A Memicu nisu podigli nista, znaci da je to plafon za tu ligu i treba transfer.
Ermin Mahmić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Memic sigurno vrijedi bar 6 miliona kakavih oanjeva sa tom vrijednoscu ima Memic je zasluzio al eto... Drago mi je za Mahmica volio bi da se mozda oproba u Salzburgu.
#CarsijaOdjebi
Jako odlicno za Mahmica,jos plus 23.u subotu sa ,,svojim vrsnjacima".Meni Mahmic malo vuce za Salzburga da igra,bojiim se ode li u Leipzig nece dobiti minutaze dovoljne,to je neko moje misljenje,sad daj Boze da grijesim
Logicno da mu treba transfer pa makar u Belgiju ili Holandiju
Nema potrebe da se jos jednu sezonu bori za 5 mjesto u Ceskoj
Nema potrebe da se jos jednu sezonu bori za 5 mjesto u Ceskoj
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Mahmić dakle oslobođen klupskih obaveza za vikend
A koliko ovdje na forumu pljuju po Belminu
Ima svugdje svega, ali smo mi fakat za promatranje.
Ima svugdje svega, ali smo mi fakat za promatranje.
-
General505
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko momak igracki ugled uziva u Ceskoj, mnogo ga smatraju jednim od najboljih igraca lige a velika većina i najboljim igracem lige.
Iskreno, mislim da je to malo pretjerivanje
Kako god, 5 klubova ga zeli dovesti pa ima tu nesto, vidjecemo u kojoj mjeri.
Iskreno, mislim da je to malo pretjerivanje
Kako god, 5 klubova ga zeli dovesti pa ima tu nesto, vidjecemo u kojoj mjeri.
-
rukometubih23
- Kontakt:
Trener izjavio da ga je odmorio zadnju radi mundijala i radi transfera koji ce se sigurno desiti 
Mogu misliti kako je momku trenutno,koja euforija i radost u njemu
Kako je lijepo vidjeti da djeca koja su rodjena i odrasla vani tečno pričaju naš jezik. Najbolji primjer za to je svakako Dedić kod kojeg nikad nećeš primjetiti da je odrastao u Austriji. Evo prvi put slušam Ermina, baš lijepo priča. Ne znam je li i od rođenja "gore", ali je svakako odrastao tamo. Aferim!
Nadam se da će i njega u petak akobogda inficirati ljiljanima, da poludi. Valjda ga stavi od pocetka!
Nadam se da će i njega u petak akobogda inficirati ljiljanima, da poludi. Valjda ga stavi od pocetka!
Nadam se da hoće, mada sigurno će neke minute dobiti.231983 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 13:37Kako je lijepo vidjeti da djeca koja su rodjena i odrasla vani tečno pričaju naš jezik. Najbolji primjer za to je svakako Dedić kod kojeg nikad nećeš primjetiti da je odrastao u Austriji. Evo prvi put slušam Ermina, baš lijepo priča. Ne znam je li i od rođenja "gore", ali je svakako odrastao tamo. Aferim!
Fina ova naša djeca, kulturni, lijepi i pravi momci. Allah da im da sve najbolje
Walk on
Sad vidim da je lik prvo igro za U17 Austrije, pa preso kod nas za U19 BiH, pa onda opet preso za U21 Austrije (majku je8o izdajnicku), pa sad poleti opet za nas, qrcina izdajnicka. Za mene ce to g0vno biti najmrzi igrac, pleme mu je8em ns obje stolice.
Treba ga ubacit na jednoj utakmici na 90+, cisto da ga zapisamo da mu ne padne na pamet preci vise igrat za Austriju i g0vno nikad vise ne zvat.
Psihijatrijska bolnica Kantona Sarajevo
Bolnica Jagomir
Adresa: Nahorevska 248, 71000 Sarajevo
Obavezno posjeti
Boli mas qurac.
Da je htio srcano igrat za nas, ne bi poslije U19 BiH, trco igrat za U21 Austrije kad je vidio da smo u rasulu. Sad klosar vidio da smo na SP pa hodi na gotovo, jer za Austriju ne bi igrao ni na olimpijskim igrama.
Za mene je on karrina, i ne samo on. Svaki koji iz nasi selekcija predje u druge selekcije pa se nama kao vrate iz ljubavi hahaha
Za mene je on karrina, i ne samo on. Svaki koji iz nasi selekcija predje u druge selekcije pa se nama kao vrate iz ljubavi hahaha
Trenutno korisnika/ca: 600, DjaniTarik, DzemoVoliMarmeladu, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Kaunas, LondonBlues, Proximic i 81 gost.