Premijer liga BiH - aktuelno

Zeko87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zeko87 » 25 maj 2026, 23:52

let3 je napisao/la:
25 maj 2026, 23:50
Zeko87 je napisao/la:
25 maj 2026, 23:46
let3 je napisao/la:
25 maj 2026, 23:32
-18 u odnosu na prvaka Borca, ali njima je Zeljo jedina mjera :kafa: ne znaju za bolje.
A zašto onda tom logikom ne kažete da ste -41 od prvaka?
Bode ih objava nakon derbija, pa nećemo valjda Veleža zafrkavati? Ko dobije po ušima njega se zafrkava. To stw večeras bili vi! :kafa:
Neka smo i trebate zayebavati.

Ali nije to samo ova sezona. Svake sezone ste po 20+ bodova iza Borca ili Zrinjskog. Ono mrtvi jadnik podjebava jos slabijeg od sebe, dok se ovi sa vrha smiju budalama.
Više volim zdrave zafrkancije sa normalnim Manijacima , nego bilo kakvu komunikaciju sa četaljima i ujkama. Sa njima se vjerovatno preko nišana gledamo kad tad, a sa plavim komšijom rame uz rame .

:thumbup:
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 25 maj 2026, 23:54

Arma00 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
25 maj 2026, 23:39
KONTRASVIH je napisao/la:
25 maj 2026, 23:37

Ako su oni vec godinama u tom svom primitivnom svijetu gdje nasred Grbavice skandiraju cetnici svojim sugradjanima (iako dosta njih realno i nisu sugradjani), ne treba uopste spustati se na taj nivo i raditi iste stvari.

Generalno, to prozivanje na takav nacin i uopste dolazak do toga je debilizam velikih razmjera.
Skandiraju ti cetnici, dizu ti parole da si cetnik nasred Grbavice, a onda se ko biva cude kad im se digne slicna parola.

Debili poremeceni i licemjerni.
Ma ne treba to niko da radi, ni ovde, a pogotovo na utakmicama.
Neka Đilda i Ćelo budu uzori svima, rivali na tribinama, braća kad je potrebno.
Zna se do koje mjere idu zajebancije, prozivat se ratnim zločincima, četnicima i ostalo je neukusno.
Parole hordi na Grbavici:
"A šta na to kažu sinovi Bosne, što jug četnike dovodi u goste"

"Za opstanak u ligi dali ste guzice, mrš u kavez vicine kujice"

"Do podne Alija, od podne Ilija, a od ponoći ne znam koja mi je milija. Plavo - bijela ili plavo - zelena, nek živi biznis Grbavice i Zemuna"

"Abdićevi autonomaši, a ne Nanićeve hamze"
A jel ovo ukusno ? da te neko nepismeno govedo iz Ljeseva naziva abdicevcem, ilijom, da te vrijeđa sa cetnicima, vicine kujice i slicno.

Pa jel se ikad iko ogradio od ovih bljuvotina ili se moralise samo na parole manijaka...licemjerstvo tesko :puke:

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 25 maj 2026, 23:56

let3 je napisao/la:
25 maj 2026, 23:54
Arma00 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Skandiraju ti cetnici, dizu ti parole da si cetnik nasred Grbavice, a onda se ko biva cude kad im se digne slicna parola.

Zna se do koje mjere idu zajebancije, prozivat se ratnim zločincima, četnicima i ostalo je neukusno.

"Do podne Alija, od podne Ilija, a od ponoći ne znam koja mi je milija. Plavo - bijela ili plavo - zelena, nek živi biznis Grbavice i Zemuna"

A jel ovo ukusno ? da te neko nepismeno govedo iz Ljeseva naziva abdicevcem, ilijom, da te vrijeđa sa cetnicima, vicine kujice i slicno.

Pa jel se ikad iko ogradio od ovih bljuvotina ili se moralise samo na parole manijaka...licemjerstvo tesko :puke:
Upravo o tome i govorim, kažem da je odurno ko god to radi, izlazi iz okvira zajebancije, bolesno je

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 25 maj 2026, 23:57

Malogradjani dizu parolu za najvece zlo koje je zadesilo ovaj grad. Zaboravljaju da se skolovao u ovom gradu, vrlo lako je mogao i kod vas biti, je.bo li vam zemun milu majku je li onda i grad cetnicki?

