E čuj ono akcija HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAmaroonGiant je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:40Ne mogu se odluciti koja mi je draza pobjeda ove sezone 4-0 ili ova 1-0 sa crnim ofsajdom.
Jos i na tribinama, nisu sve karte ni prodali, i upalise im se bordo dimne, cisto da im se pokaze sta je akcija.
Ako te sretnem, samo suti...
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čestitke normalnim komšijama na zasluženoj pobjedi.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- LondonBlues
- Kontakt:
Najinteresantniji detalj sa utakmice kad su se upalile prskalice, nisu ih trebali gasit.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Na početku godine, kada su bili prvaci na pripremama, željeli su titulu, a Europa je već bila osigurana. 
-
Rahatlokum
- Kontakt:
ma dajte ba izgledali su ljudi nadmocnije od nas na terenu imao sam osjecaj da su bili vise nafurani da su nas opet mogli deklasirati i to je to cestitke i sretno u Evropi, a mi da se koliko toliko odmorimo od nasih "fudbalera"
- trunks1946
- Kontakt:
A čist crveni za Krpica u 20toj min. ništa nespominjes ?DinGospo21 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:45Ovaj gol da je FK Torpedo zabio u tim trenutcima dajem ruke u vatru da bio priznat, kao i Borac i Zrinjski.
orde del male
Horde nisu navijale prvih 14 minuta a zemunci svih 90
Jel to neki bojkot kod njih
Jel to neki bojkot kod njih
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Arma00 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:46E čuj ono akcija HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAmaroonGiant je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:40Ne mogu se odluciti koja mi je draza pobjeda ove sezone 4-0 ili ova 1-0 sa crnim ofsajdom.
Jos i na tribinama, nisu sve karte ni prodali, i upalise im se bordo dimne, cisto da im se pokaze sta je akcija.
Osnovna skola im zavidi
Allaha mi me stid njihovog stida
Može kad je Željo u pitanju sve.
Nije im prvi put ove godine.
Udaralo je i sunce VARu i krive linije se povlačile protiv Radnika.
Borcu i Zrinjskom ne bi ni pomišljali da pogledaju.
Na Grbavici na derbiju je poništen gol Želji, iako se kontakt VARom nije vidio.
Ova objava +23 je dokaz loše sportske politike Sarajeva.
Mislim da bi i Željezničar slično postupio da je obrnuta situacija, ali +23 objava a sutra možes biti na -22 od 1.mjesta je dokaz da je Sarajevskim klubovima bitnije završiti ispred gradskog rivala nego se okrenuti borbi za vrh.
Mislim da bi i Željezničar slično postupio da je obrnuta situacija, ali +23 objava a sutra možes biti na -22 od 1.mjesta je dokaz da je Sarajevskim klubovima bitnije završiti ispred gradskog rivala nego se okrenuti borbi za vrh.
Hoće nodi postaviti hipotetsku tabelu u slučaju da su želji priznati neregularni golovi?
Ne bi se saninova stoka drugcije nikad okupalaLondonBlues je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:46Najinteresantniji detalj sa utakmice kad su se upalile prskalice, nisu ih trebali gasit.
Nismo zaboraviti kad je Vico Torpedu poklonio korona titulu.
Pa istu akciju ste vi popusili na bilinom prije 3 mjeseca, mene bi bilo sramota uradit to nakon sto mi to neko uradi 3 mjeseca unazad. Pali ste ku*cu za usi. Nikad tanji niste bilimaroonGiant je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:40Ne mogu se odluciti koja mi je draza pobjeda ove sezone 4-0 ili ova 1-0 sa crnim ofsajdom.
Dize se prasina ⚫️🔴
Nema veze, idemo dalje, svakako mi razultat nista ne znaci
Ova djeca su nam vodilja da ima nade na nas OP, sad cemo dovesti Gojaka, Bajica i slicne igrace i njih gurati sa nasom djecom koju predvodi Sosic
Ova djeca su nam vodilja da ima nade na nas OP, sad cemo dovesti Gojaka, Bajica i slicne igrace i njih gurati sa nasom djecom koju predvodi Sosic
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 25 maj 2026, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- maroonGiant
- Kontakt:
Ne mozete 3 hiljade karata prodati sabani. Gdje su sad navijaci kad trebate u vas "drugi dom". Nazad u rupe i slobodno bukirajte ljetovanja.Arma00 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:46E čuj ono akcija HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAmaroonGiant je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:40Ne mogu se odluciti koja mi je draza pobjeda ove sezone 4-0 ili ova 1-0 sa crnim ofsajdom.
Ugasili se. Amin.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:45Samo je njima zanimljivo stavljati 23 ovo hahahahaha
Mi se za opstanak borili i da se ne ugasimo![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Žao mi je zbog malog Dragovića, dijete plače. Šta ćeš offside je offside, bez obzira što je mali.
Trenutno korisnika/ca: aqarius, Arma00, boki86, Giuseppe1, grbavicka1921, klasik, MikiPirs, Necto, pinki, Rahatlokum, rishovski, StarmoCity, Stole, TribuneEst, Vanja8, worchester i 162 gosta.