Premijer liga BiH - aktuelno
-
KosevoZove
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Plavo oko plakalo jeeeee, mnogooo snovaaa nestalo jeeee, samo suze, kapi kiseeee i nista viseeeeeeee….
@bh sport jel zagazio crnac vas onaj na snimku hajde budi realan pa reci, onaj prosli derbi sam pisao necu se ponavljati kad ste trebali dobiti, ali vcs jbg ovo je bio ofsajd cemu psovanje i vice cetnika spominanje?
Jao likova odmah psovanje pusite **** **** vas usta prizanajte da je bio i to je to fuj sa kime mi dijelimo grad!
Sa druge nebitna utakmica i da smo x zavrsili cak i dvica i??
@bh sport jel zagazio crnac vas onaj na snimku hajde budi realan pa reci, onaj prosli derbi sam pisao necu se ponavljati kad ste trebali dobiti, ali vcs jbg ovo je bio ofsajd cemu psovanje i vice cetnika spominanje?
Jao likova odmah psovanje pusite **** **** vas usta prizanajte da je bio i to je to fuj sa kime mi dijelimo grad!
Sa druge nebitna utakmica i da smo x zavrsili cak i dvica i??
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 25 maj 2026, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
PLAVO OKO PLAKALO JEEEEEEE
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Pala je plava kuravela, vidi ciganije sto se upalilaa hahahaha
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nikad losije horde pregazile zemunce

-
zeljovolimte
- Kontakt:
Sudjenje kriminalno u sva cetri derbija. Vicine kujice..
ja prvi nisam nista pricao sinoc za utakmicu, vec samo za navijace, a o kakvom redovnom zlostavljanju pricas?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:34Aj ne zajebaji sinoc upadate u pola 12 nesta palite,prolit cemo uhljupe i te vase klosarske fore,meni ova utakmica i pobjeda beze al zbog vas mi je drago da vas redovno zlostavljamo
Mrš.
Tako ste srali i za Mujica da mu je nogu otkino pa suspenziju popušiše obojica i hrasnicki ker i zenicki mrtvac, cernobilac.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Glavni grad,drugaciji pristup od strane navijaca,također i puno veća baza navijača u državi,ali i ogromna očekivanja,pritisak od sarajevskih medija... Sve to utiče na igrače...dok ti u Zrinjskom nemas ni 10% od toga..pogotovo od strane navijaca,lagano se navija za Hajduk i Dinamo,premijer liga im dođe samo kao pozornica da omalovažavaju drzavu u kojoj zive.. Tako isto i u Banja Luci većina ljudi da mogu birati prije bi isli na utakmice Zvezde i Partizana,kao sto je slucaj u cijeloj Srbiji,ostali klubovi su na marginama. Jednostavno iako rezultati ne idu na ruku Sarajevu i Želji zadnjih godina,nikad Zrinjski i Borac nece biti na tom levelu jer su to manje sredine i to jednostavno tako.Zigazaga je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:12Ok,ima logike. Ali u čemu je razlika,da u Želji i Sarajevu ima pritisak,a u Borcu i Zrinjskom nema?! Sve četri su velika kluba i ne trpe loše rezultate.rishovski je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:09Nije isto igrati za Rudar i igrati za Sarajevo ili Želju... Bilbija je bio u Sarajevu pa je za 30 utakmica dao 6 golova.. U Zrinjskom ili Borcu ni jedan igrac nece imati pritisak kakav bi imao u Sarajevu ili Želji,to jedan od glavnih razloga zasto vecina igraca proradi kad ode u klubove u kojima nemas konstantno pritisak.Zigazaga je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:01
Kad je došao,mislio sam da će biti top. Fizički moćan,dobar tehničar,ali džaba sve to,kad nema golova.
Kad za špica govore ono "dobro se kreće,otvara prostor",znaj da se nije pokazao.
Mjerilo napadača su golovi i tačka. Pogledaj Juričića ili pogotovo Romeru u raspalim Rudaru.Čivjek dao 8 golova i par asistencija u drugom dijelu sezone,a čovjek igra hronično povredjen,plus propustio je par utakmica.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ali parola, kakva nemoc i teska sramota
-
KosevoZove
- Kontakt:
Burazeru tabela ti sve govori 30 i kusur bodova jel malo?seha77 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:35ja prvi nisam nista pricao sinoc za utakmicu, vec samo za navijace, a o kakvom redovnom zlostavljanju pricas?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:34Aj ne zajebaji sinoc upadate u pola 12 nesta palite,prolit cemo uhljupe i te vase klosarske fore,meni ova utakmica i pobjeda beze al zbog vas mi je drago da vas redovno zlostavljamo
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Dva gola ponistise.
Hajd prvi je bio ofsajd, al ovaj drugi iskopase . Bezveze Dragovicu pokvarise slavlje
Hajd prvi je bio ofsajd, al ovaj drugi iskopase . Bezveze Dragovicu pokvarise slavlje
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Mene sramota posjete, oca mi. Dokaz kakav je "derbi"
sta bi tek bilo da su titulu osvojili 
Zadnja izmjena: seha77, dana/u 25 maj 2026, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
Šuti, samo šuti - šuti moj dječače plavi.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Saget ce ti se seka hahahahaha redovno
Sta i vi bi da vam priznaju golove iz ofsajda?? Ko qrcu iz platonove????
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Izvukoše se četnici sa koševa uz pomoć sudija.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Arma00, boki86, Giuseppe1, grbavicka1921, klasik, MikiPirs, Necto, pinki, Rahatlokum, StarmoCity, Stole, TribuneEst, Vanja8, worchester i 165 gostiju.