Amer Gojak
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Amer Gojak
Duljevic je imao predispozicije samo za profesionalnog sumo hrvača.
Lik koji u cijeloj karijeri ima nekih 20ak golova, a krilo je, sigurno da nema nikakve predispozicije. Nije brz, nema završnicu, nema pas, jedino solidan dribling. Sa takvim predispozicijama može biti samo moderni golman.
Doduše on je u ocima navijača Sarajeva uvijek bio bolji od Lulica.
Lik koji u cijeloj karijeri ima nekih 20ak golova, a krilo je, sigurno da nema nikakve predispozicije. Nije brz, nema završnicu, nema pas, jedino solidan dribling. Sa takvim predispozicijama može biti samo moderni golman.
Doduše on je u ocima navijača Sarajeva uvijek bio bolji od Lulica.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Meni je u repci najvise ostao upamcen po tome da uzme desetku cim Pjanica nema 
TacnoSindikat12 je napisao/la: ↑24 maj 2026, 21:22Meni je u repci najvise ostao upamcen po tome da uzme desetku cim Pjanica nema![]()
Zato je i dobio nadimak zehner
naprijed rejal
Duljevic, Gojak i Hodzic-poglupo je to. Dodao bih i Varesanovica.
S tim što ovi ostali mogu samo sanjati karijeru Gojaka.
Čovjek odigrao 5 punih sezona za Dinamo, jednu za Ferencvaroš, pokušao i barem se nešto vrtio u Torinu, dvije sezone u Rijeci. Nije spektakl, ali daleko iznad mnogih
U svemu tome ima 9 titula državnog prvaka a 3 različita kluba
Po meni mu je taj Ferenc bio greška, trebao je negdje na veći nivo, jer je ovo s Rijekom sad u suštini vađenje i ništa specijalno.
Po meni mu je taj Ferenc bio greška, trebao je negdje na veći nivo, jer je ovo s Rijekom sad u suštini vađenje i ništa specijalno.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Nije Šabanadžović nikad bio taj nivo
Ako se ne varam, to je bilo u vrijeme Princa s Neretve. A buduci da je ovaj bio u AEK-u, konkluzija se sama nameće.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:42Nije Šabanadžović nikad bio taj nivoOn je baš tužan primjer kakvi su sve bijednici vodili reprezentaciju. Prebaciše ga ono jednom iz U-21 u seniore, a Cviko izjavi da je najveći potencijal u U-21. Demirovića nisu prebacili, ovog antifudbalera jesu.