Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Jel realno sam da je vec preko 10 hiljada dresova prodano?
Kelme prodaja za Njemacku ima probleme jer im pada stranica zbog navale.
Uglavnom bjeli dres u plavim rukavima ima strukture bosanskog cilima rekose danas, dok plavi ima te utkane rijeke i dva romba bosanskog cilima.
Kelme prodaja za Njemacku ima probleme jer im pada stranica zbog navale.
Uglavnom bjeli dres u plavim rukavima ima strukture bosanskog cilima rekose danas, dok plavi ima te utkane rijeke i dva romba bosanskog cilima.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 26 maj 2026, 09:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ova dres se pegla, lijepo ti piše, zato je jeftinijiphillies je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:00Jel ovo u Svedskoj jeftiniji dres nego kod nas? Kako sam skontao, player dres sa dostavom izadje 213 maraka.Sisaj ovce, kad imaju vune
https://www.pegla.se/produkt/bosna-i-he ... oja-borta/
Eto ako imate nekog u Svedskoj, nek vam umjesto hedije donese dres![]()
Sajt je legit, svi Kinezi imaju istog dobavljača, često im ruše sajtove pa se stalno novi otvaraju. Svi dresovi se prave u istoj fabrici, a poslije se sortiraju i prodaju. btw. Nismo svjesni po kakvoj marži se odjeća prodaje, veći je ovo biznis od narkotika. A kvalitet je isti, sve što je iz Bangladeša, Kine, Taiwana je doslovno od istog materijala.al87 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:20Ovaj website mi vuče na neku scum stranicu, čak sam malo googlao na nekim portalima koji ocitavaju vjerodostonost portala, piše da je site otvoren u maju 2026 i da nije pouzdan. Nadam se da će biti ipak sve ok ( da ne navlačim crnjakbosanac10001 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 03:59Vazi hvala drug. Posto kod mene pise na njihovoj stranici kod artikla bh dresa, da traje isporuka 30 dana.AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:05
Evo sad sam im napisao email i upitao ih o kojoj verzije se radi, kad bi trebali stići za obzirom da je prvi utakmica 12.06. i kakav im je kvalitet u poređenju sa originalom.
Kad dobijem odgovor javit cu in ša Allah.
Na njihovoj stranici pise da obrada naređube traje 3-7 dana + isporuka 7-14 dana za EU.
Znaci po tome bi najranije trabali stići za 10 dana a najkasnije za 21 danay što znači da bi u najgorem slučaju mogli stići i poslje Kanade.), i da su to samo jedni u moru kineza koji rade ovalvu robu (ja godinama kupujem od kineza i sve je bilo ok).
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 26 maj 2026, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci isti kvalitet ce nosti igraci na sp kao i navijac koji koji je narucio dres sa kineske stranice i u njim ispija pive na benziskoj.BenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:50Ova dres se pegla, lijepo ti piše, zato je jeftinijiphillies je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:00Jel ovo u Svedskoj jeftiniji dres nego kod nas? Kako sam skontao, player dres sa dostavom izadje 213 maraka.Sisaj ovce, kad imaju vune
Sajt je legit, svi Kinezi imaju istog dobavljača, često im ruše sajtove pa se stalno novi otvaraju. Svi dresovi se prave u istoj fabrici, a poslije se sortiraju i prodaju. btw. Nismo svjesni po kakvoj marži se odjeća prodaje, veći je ovo biznis od narkotika. A kvalitet je isti, sve što je iz Bangladeša, Kine, Taiwana je doslovno od istog materijala.al87 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:20Ovaj website mi vuče na neku scum stranicu, čak sam malo googlao na nekim portalima koji ocitavaju vjerodostonost portala, piše da je site otvoren u maju 2026 i da nije pouzdan. Nadam se da će biti ipak sve ok ( da ne navlačim crnjakbosanac10001 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 03:59
Vazi hvala drug. Posto kod mene pise na njihovoj stranici kod artikla bh dresa, da traje isporuka 30 dana.), i da su to samo jedni u moru kineza koji rade ovalvu robu (ja godinama kupujem od kineza i sve je bilo ok).
