Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
merak jesi li s nodijem u sobi ili su te pustili za bajram?FksOtokaHz je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:08Ovaj telalovic nije nas navijac i nemojte ga mjesati sa nama, kao ni ovaj Viveros, danima citam sta pisu i morao sam se registrovati, bas papci teski
Sinoc antifudbal , mi bolji za taj gol i zasluzeno uzeli.
Tribine nikad gore
Ništa čudno u tome da je više gostujućih navijača na sarajevskom derbiju više nego domaćih na navijačkoj tribini. Nije prvi put da se to dešava.
A nije valjda da si bas moraoFksOtokaHz je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:08Ovaj telalovic nije nas navijac i nemojte ga mjesati sa nama, kao ni ovaj Viveros, danima citam sta pisu i morao sam se registrovati, bas papci teski
Tribine nikad gore
Nego reci ti nama jesi li ti bio na jugu sinoc i zasto nisi?
Slavite li jos minimalan poraz
Provaljen zbog zarezaErosViverosViv je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:28merak jesi li s nodijem u sobi ili su te pustili za bajram?FksOtokaHz je napisao/la: ↑26 maj 2026, 15:08Ovaj telalovic nije nas navijac i nemojte ga mjesati sa nama, kao ni ovaj Viveros, danima citam sta pisu i morao sam se registrovati, bas papci teski
Tribine nikad gore
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
Sarajevski derbi je nezanimljiv jer je antipropaganda nogometa, mostarski jer nema rezultatske napetosti.
Zadnja izmjena: ArmandoMarenzi, dana/u 26 maj 2026, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
FksOtokaHz
- Kontakt:
Forum je postao cirkus zbog debila koji veze nemaju sa Sarajevom, ali uredno truju svaku normalnu raspravu
fk gov.najevo treba ugasit , vecu skupinu seljaka balkan nije vidio . doduse ko im je osnivac netreba se ni cudit
Fino ih doveli kucama, maksimalno ih izgotivili nahranili i napojili a ovi njih isprebijase.
Pa nije to lepo bre
Pa nije to lepo bre
- Convicts1988
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Jesam li isti post na sekund mogao vidjeti sa drugog novonapravljenog profila ili mi se ucinilo?
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Al se kote ovi pitarcici sta je ovo u pm, pa nisam ja eros brundo maminu vam sisu ybm
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa vise smo mi nezadovoljni nasim trecim mjestom nego sto ste vi nezadovoljni vasim sestim.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:50Pa vise smo mi nezadovoljni nasim trecim mjestom nego sto ste vi nezadovoljni vasim sestim.
Pa zato je ona skupina bezuba na vrhu zapada, previse nezadovoljni + ne zele da slave dogovoreni kup
Da je drzave, vi bi sad sa Vrbanjusom igrali
Sve si pogrešno povezo, valjda puno informacija.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:53Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:50Pa vise smo mi nezadovoljni nasim trecim mjestom nego sto ste vi nezadovoljni vasim sestim.
Pa zato je ona skupina bezuba na vrhu zapada, previse nezadovoljni + ne zele da slave dogovoreni kup
Da je drzave, vi bi sad sa Vrbanjusom igrali
MNON
Trenutno korisnika/ca: Arma00, avanti003, DoktorXabaras, Grk1234, jurisicduska, laszlo, NazorUso, perodeformero, rishovski i 30 gostiju.