Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Duša mi ulicom luta
Bez statuta, bez statuta
Srce mi kuca jače
Spale su hlače
Bez statuta, bez statuta
Srce mi kuca jače
Spale su hlače
Na pocetku tekme ori se pjesma smisljena za smjesnu skupinu sa vrha zapada i odnose hordi sa murijom i par sekundi nakon toga ispod juga stoje ZAJEDNO sa murijom i ubacuju dimne bombe. Sve bi to bilo kako treba da su se skupila muda, pa odradili to na neki drugi nacin, a ovako u talu sa murijom i nije neka fora, zar ne?
Željezničar über alles
Narode,šta mislite dali će Borac danas gurnuti Posušje niz vodu ? S obzirom na dobre medjusobne odnose ?
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja ne znam jel pokusavaju da se tjese ili sta? Vise Manijaka na jugu na ‘vasem’ stadionu? Igrate momak kuci, nema vas 1500 na sjeveru, to je najveca bruka , da ne pricam ono u sub 21-22h sta su vam Manijaci uradili..
Jadoviiiii
Jadoviiiii
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Malo, premalo se priča o sramotnoj paroli s juga.
Nikad poraz, samo lekcija.
Sve je moguće. Moja prognoza za danas je sigurne pobjede Borca i Sloge. Tako da. onda kreće cirkus ko će ispasti. Licence,finansije,ku.ci palci...
Kako god okreneš,Posušje je donje. Žao mi ih je,fina priča,stadion... Ali sami su krivi. Zadnjih 6 ili 7 kola bez pobjede.
Četnička posla, posljedica druženja sa zemuncima. Totalna nemoć u parolama već zadnjih par derbija, a ona sinoć je bila očajnički potez da nešto izvuku. Ne znam ko im je zadužen za to, al djeca s druge strane ih yebu u tom smislu već dugo vremena.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Zrinjski ih izbacio jer su im komotno mogli dati da budu sigurni prije Sloge. Ovako izbacili hrvatski klub i ostavili Slogu od koje direktni konkurent za titulu Borac sljedeće sezone ima sigurnih 12 bodovaZigazaga je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:50Sve je moguće. Moja prognoza za danas je sigurne pobjede Borca i Sloge. Tako da. onda kreće cirkus ko će ispasti. Licence,finansije,ku.ci palci...
Kako god okreneš,Posušje je donje. Žao mi ih je,fina priča,stadion... Ali sami su krivi. Zadnjih 6 ili 7 kola bez pobjede.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Tri keca danas
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Realno je Posušje i prošle sezone nezasluženo ostalo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:54Zrinjski ih izbacio jer su im komotno mogli dati da budu sigurni prije Sloge. Ovako izbacili hrvatski klub i ostavili Slogu od koje direktni konkurent za titulu Borac sljedeće sezone ima sigurnih 12 bodovaZigazaga je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:50Sve je moguće. Moja prognoza za danas je sigurne pobjede Borca i Sloge. Tako da. onda kreće cirkus ko će ispasti. Licence,finansije,ku.ci palci...
Stupčanica izbori plasman i onda te ne može, te biće neki baraž i na kraju ništa.
Najbolje onda ukinuti druge rangove kad se ionako ne ispada niti se ko plasira u prvi rang.
Koševo Zapad
Godinama pjevate cetnici i konstantno se bavite tom tematikom, a sad bi da moralisete i glumite neke zrtve. Znamo vrlo dobro taj vas poznati licemjerni seljacki moral.
Najskuplja ekipa u historiji Premije lige, zadnjih 5 sezona za prvakom zaostaje 124 boda (bez današnje utakmice Borca)!!! STODVADESETČETIRI BODA I ono nešto stavlja -23. Razumijem, pobijediš derbi, nije to obična utakmica, proslaviš malo, pogasiš sve i odmah kreneš u analizu šta si sje.bao zadnjih 5 sezona. Ali malograđanština ti ne dozvoljava da ti sa zvaničnih klupskih kanala ne podje.bavaš drugi klub dječijim forama. To je simpatično za neke fan stranice, navijače, ali ozbiljan klub to sebi ne smije dozvoliti. Pogotovo kad imaš objektivno jako neuspješnu sezonu. I tu činjenicu podje.bavanje Želje neće promijeniti.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Druže znas da sam uvijek stavljao Manijake na broj 1 u državi ali za ovo jučer nema izgovora. Totalni raspad manijaka i najgore izdanje ikad na Koševu.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:45Ja ne znam jel pokusavaju da se tjese ili sta? Vise Manijaka na jugu na ‘vasem’ stadionu? Igrate momak kuci, nema vas 1500 na sjeveru, to je najveca bruka , da ne pricam ono u sub 21-22h sta su vam Manijaci uradili..
