Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Slažem se potpuno. Na stranu novinari.
Kad sportisti razgovaraju između sebe, bude skroz druga priča. Čak često i u slučajevima kada nisu iz istog sporta, pa i kada npr. jedan od njih nije veliki poznavalac tog drugog sporta.
Kad sportisti razgovaraju između sebe, bude skroz druga priča. Čak često i u slučajevima kada nisu iz istog sporta, pa i kada npr. jedan od njih nije veliki poznavalac tog drugog sporta.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma da.
Meni jedan od najboljih ikada Zidan i Messi. Daj jbt da sjedis cijeli dan i slusas o cemu ljudi pricaju.
Mada moram priznati i da mi se Edin Avdic svidja. Jednostavno covjek zna puno o kosarci, razumije taj sport na visokom nivou,a i kao lik je opusten.
Intervju sa Jokicem od prije nekoliko mjeseci npr.
Edin Avdic je daleko najbolji sportski novinar iz BiH a usudio bih se reći i sa cijelog balkana (što se tiče košarke barem). Grehota ga je usporedit sa ovima što zadnjih dana izbacuju intervjue s Barbarezom i igračima.napapijri1987 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 07:17Ma da.
Meni jedan od najboljih ikada Zidan i Messi. Daj jbt da sjedis cijeli dan i slusas o cemu ljudi pricaju.
Mada moram priznati i da mi se Edin Avdic svidja. Jednostavno covjek zna puno o kosarci, razumije taj sport na visokom nivou,a i kao lik je opusten.
Intervju sa Jokicem od prije nekoliko mjeseci npr.
Babuka dozivio povredu na treningu, ne zna se jos stepen znat ce se narednih dana
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Cwirek, DzaniMehmet, Elddar, Futbol, HariTz, Kaunas, LeCoq, maho_sa, MiranGlasnic, tuzlanskinacin i 87 gostiju.