Krpic je vec obavjesten,uskoro ce i tvoj mali.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Coricu su se zvijezde poklopile, realno. Pijaca nikad losija, liga 12 sa nekoliko ekipa koje su bas bile krampa i sasvim dobrom ekipom, duplo jacom od ovih levata sto su zavrsili sezonuArgentina je napisao/la: ↑26 maj 2026, 09:38Za nas je odlican s obzirom na situaciju.DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑26 maj 2026, 00:25Vidjecemo ubrzo gdje plovi ovaj nas brod.
Kamp, OP, selekcija igraca, jesul "imena", trener, pomocnici, sudjenje.
Sve ce biti jasno za koji mjesec, jel dobar put il je epska strovala.
Cuj Coric dobar trener![]()
![]()
Kad je bio trener Posusja igrali su pemijer ligu. Prosle godine ostali radi cirkusa, ove godine ispadaju.
U zadnje 3 godine, imali borbu za opstanak, izlazak s njim u Evropu i sad ne daj Boze nikome.
Za nas je Ferguson, nazalost. Za neke druge stvari i da su druga vremena, naravno da nije. Pricao o stanju naseg kluba i lige zadnje 3-4 godine, pokazao da zna (ima rezultat).
Karamarko, Jaber, Hiros/Madzid, Boljevic, Cveta, Dangubic. A imao li smo protiv sebe nekoliko bas losih ekipa kao što su Igman, Gosk, Sloboda. I mnogo bolje sudjenje smo imali, mnogo bolje, tamo negdje dok nismo Borca uzeli, onda je poceo spektakl koji se ne zaustavlja, J*** nas ko zadnju kurvu, al to je do nas, jer smo pizde.
Lik koji je povezan sa onim **** Bulicem nam ne treba ni blizu kluba, jedan od mnogih.
-
DnevnaDozaPklata
- Kontakt:
Mrs sa teme, J*** ti pleme seljackoHazre je napisao/la: ↑26 maj 2026, 14:49Samo laganiniDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑26 maj 2026, 14:43Mogo bi mu neko ****' mater u Sarajevu, nije vam ovo Austrija
**** li ti pleme seljacko, bezobrazno![]()
Suljo bi igrao i na minimalcu samo da postigne još 3 gola...
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Sta smo mi sebi dopustili da nam lovu uzimaju likovi poput Hazreta...
Uzmi terapiju, ako si propustio, uplaticu jaDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑26 maj 2026, 14:55Mrs sa teme, **** ti pleme seljackoHazre je napisao/la: ↑26 maj 2026, 14:49Samo laganiniDnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑26 maj 2026, 14:43
Mogo bi mu neko ****' mater u Sarajevu, nije vam ovo Austrija
**** li ti pleme seljacko, bezobrazno![]()
No sikiriki drugFerroviere1987 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:02Sta smo mi sebi dopustili da nam lovu uzimaju likovi poput Hazreta...
Slobodno mjesto za velikane kurtou, donarumu i nojera. Otimaju se koji ce prije.
Kako raja zaboravlja neke stvari.
Ps: nabijem na q sve koji su odlucili za ovaj "dogovor" sa pitarima. Dizalica im na mami stajala.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
BosnianLevi
- Kontakt:
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Ni on nije provjereno ime onako kako su ga najavili vodio većinom u18 timove. Eh da će ih ukopat, al prije će nas naš.
Sistem pravi rezultate, a ne trener, Zrinjski može nekog s foruma dovest i opet će biti konkurentan na svim poljima, samo mi i pitari mislimo da jedan čovjek može magičnim štapićem titule osvajat
Željezničar za život cijeli!
-
sanjinusto
- Kontakt:
Koga briga sta oni rade i koga dovode? Pogodili sa jednim trenerom, Zekicem, u zadnjih 5 sezona i brze bolje ga otjerali. Zadnji klub koji treba gledati kako i sta se radi. Ustvari treba, pa sve suprotno napraviti.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Gledam tekmu sloga rudar
Prva minuta penal za slogu(provjera vara i ponisten). Njoj treba pobijeda i Posusje da izgubi. Eh sada;prvi penal nije prosao,i da je prosao bila hi nevidjena kradja. Minut poalije drugi penal.
