FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jedino čega me je strah su polovnjaci iz hrvatske lige. Naravno ako dođu ovaj historijski trener zvani otkaz i jos bolji sportski direktor, ista priča.
Mislim da se nikad nećemo okrenuti djeci, kao što smo nekad radili da bukvalno od 11 igraca, na terenu bude 8 ili 9 igraca.
Pali smo qurcu za usi.
Korora, Dragovic, Feerman, Gojak, Foco, Kelemendi, Rascic, Cosic, jedan Amar Osim i da od njih napravi prave igrače.
Hvala Bogu završena sezona.
Mislim da se nikad nećemo okrenuti djeci, kao što smo nekad radili da bukvalno od 11 igraca, na terenu bude 8 ili 9 igraca.
Pali smo qurcu za usi.
Korora, Dragovic, Feerman, Gojak, Foco, Kelemendi, Rascic, Cosic, jedan Amar Osim i da od njih napravi prave igrače.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ovaj trener o kojem se prica da dolazi nece docekat Septembar na Grbavici, covjek je dva puta vodio klubove u prvim ligama i statistika kaze ovako:Mamba21 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:07Jedino čega me je strah su polovnjaci iz hrvatske lige. Naravno ako dođu ovaj historijski trener zvani otkaz i jos bolji sportski direktor, ista priča.
Pali smo qurcu za usi.
Prva liga Danske 46 utakmica 6 pobjeda
Prva liga Hrvatske 36 utakmica 5 pobjeda.
Znaci ukupno 82 utakmice prvoligaskog fudbala sa jakih 11 pobjeda.
Curva Sud
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
I gledaj gdje je degencina sjela, kod sjeveraGanola1921 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 23:25Pobjednik dana njanjava hulaglupka!GavranBeli je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:04Privatno mi možeš podojiti chunu samo ako ti budem dao. Al dat cu ti ja cenera da ides nekad na utakmicu mazlume retardiraniELDIABLO20 je napisao/la: ↑25 maj 2026, 22:00
Nisam isao jer sam kod tvoje, zajedno gledamo tekmu i pravim ti brata.
Glupane retardirani
Da ne zamaramo temu javi se privatno majmune
Dodji privatno da te naučim pameti
![]()
Svaki put kada krene nesto pisat odmah mu ovu sliku predociti, a nadam se da do toga nece doci i da su administratori stvarni ljudi koji mu nece vise nikad dopustiti da kroci na ovu temu.
Nešto kao Konings u napaduWeekendOffender je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:15Ovaj trener o kojem se prica da dolazi nece docekat Septembar na Grbavici, covjek je dva puta vodio klubove u prvim ligama i statistika kaze ovako:Mamba21 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:07Jedino čega me je strah su polovnjaci iz hrvatske lige. Naravno ako dođu ovaj historijski trener zvani otkaz i jos bolji sportski direktor, ista priča.
Pali smo qurcu za usi.
Prva liga Danske 46 utakmica 6 pobjeda
Prva liga Hrvatske 36 utakmica 5 pobjeda.
Znaci ukupno 82 utakmice prvoligaskog fudbala sa jakih 11 pobjeda.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Vidjecemo ubrzo gdje plovi ovaj nas brod.
Kamp, OP, selekcija igraca, jesul "imena", trener, pomocnici, sudjenje.
Sve ce biti jasno za koji mjesec, jel dobar put il je epska strovala.
Cuj Coric dobar trener

Kamp, OP, selekcija igraca, jesul "imena", trener, pomocnici, sudjenje.
Sve ce biti jasno za koji mjesec, jel dobar put il je epska strovala.
Cuj Coric dobar trener
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Čekaj sad poništen sam gol protiv Širokog jer Široki nikad nije uspostavio posjed ok? Danas oni uspostavili posjed i dodali loptu Odinaki i opet opsajd?
Make it make sence
Make it make sence
Ide sad kamion igrača iz Hr.. tako da neće ostati ni pejić. Druge agencije menadžerske. Daj Vože da sve izađe na dobro.