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 25 maj 2026, 23:57

let3 je napisao/la:
25 maj 2026, 23:54
Arma00 je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Jesu li Taurunum Boysi bili gosti Manijaka? Jesu. Deklarisu li se kao cetnici? Deklarisu, vidljivo je to iz sadrzaja tribine. Sta to cini Manijake? Odgovori sam sebi, ne moras javno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 25 maj 2026, 23:58

Čuj sramota ovako odigrat protiv mrtvog Želje. Pa na kraju sezone protiv ovakvih ekipa iz donjeg dijela tipa Posušje, Sloga, Radnik, Željo se igra lagano, koliko ti treba i da se ne povrijediš.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 25 maj 2026, 23:58

Zaista je žalosno da se taj monstrum spominje na bilo koji način. Trenutne navijačke grupe su samo za palica, napadaj u čoporu a smisliti neku kreativnu parolu i odmaći se od dječijih akcija je naučna fantastika. Ne znam kome je više ovo interesantno a da ima gram mozga i više od 15 godina. Isto i na forumu, najglasniji debili su oni kojih nema nikad na tribinama. Liječite se moroni glupi a krivi su i ostali koji ih hajcaju.

Žalostan derbi, kad ćeš nešto odigrati ako ne večeras. Da se svi opuste i igraju ali kad ne znaju jednostavno. Hvala Bogu pa je završena sezona. Šteta što Sloga ne ispade, hajde Rudar sutra zapni, možda ne ispadne predzadnji. :D

Sretno svim predstavnicima u Evropi, za našu Bosnu i Hercegovinu, svi zajedno, prvo na Svjetskom prvenstvu pa onda u kvalifikacijama. :bih:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 25 maj 2026, 23:59

Kakva je ovo dizalica ispred juga? Imate li obraza

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 26 maj 2026, 00:00

zeljovac21 je napisao/la:
25 maj 2026, 23:59
Pa bolje da niste gledali utakmicu svakako.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 26 maj 2026, 00:01

25 maj 2026, 22:59
Cestitam NoProfitu, tabi i ostaloj normalnoj raji na pobjedi :thumbup:

Pored super slatke pobjede, mislim da je utakmicu obilježila morbidna parola o karadžiću, upućena onim ljudima koje je **** držalo pune četiri godine pod opsadom i kojima je isti toliko zla nanio od kojeg se mnogi nisu i neće oporaviti do kraja njihovih života. Poistovjećivati me s onim **** može samo najveći dušman, a večeras se potvrdilo i ko mi je to. Od srca želim sve najgore svima koji su na bilo koji način učestvovali u podizanju one sramotne poruke. Zamislite kako bi u javnosti Lešinari bili razapeti da su digli identičnu parolu. Na najdražim im se vratilo i nikad napretka ne imali.

Nadam se da će Horde ostati dosljedne svom imenu i slavi grupe i neće spominjati Batka ili Šešelja u budućnosti, a imali bi za šta, ako ćemo mak na konac.

Sportski pozdrav iz GRADA :ljepota:

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 26 maj 2026, 00:01

mnon46 je napisao/la:
26 maj 2026, 00:00
Jos jedan cist go ponisten, ne znam da li ste upuceni u fudbalska pravila. Ofsajd nije bio u akciji u kojoj je postignut pogodak

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 26 maj 2026, 00:01

Arena Sport BH ti je adresa za te stvari. Ta "dizalica" je tu odavno.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2026, 00:01

Napapijri je napisao/la:
25 maj 2026, 23:57

Jesu li Taurunum Boysi bili gosti Manijaka? Jesu. Deklarisu li se kao cetnici? Deklarisu, vidljivo je to iz sadrzaja tribine. Sta to cini Manijake? Odgovori sam sebi, ne moras javno.
E vidis kako nalijeces na volej.
Jesi li uopste svjestan da isto ovako kao sto ti pises, ja sad mogu postaviti neke nezgodne kosntatacije i cinjenice za onog ratnog zlocinca, al necu.
Eto sad zamisli taj moj odgovor.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 26 maj 2026, 00:02

Bersaga je napisao/la:
25 maj 2026, 23:58
Zaista je žalosno da se taj monstrum spominje na bilo koji način. Trenutne navijačke grupe su samo za palica, napadaj u čoporu a smisliti neku kreativnu parolu i odmaći se od dječijih akcija je naučna fantastika. Ne znam kome je više ovo interesantno a da ima gram mozga i više od 15 godina. Isto i na forumu, najglasniji debili su oni kojih nema nikad na tribinama. Liječite se moroni glupi a krivi su i ostali koji ih hajcaju.

