Domaci

Gostujuci
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

jarodwest...Beduin je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:32Ciji klon je sad ovaj idiot "helmejse"? Jebote al iskacu degenerici iz pastete, pa nije ni cudo sto nam je drzava sve vise u qurcu kad ovoliko idiota imamo po glavi stanovnistva.
Btw, ja uzeo curicama ove fejk dresove i ne izgledaju lose, ako zanemarim sam kvalitet.![]()
Nije mi jasno zašto je javno izjavio da mu je ideja sinula tek zadnju noć, pa je nešto uspio nacrtati i poslati, a neko je već objavio da je, u principu, ovo kopija koncepta dresa nekog petoligaša.
HariTz je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:19Nije mi jasno zašto je javno izjavio da mu je ideja sinula tek zadnju noć, pa je nešto uspio nacrtati i poslati, a neko je već objavio da je, u principu, ovo kopija koncepta dresa nekog petoligaša.
Ne mogu da vjerujem da bi takvo nešto lupao u današnjem vaktu, gdje je sve moguće provjeriti. Da je 1997, možda bi mu i prošlo.

Vazi hvala drug. Posto kod mene pise na njihovoj stranici kod artikla bh dresa, da traje isporuka 30 dana.AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:05Evo sad sam im napisao email i upitao ih o kojoj verzije se radi, kad bi trebali stići za obzirom da je prvi utakmica 12.06. i kakav im je kvalitet u poređenju sa originalom.bosanac10001 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:40Dali si siguran da ce doci do SP-a? jesil kontaktiro prodavaca? i dali je to player verzija ili fan verzija? hvala tiAlenHalilovic je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:07
Ja sam sebi uzeo preko ove stranice, pa cemo vidjeti šta će doći, bil hajr.
Trebali bi stići do prvi utakmice protiv Kanade in ša Allah.
![]()
Kad dobijem odgovor javit cu in ša Allah.
Na njihovoj stranici pise da obrada naređube traje 3-7 dana + isporuka 7-14 dana za EU.
Znaci po tome bi najranije trabali stići za 10 dana a najkasnije za 21 danay što znači da bi u najgorem slučaju mogli stići i poslje Kanade.
Preko njih ce tek poceti isporuka 1.6. Ja sam narucio nekad pocetkom maja ja mislim i moram cekati 1. da krene isporukaMukebir je napisao/la: ↑26 maj 2026, 07:48Jutros narucio jer jučer nisam mogao pristupiti stranici za narudzbu
ZmajOdBosne33 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 07:42Dresovi ekstra! Narucen original i bit ce jedan od posebnih u kolekciji.
Jesam, cekam dostavu…. Valjda do sljedece sedmicebosanac10001 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 06:45Dali je iko narucivo na „KELME Sverige“ iz svedske? Hvala!
Ovaj website mi vuče na neku scum stranicu, čak sam malo googlao na nekim portalima koji ocitavaju vjerodostonost portala, piše da je site otvoren u maju 2026 i da nije pouzdan. Nadam se da će biti ipak sve ok ( da ne navlačim crnjakbosanac10001 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 03:59Vazi hvala drug. Posto kod mene pise na njihovoj stranici kod artikla bh dresa, da traje isporuka 30 dana.AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:05Evo sad sam im napisao email i upitao ih o kojoj verzije se radi, kad bi trebali stići za obzirom da je prvi utakmica 12.06. i kakav im je kvalitet u poređenju sa originalom.bosanac10001 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:40
Dali si siguran da ce doci do SP-a? jesil kontaktiro prodavaca? i dali je to player verzija ili fan verzija? hvala ti
Kad dobijem odgovor javit cu in ša Allah.
Na njihovoj stranici pise da obrada naređube traje 3-7 dana + isporuka 7-14 dana za EU.
Znaci po tome bi najranije trabali stići za 10 dana a najkasnije za 21 danay što znači da bi u najgorem slučaju mogli stići i poslje Kanade.