, nikakav Spahić, Papac i ostali ako ćemo ih dobiti u zamjenu za Cufrea. Cufre je nekad bio svjetska klasa, a i dan danas je odličan branič.
Ne, ako se oporavi Igor. Bilo bi suludo onda jednog od trojice (Bišćan, Tonel, NN) držati na klupi sa takvim ugovorima. Ako se mene pita prvi pick bi trebao biti Šimunić ako Bišćan završi karijeru. Iskusan stoper, dokazan na velikim natjecanjima, godine i godine dobar u Bundesligi, čak pretprošle proglašen za najboljeg braniča lige..badblueboylivno je napisao/la:Cufre je bog, legenda Dinama već sad... bilo bi lijepo da ostane, ali se moramo, bez obzira ostao on ili ne, pojačati jakim stoperom
Rosas7 je napisao/la:gordan bunoza mozda
Možda dođe da bude rezerva rezervi. Za Europu treba kvalitetan bek, Cufre je no 1.Rosas7 je napisao/la:koliko ima istine u tome da sasa balic lijevi bek intera z dolazi u dinamo
ovo je stoper koji dinamu trebajacky09 je napisao/la:Možda dođe da bude rezerva rezervi. Za Europu treba kvalitetan bek, Cufre je no 1.Rosas7 je napisao/la:koliko ima istine u tome da sasa balic lijevi bek intera z dolazi u dinamo
Dečko, od ovoga ti nema ništa, srpski novinari su gori od engleskihmarconato je napisao/la:Decki, kakav je ovaj Cufre, citam da bi mogao u Zvezdu, pa reko da mi vi koji ste upuceni prenesete, ako vas ne mrzi, vase impresije...citam da ga hvalite ovde, ali me interesuje sta on igra u Dinamu, beka ili stopera i koje su mu odlike ?
http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 1&ni=22074
Zvezda dovodi Kramarica iz Dinama,celnici Zvezde su danas bili u Zagrebu na pregovorima sa njegovim ocem.marconato je napisao/la:Decki, kakav je ovaj Cufre, citam da bi mogao u Zvezdu, pa reko da mi vi koji ste upuceni prenesete, ako vas ne mrzi, vase impresije...citam da ga hvalite ovde, ali me interesuje sta on igra u Dinamu, beka ili stopera i koje su mu odlike ?
Sta su onda hrvatski,jer zanimljivo hrvatski mediji su prvi preneli ovaj info.Ted Mosby je napisao/la:Dečko, od ovoga ti nema ništa, srpski novinari su gori od engleskihmarconato je napisao/la:Decki, kakav je ovaj Cufre, citam da bi mogao u Zvezdu, pa reko da mi vi koji ste upuceni prenesete, ako vas ne mrzi, vase impresije...citam da ga hvalite ovde, ali me interesuje sta on igra u Dinamu, beka ili stopera i koje su mu odlike ?
Cufre oće ugovor na 2 godineInsect_terminator je napisao/la:Tesko da bi on u Zvezdu, trebali bi mu dat vecu placu. U dinamu ima 350 s time da to dodje do 400 tisuca. Tako da bi u Zvezdu po mojoj procjeni otisao igrat za 450 tisuca na 2 god, to bude na kraju nesto manje od milijuna za 33 god lijevog bocnog ili stopera. Inace koliko sam procitao Dinamo mu zeli produziti na godinu dana i tu je kao zapelo
ja bih voleo da dodje u ZvezduInsect_terminator je napisao/la:Tesko da bi on u Zvezdu, trebali bi mu dat vecu placu. U dinamu ima 350 s time da to dodje do 400 tisuca. Tako da bi u Zvezdu po mojoj procjeni otisao igrat za 450 tisuca na 2 god, to bude na kraju nesto manje od milijuna za 33 god lijevog bocnog ili stopera. Inace koliko sam procitao Dinamo mu zeli produziti na godinu dana i tu je kao zapelo
Jbm te u geografiju i nacionalne pripadnosti.Tribalian je napisao/la:ja bih voleo da dodje u ZvezduInsect_terminator je napisao/la:Tesko da bi on u Zvezdu, trebali bi mu dat vecu placu. U dinamu ima 350 s time da to dodje do 400 tisuca. Tako da bi u Zvezdu po mojoj procjeni otisao igrat za 450 tisuca na 2 god, to bude na kraju nesto manje od milijuna za 33 god lijevog bocnog ili stopera. Inace koliko sam procitao Dinamo mu zeli produziti na godinu dana i tu je kao zapeloZnam na sta moj kolega iz Beograda misli.Al brate,meni je bolje da mi dodje neki kvalitetan Hrvat nego neki crnci,kinezi,"brazilci" i ostali "nesvrstani" ,naravno ovo je moje misljenje ,ne svih navijaca Zvezde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.