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne, nego će isti kvalitet nositi onaj što naruči sa Kelme stranice i što naruči iz Kine.dinoze je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:57Znaci isti kvalitet ce nosti igraci na sp kao i navijac koji koji je narucio dres sa kineske stranice i u njim ispija pive na benziskoj.BenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:50Ova dres se pegla, lijepo ti piše, zato je jeftinijiphillies je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:00Jel ovo u Svedskoj jeftiniji dres nego kod nas? Kako sam skontao, player dres sa dostavom izadje 213 maraka.Sisaj ovce, kad imaju vune
Sajt je legit, svi Kinezi imaju istog dobavljača, često im ruše sajtove pa se stalno novi otvaraju. Svi dresovi se prave u istoj fabrici, a poslije se sortiraju i prodaju. btw. Nismo svjesni po kakvoj marži se odjeća prodaje, veći je ovo biznis od narkotika. A kvalitet je isti, sve što je iz Bangladeša, Kine, Taiwana je doslovno od istog materijala.al87 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:20
Ovaj website mi vuče na neku scum stranicu, čak sam malo googlao na nekim portalima koji ocitavaju vjerodostonost portala, piše da je site otvoren u maju 2026 i da nije pouzdan. Nadam se da će biti ipak sve ok ( da ne navlačim crnjak), i da su to samo jedni u moru kineza koji rade ovalvu robu (ja godinama kupujem od kineza i sve je bilo ok).
Moj jutros stigao euro expressom, narucen 13.5. Sad me kurir zvao da dogovorimo termin preuzimanja.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:50Ova dres se pegla, lijepo ti piše, zato je jeftinijiphillies je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:00Jel ovo u Svedskoj jeftiniji dres nego kod nas? Kako sam skontao, player dres sa dostavom izadje 213 maraka.Sisaj ovce, kad imaju vune
Sajt je legit, svi Kinezi imaju istog dobavljača, često im ruše sajtove pa se stalno novi otvaraju. Svi dresovi se prave u istoj fabrici, a poslije se sortiraju i prodaju. btw. Nismo svjesni po kakvoj marži se odjeća prodaje, veći je ovo biznis od narkotika. A kvalitet je isti, sve što je iz Bangladeša, Kine, Taiwana je doslovno od istog materijala.al87 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:20Ovaj website mi vuče na neku scum stranicu, čak sam malo googlao na nekim portalima koji ocitavaju vjerodostonost portala, piše da je site otvoren u maju 2026 i da nije pouzdan. Nadam se da će biti ipak sve ok ( da ne navlačim crnjakbosanac10001 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 03:59
Vazi hvala drug. Posto kod mene pise na njihovoj stranici kod artikla bh dresa, da traje isporuka 30 dana.), i da su to samo jedni u moru kineza koji rade ovalvu robu (ja godinama kupujem od kineza i sve je bilo ok).
Hvala na odgovoru, ovu informaciju sam tražio
Jesil ti na ovakvoj stranici naručivo dres?
Usput da de pitam jesil ti onaj BenjooJutub što je davno nekad bio aktivna na Youtube-u?
- BenjooJutub
- Kontakt:
AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:19Hvala na odgovoru, ovu informaciju sam tražioBenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:50Ova dres se pegla, lijepo ti piše, zato je jeftinijiphillies je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:00Jel ovo u Svedskoj jeftiniji dres nego kod nas? Kako sam skontao, player dres sa dostavom izadje 213 maraka.Sisaj ovce, kad imaju vune
Sajt je legit, svi Kinezi imaju istog dobavljača, često im ruše sajtove pa se stalno novi otvaraju. Svi dresovi se prave u istoj fabrici, a poslije se sortiraju i prodaju. btw. Nismo svjesni po kakvoj marži se odjeća prodaje, veći je ovo biznis od narkotika. A kvalitet je isti, sve što je iz Bangladeša, Kine, Taiwana je doslovno od istog materijala.al87 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:20
Ovaj website mi vuče na neku scum stranicu, čak sam malo googlao na nekim portalima koji ocitavaju vjerodostonost portala, piše da je site otvoren u maju 2026 i da nije pouzdan. Nadam se da će biti ipak sve ok ( da ne navlačim crnjak), i da su to samo jedni u moru kineza koji rade ovalvu robu (ja godinama kupujem od kineza i sve je bilo ok).
![]()
Usput da de pitam jesil ti onaj BenjooJutub što je davno nekad bio aktivna na Youtube-u?![]()
Jesam
Naručio sam prošlo ljeto 5 dresova, naručiš preko shopa, kasnije dobiješ Whatsapp broj i tamo sve komuniciraš. Stiglo nakon 15ak dana, dresovi vrh kvalitet, čak je i pakovanje brendirano.
Vrlo lako je moguće da se distributer za bosansko tržište uspaničio nakon plasmana na Mundijal, skontali da moraju što brže poslati ideju dizajna proizvođaču pa došli na ideju da im dizajn Željinog može poslužiti pa brže bolje kontaktirali Hareta radi prava na upotrebu dizajna.HariTz je napisao/la: ↑26 maj 2026, 01:19Nije mi jasno zašto je javno izjavio da mu je ideja sinula tek zadnju noć, pa je nešto uspio nacrtati i poslati, a neko je već objavio da je, u principu, ovo kopija koncepta dresa nekog petoligaša.
