Ako nista slavio sam gol svoje ekipe a ne ko mitomani.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:39Kazu ljudi koji su bod proslavili ko ligu prvaka ko zna koji put
Evo i ja vama cestitam na umalo osvojenom bodu protiv Sarajeva![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Neka se i s tom bajkom završilo kao i s mitom "nikon te ne damo". Vrhunac im je 1500 i treba biti korektan i toliko im puštati od sada. Nama naravno čitav sjever na krmetnjaku, barem toliko nam mogu izaći u susret.Herson je napisao/la: ↑26 maj 2026, 08:43Oni su tražili 3.500 ulaznica samo da bi umanjili broj naših navijača na istoku. To je očito jedini razlog, svima je jasno da oni ne mogu rasprodati ni polovinu od tog ustupljenog broja ulaznica.ErosViverosViv je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:23Postoji li razlog zasto su zemunci prodali 1500 ulaznica?
Inače sinoćnje izdanje zemunaca možda i najlošije u zadnjih 15 godina.
Pobjeda jako slatka ali i zaslužena. Loptu smo sakrili 90 minuta.
Najgore je imati pa nemati
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 26 maj 2026, 09:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I ja sam svoje,samo sto je nas regularan i za pobjeduIdeneide je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:40Ako nista slavio sam gol svoje ekipe a ne ko mitomani.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:39Kazu ljudi koji su bod proslavili ko ligu prvaka ko zna koji put
Evo i ja vama cestitam na umalo osvojenom bodu protiv Sarajeva![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Tužno je gledati kad nemaš filing za osjećajtutankamon1905 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:15Postoji li valjan razlog za ovo slavlje igraca i navijaca Sarajeva..ovo je tuzno gledat. Sta se tocno slavi?
Koševo Zapad
Pogrešno je slaviti pobjede, ali istovremeno, oni slave neriješene rezultate protiv nas. 
- relativizam
- Kontakt:
A sto je ponisten gol ako je neko dijete zabilo, to pravilo treba mijenjati pod hitno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Bersaga je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:05Šta ćeš više lik je sam sebi psovao familiju sa različitih profila. Volio bih vidjeti kako te pojave izgledaju u prirodi, na šta liče te lobanje i na koji način se kreće.KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:46Al kakvi su pacijenti ovi shizopitari koji bukvalno godinama sa laznih profila glume da su nasi navijaci. Gledaj ovog mucenika postavio sliku sa istoka![]()
Zamisli nesretnike poput ovog da po desetine postova dnevno pisu na nasem podforumu o Zelji, a onda odes na utakmicu i podrzavas drugi klub jer si navijac istog. Kakav nivo opsesije i koliko su bolesno optereceni da ovo bukvalno godinama rade. Mozes napraviti kompilaciju njihovih provala sa laznih profila na nasem pdfu kroz godine.
Na ovoj temi imas identican primjer sa ovom izbjeglicom iz Amerike i ovima iz sela TK. Tacno se vide ti mucenici.
Sad zamisli kad su spremni godinama glumiti tudje navijace i visiti po tudjem podforumu vise nego na svom, mozes misliti na sta su tek spremni da rade i botuju za ‘svoje’, Mirvica, Ajlu i ostale.
Ziljkic je to davno odlicno opisao.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Samo njima definitivno ovaj derbi znači više nego nama. Čestitam konama na postignutom golu, nažalost nije bilo suđeno. Onom malom sabura puno želim, biće još postignutih i poništenih golova aBd, svaki vam bio onakav, ne samo protiv nas. Samo slijedeći put kad vam damo preko 3 milje karata, da vas bude barem 2 milje.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kakvo ba navijanje sa juga, prvo poluvrijeme hajd onako, drugo totalno se ugasili marisali se u kanalu pola sata, murija ih čuvala cijelo vrijeme na tribini možda ih je 300 navijalo.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Ko se mariso ?DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:48Kakvo ba navijanje sa juga, prvo poluvrijeme hajd onako, drugo totalno se ugasili marisali se u kanalu pola sata, murija ih čuvala cijelo vrijeme na tribini možda ih je 300 navijalo.
Jer si JEDAN JEDINI...........
Trola teedinedin je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:52Ko se mariso ?DoktorXabaras je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:48Kakvo ba navijanje sa juga, prvo poluvrijeme hajd onako, drugo totalno se ugasili marisali se u kanalu pola sata, murija ih čuvala cijelo vrijeme na tribini možda ih je 300 navijalo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jojj onoliko kuknjave prosli derby malo karata, sad dobili 3300 vratili 1000 a kao nikad močniji manijaci
.
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Haj sto nisu prodali sve karte. Nego sto nisu navijali?
Al moram priznati bordo dimne su im top bile.
Al moram priznati bordo dimne su im top bile.
Više želje je pokazao Rudar na Koševu za nadigravanjem.
Željo najgora ekipa koja je došla na Koševo ove sezone.
Što se tiče navijača, manijaci u nikad većem hajpu i totalno razočarenje, horde sa svim svojim manama i podjelama održali čas navijanja.
Nikad ni na jednom derbiju nisam vidio više oduzetih obilježja nego sinoć na sjeveru, toliko o "dominaciji" .
Na kraju da sam birao 5-0 ili da im se poništi go' koji su proslavili kao da je za ulazak u ligu prvaka, birao bih ovo drugo.
Lijepa noć na Koševu za kraj hrđave sezone.
Što se tiče navijača, manijaci u nikad većem hajpu i totalno razočarenje, horde sa svim svojim manama i podjelama održali čas navijanja.
Nikad ni na jednom derbiju nisam vidio više oduzetih obilježja nego sinoć na sjeveru, toliko o "dominaciji" .
Na kraju da sam birao 5-0 ili da im se poništi go' koji su proslavili kao da je za ulazak u ligu prvaka, birao bih ovo drugo.
MNON
Pasa od svih obilježja onih ni jedno od ekipe nije bilo sva su obilježja iz tm shopa koja svak kupuje tako da ne ofiraj se.Imo si prosli derbi 6 ekipnih obilježja i to je dominacija.Noke995 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:07Više želje je pokazao Rudar na Koševu za nadigravanjem.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46, svrakino1921 i 17 gostiju.

.png)