20% od plateZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:14Kolko ide tebi?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ko god uzme Romeru,neće se pokajati. Školovan igrač,vidi se škola Barse. Pravi profesionalac,kad je imao problem sa ledjima,igrao je na svoju odgovornost. I tako povredjen,dao je 8 golova i par asisestencija. A nije igrao sve proljetne utakmice.
Ja sam čuo da je Kopar u igri.
Borac najvjerovatnije. Kopar ganja Roncal-a mada mislim da je i tu Borac najbliži.Zigazaga je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:27
Ko god uzme Romeru,neće se pokajati. Školovan igrač,vidi se škola Barse. Pravi profesionalac,kad je imao problem sa ledjima,igrao je na svoju odgovornost. I tako povredjen,dao je 8 golova i par asisestencija. A nije igrao sve proljetne utakmice.
Grbić, Romera, Roncal vrlo vjerovatno put Borca. Mogao bi još neki od ostalih u Zrinjski.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
@Hazre, zar ti ne bi trebao imati pouzdanu informaciju je li Husković ide ili ostaje?!Hazre je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:56Fino, 2 godine ugovora jos. Valja sad to sve platiti
Hoce sin slagat babu.Reko je da ostaje,racuna Savo na njega.
Jos jedan madjionicarski tal Murata i Nijaza.
Brko iz druge galaksije!
Re: FK Željezniča
Ja jos prosle godine govorio treba momka zavrsit na proljece..Levin je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:29Borac najvjerovatnije. Kopar ganja Roncal-a mada mislim da je i tu Borac najbliži.Zigazaga je napisao/la: ↑26 maj 2026, 11:27
Grbić, Romera, Roncal vrlo vjerovatno put Borca. Mogao bi još neki od ostalih u Zrinjski.
jbo im Huskovic,Jaganjac,nanu…
Re: FK Željezniča
Ma i da ih sad dovedemo neko bi se našao da kaže što dovodimo igrače iz ekipe koja ispada. Mslm, ovako kad to Borac ili Zrinjski urade ljudi će govoriti što nismo mi...
Ma nemoguće...
-
BosnianLevi
- Kontakt:
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Dilema je sad treba novi teren na Grbavici , ili se moliti savezu pa biti na njihovim mukama ili sami da platimo privatnu firmu da to odradi.
Ako ga savez bude radio potrajat će to em će nam nabijat na nos svaki put jer su ga oni pravili.
Da li imamo para za privatnu firmu to je težak slučaj.
Ako ga savez bude radio potrajat će to em će nam nabijat na nos svaki put jer su ga oni pravili.
Da li imamo para za privatnu firmu to je težak slučaj.
Gdje nam je Dzemko.Garant se negdje smjeska i konta kako sa uzeo levate.I sad opet neki drugi levati iz Hrvatske koji ko eto imaju svoju viziju.Cega koga.Ako je ovaj trener tako bio los pa koji će **** onda kod nas.Ustvari ko koga vise i za sta pita.Zeljo je posto velika firma preko koje se radi sta se stigne.Ponavljam opet.Skrba Berjan Baljic Sabanhadzovic Komsic Capljic Bahtic Odovic Paprica Bazdarevic Nikic.Ni jednog stranca a gazili sve pred sobom.Od toga Skrba Bane Zvaka VLADO Fićo Oda sve naši igraci.Uporedi sad Sabica i Bahtica.Kuku sta ovo bi.
Jao razlike.Kazu i tad davno bila lopta okrugla.
Ibrahim Sehic?
"Odlazim i gotovo je... Ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava"
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Steta je da onakve Spance necemo bar pokusati zaganjati.. jeftini a od koristi bi bili , velike koristi
-
Helemnejse
- Kontakt:
Killer potpisuje do ljeta 27.
Suljo svjetski a naš
Suljo svjetski a naš
Ma ne žuri se meni samo ne znam da li se žuri Miralemu. Ako se do ljeta 2028 ne etablira u nekom klubu ne gine mu GOŠK Gabela.
To je koalicija već pokupila, trebalo je to još jesenas ganjati, a zimus dovesti. Treba sjesti sa onim ko ih dovodi.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 13:11Steta je da onakve Spance necemo bar pokusati zaganjati.. jeftini a od koristi bi bili , velike koristi
Trenutno korisnika/ca: Blank123, WeekendOffender i 55 gostiju.