Žalostan derbi, kad ćeš nešto odigrati ako ne večeras. Da se svi opuste i igraju ali kad ne znaju jednostavno. Hvala Bogu pa je završena sezona. Šteta što Sloga ne ispade, hajde Rudar sutra zapni, možda ne ispadne predzadnji. :D

Sretno svim predstavnicima u Evropi, za našu Bosnu i Hercegovinu, svi zajedno, prvo na Svjetskom prvenstvu pa onda u kvalifikacijama. :bih:
Fino izvući sve i jedan klip, slike, svaki mogući komad multimedijalnog sadržaja Hordi iz perioda 2008-2019 i sastavit udžbenik. I jednim i drugim dati da uče.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 26 maj 2026, 00:03

let3 je napisao/la:
26 maj 2026, 00:01
Napapijri je napisao/la:

Jesi li uopste svjestan da isto ovako kao sto ti pises, ja sad mogu postaviti neke nezgodne kosntatacije i cinjenice za onog ratnog zlocinca, al necu.
Ne mozes iz razloga sto to go.vno tada nije bilo ono sto ce postati, cak nije ni nagovjestavao. Svakako da jeste, osudio bih odmah, bas kao sto ste vi trebali osuditi postupak vasih navijaca. Bar vi normalni, medju kojima te svrstavam naravno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 26 maj 2026, 00:05

let3 je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:

Frajer bio u klubu kad niko nije znao da je četalj. Vi ste svjesno sa ovima u ljubavnoj aferi, dok je njihov četnikluk (mrzim spominjat politiku na temi) uveliko poznata stvar.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 26 maj 2026, 00:05

NoProfit je napisao/la:
25 maj 2026, 22:59
Cestitam NoProfitu, tabi i ostaloj normalnoj raji na pobjedi :thumbup:

Pored super slatke pobjede, mislim da je utakmicu obilježila morbidna parola o karadžiću, upućena onim ljudima koje je **** držalo pune četiri godine pod opsadom i kojima je isti toliko zla nanio od kojeg se mnogi nisu i neće oporaviti do kraja njihovih života. Poistovjećivati me s onim **** može samo najveći dušman, a večeras se potvrdilo i ko mi je to. Od srca želim sve najgore svima koji su na bilo koji način učestvovali u podizanju one sramotne poruke. Zamislite kako bi u javnosti Lešinari bili razapeti da su digli identičnu parolu. Na najdražim im se vratilo i nikad napretka ne imali.

Nadam se da će Horde ostati dosljedne svom imenu i slavi grupe i neće spominjati Batka ili Šešelja u budućnosti, a imali bi za šta, ako ćemo mak na konac.

Sportski pozdrav iz GRADA :ljepota:

"Abdićevi autonomaši, a ne Nanićeve hamze"..

Da ne idemo dalje, ovo nisi osudio ? Sramota za jedne i druge, ali da se zna ko je poceo samo

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 26 maj 2026, 00:05

mnon46 je napisao/la:
26 maj 2026, 00:00
Jos jedan cist go ponisten, ne znam da li ste upuceni u fudbalska pravila. Ofsajd nije bio u akciji u kojoj je postignut pogodak
Nama je isto poništeno u BL, isto tako ako se ne varam i vama protiv Širokog. Ako je takvo pravilo, onda važi za sve.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 26 maj 2026, 00:07

Napapijri je napisao/la:
26 maj 2026, 00:03
let3 je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:

Ne mozes iz razloga sto to go.vno tada nije bilo ono sto ce postati, cak nije ni nagovjestavao. Svakako da jeste, osudio bih odmah, bas kao sto ste vi trebali osuditi postupak vasih navijaca. Bar vi normalni, medju kojima te svrstavam naravno.
Nisu ni svi zeljovci cetnici, ali ih nazivate tako. Trpate sve u isti kos zbog par idiota. Podizali ste takve uvredljive parole citavom stadionu, a ne njma dvojici.

Mani se te demagogije i suplje price ;)

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 26 maj 2026, 00:07

Ovakav sjever, koji je u velikim problemima, je unistio jug na pocetku utakmice akcijom na istom.

Kakvo karanje.

Karanje je nauka, uvijek bila.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, ErosViverosViv, Lecler, maroonGiant, Napapijri, relativizam i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []