FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lik 18 utakmica seniorskog fudbala bio trener. Ne razumijem sta je njega preporucilo ili ko ga je preporucio nama i ko je kod nas rekao:"Može, to je to.?"
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Gdje samo ove nalaze, je li ovo neki mamicev potrcko
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ma bolje da je Mario ostao. Mislim da bi on i djaba radio jer ima zelju da bude tu. Plus vidio je gdje, sta, kako...
Ovaj novi dok sve skonta gdje dosao....
Ovaj novi dok sve skonta gdje dosao....
-
kogmagie46
- Kontakt:
Opet pitarsko pljuvanje prije nego što išta vidimo. 
Covjek igrao finale kupa Austrije ove sezone
Koga vi hocete?
Spominje frajer bjelicu lik imao 100k eura mjesecno u dinamu platu
Koga vi hocete?
Spominje frajer bjelicu lik imao 100k eura mjesecno u dinamu platu
- Maroon1946
- Kontakt:
Mario kao ime nije bio nikakav upgrade na Musemića ali je opet dobro sredio ovu ekipu. Iako nemamo neku igru, bodovno je to i vise nego korektno bilo. Zaric takodjer ne izgleda nista specijalno ali mozda on bude taj kojeg trazimo toliko dugo. Treba vremena i sabura pa da vidimo kako ce izgledati.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vidjet ćemo sto se Ognjena tiče.
Plus je rad u daleko jačoj ligi od naše, minus je da može lako svlačionicu izgubiti shodno godinama, kao i da vjerovatno nije upućen u našu ligu.
Ovaj period u Austriji mu izgleda više nego dobar, sasvim dobre stvari je tamo pravio, ali nije to ništa velik uzorak da možemo znati na čemu smo..
Plus je rad u daleko jačoj ligi od naše, minus je da može lako svlačionicu izgubiti shodno godinama, kao i da vjerovatno nije upućen u našu ligu.
Ovaj period u Austriji mu izgleda više nego dobar, sasvim dobre stvari je tamo pravio, ali nije to ništa velik uzorak da možemo znati na čemu smo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
FksOtokaHz
- Kontakt:
Vozdra momci, iskreno sam se ukljucio najvise radi sjevera i sta se desava unutar grupe? Na Zapadu bilo manja grupica neka od 20-30 momaka koji su takodjer hz ali u svadji? Brojka na sjeveru me je iznenadila..
1. Ja nigdje nisam vidio da je doticni zvanicno nas trener
2. Prvi put cujem za doticnog kao i 98 % vas ovde
3. Bacim oko na Transfermarkt i vidim da je radio u uredjenim sistemima, klubovima, drzavama
4. Ako nas preuzme, moze biti top, moze flop, niko ne zna naravno
5. Kakav god da je, bolji je od Husrefa
2. Prvi put cujem za doticnog kao i 98 % vas ovde
3. Bacim oko na Transfermarkt i vidim da je radio u uredjenim sistemima, klubovima, drzavama
4. Ako nas preuzme, moze biti top, moze flop, niko ne zna naravno
5. Kakav god da je, bolji je od Husrefa
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ko da je bitno ko je trener i ko igra, kad se svakako
ne pitaš ništa i do oktobra si max konkurentan.
Bolje da dovedu mladjeg nekog da proba nešto novo u ovom cirkusu, mozda i upali i bude bum.
Svakako ispod ovog sto se desava zadnjih pet godina ne moze biti, slijep bi nas u ovoj konstalaciji doveo do treceg mjesta.
ne pitaš ništa i do oktobra si max konkurentan.
Bolje da dovedu mladjeg nekog da proba nešto novo u ovom cirkusu, mozda i upali i bude bum.
Svakako ispod ovog sto se desava zadnjih pet godina ne moze biti, slijep bi nas u ovoj konstalaciji doveo do treceg mjesta.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Zaric može biti samo bolji od Maria. To je dovoljno. Kako vidim cuda je pravio u austrijskoj ligi, koja znam sta je za našu, tako da.. Pomalo sa osudama, ako ne znate ko je lik i ne komentarisi..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Al smiješni su austrijanci, čuj 500.000 eura odštete, how yes no
I opet s konja na magarca po ko zna koji put, pa jbm bolje onda da su Fedju vratili
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 26 maj 2026, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma quraca jarane pa nije Bjelica,jeftinije bi nas on izaso al nista me ne bi cudilo od Mirvica.Ovoga ne bi uopste volio kod nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:22Al smiješni su austrijanci, čuj 500.000 eura odštete, how yes no![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma lupili cifru, neće to dobiti nema šanse.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:23Ma quraca jarane pa nije Bjelica,jeftinije bi nas on izaso al nista me ne bi cudilo od Mirvica.Ovoga ne bi uopste volio kod nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:22Al smiješni su austrijanci, čuj 500.000 eura odštete, how yes no![]()
Ima on rada u dosta jačim ligama i to je sve ok, ali dati milion maraka za njega, previše je to..
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Znači sezona licitacije trenera je otvorena 
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
FksOtokaHz je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:06Vozdra momci, iskreno sam se ukljucio najvise radi sjevera i sta se desava unutar grupe? Na Zapadu bilo manja grupica neka od 20-30 momaka koji su takodjer hz ali u svadji? Brojka na sjeveru me je iznenadila..
Odes gore u prostorije udruzenja navijaca, uclanis se i pitas. Nece te niko pojesti.
Problemi su izmedju pojedinaca i to je manje vise to. Sve ce se brzo rijesiti aBd, imala je grupa i vece probleme.
Prezivjeli smo rat, a ne ovo
U INAT SVIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

.png)