FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
Re: FK Sarajevo
Suti samo suti

Zadnja izmjena: Kockoglavi, dana/u 25 maj 2026, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Yebbem mater onome ko dovede ovoga Banića i svakome ko kaže da je on dobar golman
Banić očajna reakcija. Ja ne mogu da shvatim kako ovi ljudi zaradjuju hljeb fudbalom.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Šuti samo šuti
Najmanje 5-6 igraca treba dobiti nogu
Na stranu ofsajd al amaterske reakcije Krdzalica i Banića…
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Čuj offside iz drugog presječenog napada. Kambodža realno
Šrek i brat mu, tek ce da unište fudbal u Sarajevu...
Ipak, hvala za ovu pobjedu momci! Meni ogromna!
Šuti, samo šuti ..
Ipak, hvala za ovu pobjedu momci! Meni ogromna!
Šuti, samo šuti ..
-
Rivaldinho
- Kontakt:
Pa evo i trener vam kaže da je minimalan ofsjad, dogovorite se hahahahahahaRivaldinho je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:42Koji offside, lopta presječena gol Dat iz novog napada. Ne provaljujte se
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mario sretan kao malo dijete
Kakva “tisina” na temi ????
Da smo kojim slucajem izgubili ovdje bi vec najmanje deset stranica bilo postirano. Kad su nam dali onaj go, u minuti je bilo 7-8 komentara…Sad ovako, kad smo dobili tisina!!! Jos neki pisu nine offside…. Nevjerovato….
Da smo kojim slucajem izgubili ovdje bi vec najmanje deset stranica bilo postirano. Kad su nam dali onaj go, u minuti je bilo 7-8 komentara…Sad ovako, kad smo dobili tisina!!! Jos neki pisu nine offside…. Nevjerovato….
Sezona za zaborav ali je uvijek fino lresnuti gurbete !
Nadam se da je mnogima zadnja utakmica u svetom dresu. Posebno mislim na igrace sa brojevima 88,4,11,23 !!!
Nadam se da je mnogima zadnja utakmica u svetom dresu. Posebno mislim na igrace sa brojevima 88,4,11,23 !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
proslaviti pobjedu i na pauzu u nekom pozitivnom smjeru.
ali vec od sutra tfebamo znati jel Mario ostaje ili dolazi novi trener, jer vremena za sklapanke ekioe nema, vec za 3 sedmice krecu pripreme za Europu, krece se jako rano i nama treba 3-4 ozbiljna igraca.
Za Euroou ioak mislim da necemo stici dovesti, ali do orvenstva moramo imati sklopljen tim i naoasti tu titulu napokon
ali vec od sutra tfebamo znati jel Mario ostaje ili dolazi novi trener, jer vremena za sklapanke ekioe nema, vec za 3 sedmice krecu pripreme za Europu, krece se jako rano i nama treba 3-4 ozbiljna igraca.
Za Euroou ioak mislim da necemo stici dovesti, ali do orvenstva moramo imati sklopljen tim i naoasti tu titulu napokon
Prije cemo osvojiti konferencijsku ligu nego tituluSHZ82 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:00proslaviti pobjedu i na pauzu u nekom pozitivnom smjeru.
Nauci pravila. Da ti pomognem, istrazi sta je “kontrolisan posjed”.Rivaldinho je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:39Čuj offside iz drugog presječenog napada. Kambodža realno
Elhamdulillah
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
Laganini1986
- Kontakt:
Bravo za kraj.
Pa ljudi se vracaju sa tekme, ne znam sta ocekujes...
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OzmoodPinglewood, SHZ82 i 29 gostiju.