Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Ma nekako mi to nema smisla, pa finale Lige prvaka je 30. maja, zamisli da selektori traže da im se u kampovima pojave igrači PSG-a i ArsenalaGhuraba je napisao/la: ↑25 maj 2026, 18:44Ma znam za tu utakmicu, ali se pisalo da Barbarez ima pravo traziti da dodje odmah jer je utakmica nakon datuma kad klubovi moraju pustiti igrace (ako selektori to budu trazili). Jos se pisalo i da Sunjic ima neku manju povredu, zbog koje ce svakako preskociti tu utakmicu. Ispade da nista od toga nije tacno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
Gazimo kanadjane ko plitak potok
Zadnja izmjena: stanjejepsihoticno, dana/u 26 maj 2026, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Fina pjesma, i ona od dopplegangera je kul samo previse engleskog ubaci sto nije za zamjerit momku jer je iz dijaspore
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Vrhunska pjesma, bravo Amele! Nadam se jos jedna, dvije dobre da ce biti iskreno do pocetka Svjetskog da se ima sta pustati prije utakmica.
Evo jos jedna danas
Sarajevo ljubavi moja.
-
Blueforce21
- Kontakt:
Ovo će biti rolerkoster emocija - Kanada nas dobija iz preokreta, onda mi dobijamo bunkeraše glat 2-0 i na kraju neriješeno sa turbanima primamo gol u sudijskoj, kao šlag na tortu izbacujemo drugoplasiranog iz grupe D i onda na jedvite jade ispadamo u osmini finala 
Ovaj portal opet baca bombe da su svi igraci na treningu, a ponovo nema ni Sunjica ni Lukica. Licno bih volio da na kraju Malic upadne umjesto Jove na finalni spisak.
E sve sam scenarije osim ovog imo u glaviBlueforce21 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 14:43Ovo će biti rolerkoster emocija - Kanada nas dobija iz preokreta, onda mi dobijamo bunkeraše glat 2-0 i na kraju neriješeno sa turbanima primamo gol u sudijskoj, kao šlag na tortu izbacujemo drugoplasiranog iz grupe D i onda na jedvite jade ispadamo u osmini finala![]()
- PeppermintSA
- Kontakt:
Proklet bio dan kad je A.I. nastao
Ovo postaje nesnošljivo
Ovo postaje nesnošljivo
Ove na našem su smece tesko, al ovo mi top zvuči na engleskom Boga mi.PeppermintSA je napisao/la: ↑26 maj 2026, 19:24Proklet bio dan kad je A.I. nastao
Ovo postaje nesnošljivo
-
visarionovich
- Kontakt:
Baš me zanima hoće li im biti licencirane sve repke
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ima li ko da nije snimio pjesmu za SP od nasih pjevaca i da tekst nije AI?
Kakav smo bolestan narod,ne bi me cudilo da naprave ai pjesmu da Halid Beslic pjeva.
Kakav smo bolestan narod,ne bi me cudilo da naprave ai pjesmu da Halid Beslic pjeva.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.