Jel bio opet docek za igrace?ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:47![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I majice pripremili za bod na kosevu i sve propade![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pati, ko ti yebe mater.sidras je napisao/la: ↑26 maj 2026, 02:04makar nisam radovanov potomak , ko sto si ti . ipak vas je on naucio svemu sto znate , to je vas osnivac i za to stosu igraci uspjeli izaci iz grada u ratu samo pokazuje kakoste bliski bili . fk rasina deca , uspjeli stega sakrivati toliko dugo i dati mu novo prezime dabic
Pa batkoNoProfit je napisao/la: ↑26 maj 2026, 02:06ko ti yebe mater.sidras je napisao/la: ↑26 maj 2026, 02:04makar nisam radovanov potomak , ko sto si ti . ipak vas je on naucio svemu sto znate , to je vas osnivac i za to stosu igraci uspjeli izaci iz grada u ratu samo pokazuje kakoste bliski bili . fk rasina deca , uspjeli stega sakrivati toliko dugo i dati mu novo prezime dabic![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
U garaziTelalovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 02:05Jel bio opet docek za igrace?ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:47![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I majice pripremili za bod na kosevu i sve propade![]()
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
vama dvojici babo svojui kcerku podao rasi kada ga je naucio da bude cetalj i mislite tako to ide . pa sta ako vamje sestra bila rasina curica , mnoge bordo seke su se davale njemu i njegovim . uskorocce godisnjica kada je ufacen , opet zastavu treba spustatiTelalovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 02:08Pa batkoNoProfit je napisao/la: ↑26 maj 2026, 02:06ko ti yebe mater.sidras je napisao/la: ↑26 maj 2026, 02:04makar nisam radovanov potomak , ko sto si ti . ipak vas je on naucio svemu sto znate , to je vas osnivac i za to stosu igraci uspjeli izaci iz grada u ratu samo pokazuje kakoste bliski bili . fk rasina deca , uspjeli stega sakrivati toliko dugo i dati mu novo prezime dabic![]()
Pogledajte slavlje igrača i navijača Željezničara nakon minimalnog poraza (0-1) od Sarajeva na Koševu (video)
Ugasite mu internet.sidras je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:55pa nije bio ono sto ce postati , morao je provesti u fk gov.najevu par mjeseci daga naucite kako da mrzi i da bude pravi cetalj . vi ste leglo tog pokreta , zvali smo ga cika raso dok nije kod vas odradio praksu , ali ste ga naucili da sljedi vasu filozofiju mrznje prema bosni i da bude cetnik kao sto ste vi cetnici . fk rasina deca ste se kasnije zvali i to je poznato bilo , a i danas spustate zastavu na pola koplja na datum kada je uhvacen vas osnivac radovan .
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ali kakvo slavlje

fk rasina deca , poznati ko i fk gov.najevo
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Previse se Muftica prvo dizalo pa onda kritikalo. Momak je ok golman treba malo dorade i bit ce top. Svu srecu me iskreno zelim, nije zasluzio uvrede od poganijeg dijela navijaca Zeljkana, al opet ti elementi su za psihijatrije.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:31Fakat koliko su najavljivali dolazak mislio sam bit ce pun jug ono max 2000 i jos ono prica kao nikad organizovaniji i brojniji.
Uglavnom nas je bilo vise
Igras na kosevu bijedo i 1500 vas nema na sjeveru , ti nas spominjes koji smo dokazali godinama da nam ne mozete prici
Ti si pisao da ih ima 250 uoči utakmice.
Trebate banovati jer si trol, lažov, i nisi nikad vidio utakmice.
Trebate banovati jer si trol, lažov, i nisi nikad vidio utakmice.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakve veze sto se igra na kosevu, ja konto gradski stadion. Covjek spominje manjejake, a ne tebe.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 07:51bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:31Fakat koliko su najavljivali dolazak mislio sam bit ce pun jug ono max 2000 i jos ono prica kao nikad organizovaniji i brojniji.
Uglavnom nas je bilo vise
Igras na kosevu bijedo i 1500 vas nema na sjeveru , ti nas spominjes koji smo dokazali godinama da nam ne mozete prici![]()
Uglavnom od sad 1600 ulaznica, a i to je preko sinocnjeg broja
Jug nikad gori nije bio na Kosevu od kako se igraju derbiji, ali bukvalno su sutili 80 minuta, sta je reci sjebale vas dimne ili nesta se izmedju sebe pojebali ?
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, GrbavicaHrammm, misstianopenaldo, rishovski, Zigazaga i 40 gostiju.