Nema reprize,nema provjere,ovo mora biti penal,sloga mora pobijediti.
Naracno na tekmi borac posusje mreze miruju,posusje ostaje. Ali nesto kontam,sta ce biti u drugom kada ovi vicini skontaju da moraju dati gol ako hoce 12 zagarantovanih bodova sljedece sezone.
Mi cemo i iduce sezone imati ogromnih problema sa ljudima u crnom. Tu se nesto mora uraditi.
Prva minuta penal za slogu(provjera vara i ponisten). Njoj treba pobijeda i Posusje da izgubi. Eh sada;prvi penal nije prosao,i da je prosao bila hi nevidjena kradja. Minut poalije drugi penal.
Naracno na tekmi borac posusje mreze miruju,posusje ostaje. Ali nesto kontam,sta ce biti u drugom kada ovi vicini skontaju da moraju dati gol ako hoce 12 zagarantovanih bodova sljedece sezone.
Mi cemo i iduce sezone imati ogromnih problema sa ljudima u crnom. Tu se nesto mora uraditi.
-
perodeformero
- Kontakt:
Željo je sinoć izgledao katastrofalno, smiješno u odnosu na Sarajevo, a svi se uhvatili poništenog gola koji je usput sa pravom poništen
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Iskreno volio bih da ostane posušje nek ispane što više ovih iz lažnog ent.Railwayman30 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 18:38Gledam tekmu sloga rudar
Pričao sam s ljudima danas koji se razumiju u fudbalsku igru, neupitni autoriteti, gol je čist kao suza, tu nema dvojbe. Posjed je u pitanju...perodeformero je napisao/la: ↑26 maj 2026, 18:43Željo je sinoć izgledao katastrofalno, smiješno u odnosu na Sarajevo, a svi se uhvatili poništenog gola koji je usput sa pravom poništen
Ni pod tačkom razno nije smio biti poništen, smiješno, ovo bez ikakve navijačke pristrasnosti, zaista je tako.
Što se tiče novog sportskog i trenera, nisam nimalo optimista, daj Bože da sam u krivu.
I jedan i drugi bez backgrounda, bilo kakvih zapaženih rezultata u svojim karijerama, osvojenih trofeja, titula, štaviše, trener je više puta nabijan nogom...
Teren će im biti jedino mjerilo, vidjećemo, Mario je preporučio Marića. isreno, nisam ni neki fan Stanića, prvenstveno zbog menadžerske agencije, valjda nam neće previše tušiti polovnjaka.
Pitarima je gurnuo Kepčiju i svi znamo kako se to završilo.
Kako god, sportski je upozoren od pravih ljudi da se neće tolerisati gomilanje i tušenje polovnjaka, nadati se da je pametan i da će tako i uraditi, prvenstveno zbog sebe, a onda i zbog nas.
Podrška Mirviću svakako, nadam se da će vući pametne poteze.
Prvi potez bi trebao biti deblokada fsks, da li ima pameti u kantonu da se to rijesi ne znam
Već par sezona povremeno pratim ovu temu, volim Želju, kao i svi mi, uvijek sam smatrao da se ovdje mogu pročitati neki realni osvrti na stanje u i oko kluba.
Međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci jedna mi stvar nikako nije jasno, toliko da me natjerala da se prijavim i postavim pitanje. Pa se nadam da ćete me koliko-toliko ozbiljno shvatiti i pokušati smisleno odgovoriti.
Odakle tačno toliko povjerenje u Mirvića ? Pogotovo, odakle tolika uvjerenost da je dobro što smo se riješili Brkovića i one uprave ?
Iskreno, ne vidim na osnovu čega bilo ko normalan može više vjerovati nekom strancu koji sa Željom nema nikakve veze, nego našem dokazanom Nijazu koji je uvijek bio tu kad smo dominirali ligom ?
Koliko je bilo potencijalnih investitora kroz sve ove godine za koje se na kraju ispostavilo da su ništa drugo no obični prevaranti (sjetimo se famoznog **** iz Londona) ? I sad odjednom vjerujemo da je Mirvić drugačiji ?
Meni osobno presmiješan zaključak. Pogotovo kada uzmemo u obzir to da je čovjek ušao u klub isključivo u dogovoru s Nijazom, i nakon mjesec dana tog istog Nijaza nabije nogom ?