Malo ću o onladincima (u21).
Koji naš igrač od generacije 98 (atletikovci) igra? Hajdarević. Gdje su Dacić, Žerić, Ziluć, Velić?? Pislije bjih su došli Subašić, Gasal, Beća, Drina, Mujić.. gdje su oni? Ili ne znamo prepoznati mladog igrača ili ne znamo napraviti? Možda oboje. Zadnja generacija su Memija, Amir, Bajić... Igeač koji ne može izboriti mjesto sa 18, 19 godina u našoj ligi treba se okrenuti školi. Jer dok dobije šansu i proigra već ima 23 godine i to je ro. Da bi igrao na većem bivou mora imati odlične ssirače i talenat. VTŽ
Malo ću o onladincima (u21).
Koji naš igrač od generacije 98 (atletikovci) igra? Hajdarević. Gdje su Dacić, Žerić, Ziluć, Velić?? Pislije bjih su došli Subašić, Gasal, Beća, Drina, Mujić.. gdje su oni? Ili ne znamo prepoznati mladog igrača ili ne znamo napraviti? Možda oboje. Zadnja generacija su Memija, Amir, Bajić... Igeač koji ne može izboriti mjesto sa 18, 19 godina u našoj ligi treba se okrenuti školi. Jer dok dobije šansu i proigra već ima 23 godine i to je ro. Da bi igrao na većem bivou mora imati odlične ssirače i talenat. VTŽ
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Čim sam vidio da provjereva, znao sam da će nam poništiti čist gol. Majku im J*** i prošli derbi isto, a koliko ukupno golova u ivoj sezoni, nije normalno.
dva derbija zaredom nam kradu gol ... i onda kažu nemoj sumnjati u regularnost
Ista struktura ljudi, koja je od grada napravila respektabilnu metropolu u svim segmentima, upravlja Zeljeznicarom.
Bice isti rezultat. Zakon prirode.
Bice isti rezultat. Zakon prirode.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Bojkot svih, svega i svugdje
Ultimatum svima
"Objavite statut, pacovi!" - zagraktase kokuzi
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
- svrakino1921
- Kontakt:
BosnianLevi je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:31Čekaj sad poništen sam gol protiv Širokog jer Široki nikad nije uspostavio posjed ok? Danas oni uspostavili posjed i dodali loptu Odinaki i opet opsajd?
Make it make sence
Ali bukvalno -Ljudi su uzeli loptu nakon ovoga "ofsajda" i izgubili je
-
Railwayman30
- Kontakt:
Svi smo znali da ce biti poraz,samo je bilo pitanje s koliko razlike. Nisu ni oni Bogzna sta,ali su za taj 1 gol bolji.
Nama ne treba sportski direktor,niti skaut...nama treba neko u sacezu,sudijskoj organizaciji. Jer i ovakva ekipa bi mogla nesto napraviti da imamo "ledja".
Sanin mora tu kopati,jer ce i iduce sezone samo biti gore.
Nama ne treba sportski direktor,niti skaut...nama treba neko u sacezu,sudijskoj organizaciji. Jer i ovakva ekipa bi mogla nesto napraviti da imamo "ledja".
Sanin mora tu kopati,jer ce i iduce sezone samo biti gore.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Vedade hvala ti za sve, nekad smo te ukivali u zvijezde, nekad si griješio amaterski, ali tvoje srce je plavo, ti si Željin manijak i gdje god bio znaj da te raja voli.
Što se tiče naredne sezone definitivno trebaju otići Deni Milošević, Šabić, Erick, Radovac, Krpić, Jaganjac. Ekipa se ne može graditi oko njih. Na Pejića, Prokopa, Hodžića, Cvetu, Alića, pa i Bičakčića se može računati.
Novi golman nam treba biti prioritet, i to dobar golman. Na Tarika se nažalost ne može računati poslije Širokog. Od Ćosića imam velika očekivanja, ali zadnja dva trenera su ga ugasili i mislim da je ti greška. Najbolje je kad je golman U-21, onda u polju možeš čuda praviti sa ostalim igračima.