Ne mogu da vjerujem da bi takvo nešto lupao u današnjem vaktu, gdje je sve moguće provjeriti. Da je 1997, možda bi mu i prošlo.
Smislili šuplju za raju tj. osmislili marketing i navali narode još malo pa nestalo.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma otkud vama ove dezinformacije? Jučer sam prelistao gotovo sve reprezentacije sa SP, i svaka koja ima uzorke na autentičnom dresu, ima ih i na fan verziji. Obična su grafika, koja neme veze sa tkaninom i tehnologijom proizvodnje iste. Grafika i dizajn su apsolutno identični na sve i jednom Adidas dresu, njih sam najviše gledao, jer su baš otišli u smjeru tih detalja i uzoraka na dresovima, Nike ih pretežno i nema osim na par dresova. Ovo su dole sve fan verzije.Amarinho je napisao/la: ↑25 maj 2026, 20:10Kao sto rece kolega gore, fan verzija tehnicki NE MOZE imati nikakvih valova i bilo kakvih detalja. To vazi baj the way za svaku reprezentaciju na SP.
Replica dresovi ili ti ga fan verzija su obicno neka vrsta tezeg polijestera (to se broji u "gsm" dakle grams per square meter). 99% dresova koje ste kupili i rekli za njih da su "original" su zapravo replica verzija. Igraci nose termotransfer dres, visoka tehnologija, da se ne znoji previse, da se ne znoji pre malo, da je x i y sto je za navijaca totalno bezpotrebno.
Sad da odes u Arsenal Store u Londonu, kupit ces replica dan verziju, vrlo vjerovatno ta player verzija nece ni biti.

Kelme ima svoje template uzorke, koji se najbolje vide na Jordanovom dresu. To su ovi vertikalni reljefni detalji. Njih nije moguće niti je potrebno imati na fan verziji dresa. Ali horizontalni "valovi" su obična grafika i za njih nema izgovora što ih nema na fan verziji dresa. Koja je razlika između toga i evo ovog dresa Škotske gore? Imat ćeš ih na sve i jednoj dobroj kineskoj kopiji.

jordan dres je stvarno moćan. bio je isto tako žestok i onaj bijeli italijanski, ali biće bez njega ovoga puta. svi ostali su meni daleko iza 
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li neko preko spanske stranice Kelme-a narucio dres, jeste li vec dobili ikakvu obavjestenje da je poslano?
- AshburtonG
- Kontakt:
Pretpostavio sam,
bolje moj rođak od 9 godina u paintu nacrta
I koja je to od svih navedenih stranica?BenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:24AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:19Hvala na odgovoru, ovu informaciju sam tražioBenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:50
Ova dres se pegla, lijepo ti piše, zato je jeftiniji
Sajt je legit, svi Kinezi imaju istog dobavljača, često im ruše sajtove pa se stalno novi otvaraju. Svi dresovi se prave u istoj fabrici, a poslije se sortiraju i prodaju. btw. Nismo svjesni po kakvoj marži se odjeća prodaje, veći je ovo biznis od narkotika. A kvalitet je isti, sve što je iz Bangladeša, Kine, Taiwana je doslovno od istog materijala.![]()
Usput da de pitam jesil ti onaj BenjooJutub što je davno nekad bio aktivna na Youtube-u?![]()
Jesam![]()
Naručio sam prošlo ljeto 5 dresova, naručiš preko shopa, kasnije dobiješ Whatsapp broj i tamo sve komuniciraš. Stiglo nakon 15ak dana, dresovi vrh kvalitet, čak je i pakovanje brendirano.
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ne sjećam se više, mislim da ne postoji. Ali postoji neka druga iza koje stoje vjerovatno isti ljudi ili drugi ljudi ali roba je sigurno iz iste fabrike.Querty je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:56I koja je to od svih navedenih stranica?BenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:24AlenHalilovic je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:19
Hvala na odgovoru, ovu informaciju sam tražio![]()
Jesam![]()
Imao sam slike iz proizvodnje, slao mi je taj momak... Jedan red radi Nike, jedan Adidas, jedan Pumu
Znam da sve zvuči kao scam, roditelji rođaka kojem sam kupovao dresove nisu htjeli da daju svoju karticu, to pripisujem i tome što online kupovina u BiH nije na nekom nivou, pa se ljudi plaše. Platio sam svojom, sve uredno.
Kinezi imaju najbolji customer support na svijetu, sve će uraditi samo da prodaju nešto što naštancaju, jer oni su jedino u minusu ako se roba ne kreće, tako da sa te strane se ne treba plašiti
Originalni Romi ( Indijci) su oni koji bi i sebe prevarili da imaju profit, njih se treba klonuti.