Jadoviiiii
BRATSTVO GRAČANiCA
Shategabri je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:59Realno je Posušje i prošle sezone nezasluženo ostalo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:54Zrinjski ih izbacio jer su im komotno mogli dati da budu sigurni prije Sloge. Ovako izbacili hrvatski klub i ostavili Slogu od koje direktni konkurent za titulu Borac sljedeće sezone ima sigurnih 12 bodovaZigazaga je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:50
Sve je moguće. Moja prognoza za danas je sigurne pobjede Borca i Sloge. Tako da. onda kreće cirkus ko će ispasti. Licence,finansije,ku.ci palci...
Stupčanica izbori plasman i onda te ne može, te biće neki baraž i na kraju ništa.
Najbolje onda ukinuti druge rangove kad se ionako ne ispada niti se ko plasira u prvi rang.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Na stranu to ja pričam o 34 kolu gdje je Zrinjski poslje finala kupa mogao kao izgovor umora izvesti pet juniora i lagano neofirno pustiti. Ovako ostadose na dva hrvatska tima u ligi još ostavise filijalu BorcaShategabri je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:59Realno je Posušje i prošle sezone nezasluženo ostalo.
Ovo je najskuplja ekipa lige.obagol je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:02Najskuplja ekipa u historiji Premije lige, zadnjih 5 sezona za prvakom zaostaje 124 boda (bez današnje utakmice Borca)!!! STODVADESETČETIRI BODA I ono nešto stavlja -23. Razumijem, pobijediš derbi, nije to obična utakmica, proslaviš malo, pogasiš sve i odmah kreneš u analizu šta si sje.bao zadnjih 5 sezona. Ali malograđanština ti ne dozvoljava da ti sa zvaničnih klupskih kanala ne podje.bavaš drugi klub dječijim forama. To je simpatično za neke fan stranice, navijače, ali ozbiljan klub to sebi ne smije dozvoliti. Pogotovo kad imaš objektivno jako neuspješnu sezonu. I tu činjenicu podje.bavanje Želje neće promijeniti.
Ne znam sta ste ocekivali, sesti smo na tabeli i zadnja utakmica kola.Pitanje je da li bi iko dosao od vasih da je obrnuta situacija
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Marokanci58 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:02Druže znas da sam uvijek stavljao Manijake na broj 1 u državi ali za ovo jučer nema izgovora. Totalni raspad manijaka i najgore izdanje ikad na Koševu.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:45Ja ne znam jel pokusavaju da se tjese ili sta? Vise Manijaka na jugu na ‘vasem’ stadionu? Igrate momak kuci, nema vas 1500 na sjeveru, to je najveca bruka , da ne pricam ono u sub 21-22h sta su vam Manijaci uradili..
Jadoviiiii
Al sta se ocekivalo? Kraj sezone revijalna tekma? Pun jug i ludnicu ?
Vase navijanje jucer kakvo je bilo? Dosta losije nego inace jel tako? Kad ste zabili gol poceli ste nesto navijati, do tad se niste culi.. Kakva je inace atmosfera na Kosevu, ovo sinoc sa jedne i druge strane je katastrofa
Brojka na sjeveru bas u qrcu, igrali ste kuci..
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 26 maj 2026, 11:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa vidi oni su 4 puta slogu dobili a posusje 1 samo cini mi seThreeplanetrees je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:08Na stranu to ja pričam o 34 kolu gdje je Zrinjski poslje finala kupa mogao kao izgovor umora izvesti pet juniora i lagano neofirno pustiti. Ovako ostadose na dva hrvatska tima u ligi još ostavise filijalu BorcaShategabri je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:59Realno je Posušje i prošle sezone nezasluženo ostalo.
Znaci ekipa koju borac 4 puta dobije ispada za nadati se samo da Celik nece isto tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.