Kod dovođenja igrača Marić i Prelec moraju insistirati na brzim i fizički spremnim igračima, ništa šetači, nagledali smo ih se na Grbavici jako puno u zadnje vrijeme. Dosta je više bilo.
Što se tiče naredne sezone definitivno trebaju otići Deni Milošević, Šabić, Erick, Radovac, Krpić, Jaganjac. Ekipa se ne može graditi oko njih. Na Pejića, Prokopa, Hodžića, Cvetu, Alića, pa i Bičakčića se može računati.
Novi golman nam treba biti prioritet, i to dobar golman. Na Tarika se nažalost ne može računati poslije Širokog. Od Ćosića imam velika očekivanja, ali zadnja dva trenera su ga ugasili i mislim da je ti greška. Najbolje je kad je golman U-21, onda u polju možeš čuda praviti sa ostalim igračima.
Kod dovođenja igrača Marić i Prelec moraju insistirati na brzim i fizički spremnim igračima, ništa šetači, nagledali smo ih se na Grbavici jako puno u zadnje vrijeme. Dosta je više bilo.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
zeljovac21
- Kontakt:
Jednostavno rade ljudi koji ne znaju pravilaBosnianLevi je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:31Čekaj sad poništen sam gol protiv Širokog jer Široki nikad nije uspostavio posjed ok? Danas oni uspostavili posjed i dodali loptu Odinaki i opet opsajd?
Make it make sence
Rade ljudi,koji "rade sta hoce".zeljovac21 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 07:47Jednostavno rade ljudi koji ne znaju pravilaBosnianLevi je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:31Čekaj sad poništen sam gol protiv Širokog jer Široki nikad nije uspostavio posjed ok? Danas oni uspostavili posjed i dodali loptu Odinaki i opet opsajd?
Make it make sence
-
Ganola1921
- Kontakt:

Ako dovedu ovu trenercinu, treba bojkotovat i odmah dat do znanja Mirvicu da se mi patimo vec 14 godina sa "trenerima" i "igracima" i da nemamo vise snage ni volje sa eksperimentisanjem, a on dokazuje s tim potezom da nema pojma o fudbalu i da se okruzio "fudbalskim strucnjacima", slicno kao buraz mu, koji nas srozavaju godinama i nista nisu naucili u i o Želji.
DOSTA VISE EKSPERIMENATA!
DOSTA VISE GLEDANJA UPITNIH TRENERA I IGRACA!
DOSTA VISE BORBE ZA SREDINU TABELE!
DOSTA VISE PATNJE!
ŽELJO JE U BIH NAJVECI KLUB I DOKLE VISE 'VAKO?
Pa zadnjih nekoliko sezona smo imali idealnu priliku da ubacujemo djecu. Nemamo para, nemamo vizije daj bar djecu. Jok mi spucamo ono malo sto imamo na "pojacanja" i kasnimo 50 bodova za prvakom.Mamba21 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:07Jedino čega me je strah su polovnjaci iz hrvatske lige. Naravno ako dođu ovaj historijski trener zvani otkaz i jos bolji sportski direktor, ista priča.
Pali smo qurcu za usi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Nadam se da ovaj ublehaš Prelec neće doći da se na nama uči ispeko je on zanat u Vejle-u da može vodit ove niželigaške klubove.
PS dokle je gradnja juga? Kad će zapad? Skrenimo malo slikama i renderima pažnju sa propale sezone.
PS dokle je gradnja juga? Kad će zapad? Skrenimo malo slikama i renderima pažnju sa propale sezone.
perec i narcis, sta moze poci po zlu...
Amar Osim sef svega. Inace kantonalna. Zapamtite.
Sretno, moj dragi Zeljo.

Amar Osim sef svega. Inace kantonalna. Zapamtite.
Sretno, moj dragi Zeljo.
Imamo dvoranu
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Imamo kuglanu
Ultimatum svima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.