EDIT: https://www.made-in-china.com/
evo prva stranica na searchu, vjerujem da ne bi pogriješio mada je ovo wholsesale. ali preporučjem da na redditu pogledaš novije objave oko potražnje dresova, tamo postavlja raja linkove.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 26 maj 2026, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
Jesam ja u Aprilu i nemam jos nikakve obavijesti o dostaviGoalgetter je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:15Je li neko preko spanske stranice Kelme-a narucio dres, jeste li vec dobili ikakvu obavjestenje da je poslano?
F.K. SARAJEVO
Slažem se veću glupost nisam čuo da fan dres ne može imati linije kao pravi. Lično imam dresove raznih klubova diljem europe i player i fan verzija. Fan dresovi izgledaju identično kao i player, s tim da je player verzija kvalitetniji materijal. Ako nema linija na našim fan dresovima to je pljačka, lično ću tražiti povrat novca i reklamirati, jer su i na zvaničnoj stranici postavili sliku fan dresa sa svim linijama, talasima, itd.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:03Ma otkud vama ove dezinformacije? Jučer sam prelistao gotovo sve reprezentacije sa SP, i svaka koja ima uzorke na autentičnom dresu, ima ih i na fan verziji. Obična su grafika, koja neme veze sa tkaninom i tehnologijom proizvodnje iste. Grafika i dizajn su apsolutno identični na sve i jednom Adidas dresu, njih sam najviše gledao, jer su baš otišli u smjeru tih detalja i uzoraka na dresovima, Nike ih pretežno i nema osim na par dresova. Ovo su dole sve fan verzije.Amarinho je napisao/la: ↑25 maj 2026, 20:10Kao sto rece kolega gore, fan verzija tehnicki NE MOZE imati nikakvih valova i bilo kakvih detalja. To vazi baj the way za svaku reprezentaciju na SP.
Replica dresovi ili ti ga fan verzija su obicno neka vrsta tezeg polijestera (to se broji u "gsm" dakle grams per square meter). 99% dresova koje ste kupili i rekli za njih da su "original" su zapravo replica verzija. Igraci nose termotransfer dres, visoka tehnologija, da se ne znoji previse, da se ne znoji pre malo, da je x i y sto je za navijaca totalno bezpotrebno.
Sad da odes u Arsenal Store u Londonu, kupit ces replica dan verziju, vrlo vjerovatno ta player verzija nece ni biti.
Kelme ima svoje template uzorke, koji se najbolje vide na Jordanovom dresu. To su ovi vertikalni reljefni detalji. Njih nije moguće niti je potrebno imati na fan verziji dresa. Ali horizontalni "valovi" su obična grafika i za njih nema izgovora što ih nema na fan verziji dresa. Koja je razlika između toga i evo ovog dresa Škotske gore? Imat ćeš ih na sve i jednoj dobroj kineskoj kopiji.
![]()
Šta misliš o ovima?BenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 12:06Ne sjećam se više, mislim da ne postoji. Ali postoji neka druga iza koje stoje vjerovatno isti ljudi ili drugi ljudi ali roba je sigurno iz iste fabrike.Querty je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:56I koja je to od svih navedenih stranica?BenjooJutub je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:24
Jesam![]()
Imao sam slike iz proizvodnje, slao mi je taj momak... Jedan red radi Nike, jedan Adidas, jedan Pumu![]()
Znam da sve zvuči kao scam, roditelji rođaka kojem sam kupovao dresove nisu htjeli da daju svoju karticu, to pripisujem i tome što online kupovina u BiH nije na nekom nivou, pa se ljudi plaše. Platio sam svojom, sve uredno.
Kinezi imaju najbolji customer support na svijetu, sve će uraditi samo da prodaju nešto što naštancaju, jer oni su jedino u minusu ako se roba ne kreće, tako da sa te strane se ne treba plašiti
Originalni Romi ( Indijci) su oni koji bi i sebe prevarili da imaju profit, njih se treba klonuti.
EDIT: https://www.made-in-china.com/
evo prva stranica na searchu, vjerujem da ne bi pogriješio mada je ovo wholsesale. ali preporučjem da na redditu pogledaš novije objave oko potražnje dresova, tamo postavlja raja linkove.
https://www.brilliantkit.shop/products/ ... 187ce12466
Trenutno korisnika/ca: Catalunya1, Futbol, Google Adsense [Bot], Kenozoik, lol89, meecko, MiranGlasnic, Proximic, Riziko, Trifunov, tuzlanskinacin i 87 gostiju.