Samo jedan klub ide pesto na sat
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jućer se je dokazalo da navijačima Željezničata ne treba davati više od 1800 ulaznica, samo nepotreban trošak štapanja ostatka ulaznica.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Mediji ne izvještavaju ništa o čistom crvenom kartonu. opet pokušavaju zaštititi Želju i prikazati ga kao žrtvu.
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Blago ovim manijacima kad se zamaraju sa hordama a ne mogu se sastaviti s loptom...da mi je njihova pamet da se odmorim
A jos smjesnije sto su od tih "slabih hz" dobili lekciju kako se navija bez prestanka cijelu utaknicu
A jos smjesnije sto su od tih "slabih hz" dobili lekciju kako se navija bez prestanka cijelu utaknicu
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Cinjenice su da smo na tribini godinama neprikosnoveni, da smo daleko najbolja navijacka skupina i najodanija, takodjer su cinjenice da su oni na terenu godinama bolji , sto je i za ocekivati, jer smo se vise za opstanak borili.. Sta bi bilo tek da smo nesto bolji na terenu bili..
Ali najveca bruka jeste 1500 navijaca na sjeveru na derbiju, jer igrate na ‘svom’ stadionu?
Adio, bolja vremena dolaze , jer gore ne moze sa nase strane
Ali najveca bruka jeste 1500 navijaca na sjeveru na derbiju, jer igrate na ‘svom’ stadionu?
Adio, bolja vremena dolaze , jer gore ne moze sa nase strane
Slave pobjedu nad nikad gorim gradskim rivalom kojeg pritom kradu već drugu utakmicu zaredomtutankamon1905 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:15Postoji li valjan razlog za ovo slavlje igraca i navijaca Sarajeva..ovo je tuzno gledat. Sta se tocno slavi?
Ajde bolan niste u rangu sa alkohol boysima trenutno a ne s nama pssstTatamata1946 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:37Blago ovim manijacima kad se zamaraju sa hordama a ne mogu se sastaviti s loptom...da mi je njihova pamet da se odmorim
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Kazu ljudi koji su bod proslavili ko ligu prvaka ko zna koji put
Evo i ja vama cestitam na umalo osvojenom bodu protiv Sarajeva
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ako nista slavio sam gol svoje ekipe a ne ko mitomani.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:39Kazu ljudi koji su bod proslavili ko ligu prvaka ko zna koji put
Evo i ja vama cestitam na umalo osvojenom bodu protiv Sarajeva![]()
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Neka se i s tom bajkom završilo kao i s mitom "nikon te ne damo". Vrhunac im je 1500 i treba biti korektan i toliko im puštati od sada. Nama naravno čitav sjever na krmetnjaku, barem toliko nam mogu izaći u susret.Herson je napisao/la: ↑26 maj 2026, 08:43Oni su tražili 3.500 ulaznica samo da bi umanjili broj naših navijača na istoku. To je očito jedini razlog, svima je jasno da oni ne mogu rasprodati ni polovinu od tog ustupljenog broja ulaznica.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:23Postoji li razlog zasto su zemunci prodali 1500 ulaznica?
Inače sinoćnje izdanje zemunaca možda i najlošije u zadnjih 15 godina.
Pobjeda jako slatka ali i zaslužena. Loptu smo sakrili 90 minuta.
Najgore je imati pa nemati
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 26 maj 2026, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I ja sam svoje,samo sto je nas regularan i za pobjeduIdeneide je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:40Ako nista slavio sam gol svoje ekipe a ne ko mitomani.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:39Kazu ljudi koji su bod proslavili ko ligu prvaka ko zna koji put
Evo i ja vama cestitam na umalo osvojenom bodu protiv Sarajeva![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Tužno je gledati kad nemaš filing za osjećajtutankamon1905 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:15Postoji li valjan razlog za ovo slavlje igraca i navijaca Sarajeva..ovo je tuzno gledat. Sta se tocno slavi?
Koševo Zapad
Pogrešno je slaviti pobjede, ali istovremeno, oni slave neriješene rezultate protiv nas. 
- relativizam
- Kontakt:
A sto je ponisten gol ako je neko dijete zabilo, to pravilo treba mijenjati pod hitno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bersaga je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:05Šta ćeš više lik je sam sebi psovao familiju sa različitih profila. Volio bih vidjeti kako te pojave izgledaju u prirodi, na šta liče te lobanje i na koji način se kreće.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:46Al kakvi su pacijenti ovi shizopitari koji bukvalno godinama sa laznih profila glume da su nasi navijaci. Gledaj ovog mucenika postavio sliku sa istoka![]()
Zamisli nesretnike poput ovog da po desetine postova dnevno pisu na nasem podforumu o Zelji, a onda odes na utakmicu i podrzavas drugi klub jer si navijac istog. Kakav nivo opsesije i koliko su bolesno optereceni da ovo bukvalno godinama rade. Mozes napraviti kompilaciju njihovih provala sa laznih profila na nasem pdfu kroz godine.
Na ovoj temi imas identican primjer sa ovom izbjeglicom iz Amerike i ovima iz sela TK. Tacno se vide ti mucenici.
Sad zamisli kad su spremni godinama glumiti tudje navijace i visiti po tudjem podforumu vise nego na svom, mozes misliti na sta su tek spremni da rade i botuju za ‘svoje’, Mirvica, Ajlu i ostale.
Ziljkic je to davno odlicno opisao.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Samo njima definitivno ovaj derbi znači više nego nama. Čestitam konama na postignutom golu, nažalost nije bilo suđeno. Onom malom sabura puno želim, biće još postignutih i poništenih golova aBd, svaki vam bio onakav, ne samo protiv nas. Samo slijedeći put kad vam damo preko 3 milje karata, da vas bude barem 2 milje.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kakvo ba navijanje sa juga, prvo poluvrijeme hajd onako, drugo totalno se ugasili marisali se u kanalu pola sata, murija ih čuvala cijelo vrijeme na tribini možda ih je 300 navijalo.
Doktor za retardaciju.
Ko se mariso ?DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:48Kakvo ba navijanje sa juga, prvo poluvrijeme hajd onako, drugo totalno se ugasili marisali se u kanalu pola sata, murija ih čuvala cijelo vrijeme na tribini možda ih je 300 navijalo.
Jer si JEDAN JEDINI...........
Trola teedinedin je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:52Ko se mariso ?DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:48Kakvo ba navijanje sa juga, prvo poluvrijeme hajd onako, drugo totalno se ugasili marisali se u kanalu pola sata, murija ih čuvala cijelo vrijeme na tribini možda ih je 300 navijalo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bvsic, Combattente87, rishovski i 43 gosta.
.png)