Iskreno, ne znam što se dešavalo u tih mjesec i po dana u klubu, ali sigurno se nije moglo desiti ništa toliko krucijalno da nakon mjesec dana doneseš odluku da raspustiš čitavu upravu s kojom si planirao naredne 3-4 sezone sigurno.
Na kraju krajeva, čovjek poput Nijaza s rezultatima koje je imao, sigurno ima više kredibiliteta da mu vjerujemo nego Mirvić. (moje mišljenje)
Investitor koji napušta svoje partnere nakon mjesec dana mi uopšte ne djeluje "vizionarski"/"impresivno", već jako pogubljeno i ishitreno.
Za kraj, svjestan sam ja kakve "aseve iz rukava" koristi Nijaz. Sigurno da je tu bilo ideja da se utjece na savez, na sudije, na utakmice, svako normalan i realan je svjestan da se bez toga kod nas ne može napraviti rezultat. Šta smo sada odjednom postali poštenjačine koje bi radije gledale dominaciju Borca i Zrinjskog nego se primili posla (pa čak i sivog) da ih sustignemo ?
Međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci jedna mi stvar nikako nije jasno, toliko da me natjerala da se prijavim i postavim pitanje. Pa se nadam da ćete me koliko-toliko ozbiljno shvatiti i pokušati smisleno odgovoriti.
Odakle tačno toliko povjerenje u Mirvića ? Pogotovo, odakle tolika uvjerenost da je dobro što smo se riješili Brkovića i one uprave ?
Iskreno, ne vidim na osnovu čega bilo ko normalan može više vjerovati nekom strancu koji sa Željom nema nikakve veze, nego našem dokazanom Nijazu koji je uvijek bio tu kad smo dominirali ligom ?
Koliko je bilo potencijalnih investitora kroz sve ove godine za koje se na kraju ispostavilo da su ništa drugo no obični prevaranti (sjetimo se famoznog **** iz Londona) ? I sad odjednom vjerujemo da je Mirvić drugačiji ?
Meni osobno presmiješan zaključak. Pogotovo kada uzmemo u obzir to da je čovjek ušao u klub isključivo u dogovoru s Nijazom, i nakon mjesec dana tog istog Nijaza nabije nogom ?
Iskreno, ne znam što se dešavalo u tih mjesec i po dana u klubu, ali sigurno se nije moglo desiti ništa toliko krucijalno da nakon mjesec dana doneseš odluku da raspustiš čitavu upravu s kojom si planirao naredne 3-4 sezone sigurno.
Na kraju krajeva, čovjek poput Nijaza s rezultatima koje je imao, sigurno ima više kredibiliteta da mu vjerujemo nego Mirvić. (moje mišljenje)
Investitor koji napušta svoje partnere nakon mjesec dana mi uopšte ne djeluje "vizionarski"/"impresivno", već jako pogubljeno i ishitreno.
Za kraj, svjestan sam ja kakve "aseve iz rukava" koristi Nijaz. Sigurno da je tu bilo ideja da se utjece na savez, na sudije, na utakmice, svako normalan i realan je svjestan da se bez toga kod nas ne može napraviti rezultat. Šta smo sada odjednom postali poštenjačine koje bi radije gledale dominaciju Borca i Zrinjskog nego se primili posla (pa čak i sivog) da ih sustignemo ?
Slažem se. Bili ste bolji i zasluženo pobijedili.perodeformero je napisao/la: ↑26 maj 2026, 18:43Željo je sinoć izgledao katastrofalno, smiješno u odnosu na Sarajevo, a svi se uhvatili poništenog gola koji je usput sa pravom poništen
- jointunija
- Kontakt:
Prvi post i odmah o prevarantu Nijazugvoza je napisao/la: ↑26 maj 2026, 19:29Već par sezona povremeno pratim ovu temu, volim Želju, kao i svi mi, uvijek sam smatrao da se ovdje mogu pročitati neki realni osvrti na stanje u i oko kluba.
Šta ima u kazandžiluku
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, MukiBek, perodeformero, prisonbreak, TojeMojTim1921, Vanja8 i 51 gost.