Ermin Mahmić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

FliX
Kontakt:

Re: Ermin Mahmić

Post Postao/la FliX » 26 maj 2026, 14:58

Kad budemo igrali, treba mu neko bacit Austrijsku zastavu, nek se ogrne.

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 26 maj 2026, 15:08

Preporuka da se stavi ovaj gore na listu gnjavatora.

Rio12345
Kontakt:

Post Postao/la Rio12345 » 26 maj 2026, 15:19

Kako se Ermin može trenutno uklopiti u prvih 11? Jel može on uletiti umjesto tahirovića i kakav je u defanzivi ?

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 26 maj 2026, 15:22

Rio12345 je napisao/la:
26 maj 2026, 15:19
Kako se Ermin može trenutno uklopiti u prvih 11? Jel može on uletiti umjesto tahirovića i kakav je u defanzivi ?
Ja bih ovo volio vidjeti u petak:

..........Amir..................Basic............
Esmir..............Ermin...............Kerim
.....................Demirovic....................

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 maj 2026, 15:55

Rio12345 je napisao/la:
On ce biti samo dobar da za'ebe koheziju u repki. Mogu samo zamislit razocarenje Tahirovica ako bi skonto da ga prelivoda mjenja koji minute nema u nasoj A selekciji.
Nadam se da ce na terenu vec protiv Makedonije igrat preko qrca, bas kao sto mu je i stalo do drzabnog dresa, te da ce mu ovo biti ujedno i posljednje okupljanje.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 26 maj 2026, 15:56

FliX je napisao/la:
26 maj 2026, 15:55
Rio12345 je napisao/la:
On ce biti samo dobar da za'ebe koheziju u repki. Mogu samo zamislit razocarenje Tahirovica ako bi skonto da ga prelivoda mjenja koji minute nema u nasoj A selekciji.
Nadam se da ce na terenu vec protiv Makedonije igrat preko qrca, bas kao sto mu je i stalo do drzabnog dresa, te da ce mu ovo biti ujedno i posljednje okupljanje.
De bolan smiri se malo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 26 maj 2026, 16:03

DamirT je napisao/la:
26 maj 2026, 15:56
FliX je napisao/la:
Rio12345 je napisao/la:
De bolan smiri se malo.
Kako cu se smirit? Evo izjava sa sportsport njegova:
"Nikada nije bilo dileme. Znao sam uvijek za koju zemlju hoću da igram. To je uvijek bila Bosna i nikada nisam promijenio mišljenje", dodao je Mahmić.
Al pazi, nikad nije promjeno misljenje? Pa jel imo pistolj nad glavom da ako si igri u19 BiH, da mjenjas u U21 Austrije??? Kao covjek je zadnji sljam, jos govori nije nikad mjenjo misljenje. Pa nisi druze misljenje vec si repke mjenjo na djelu! Jos laze na pravdi boga.
Covjeka sam gotivio, hajd igrat ce za nas, ne znam kako igra ruku na srce, al je supak kao covjek..
Izvinite koga sam uvrijedio svojim misljenjem, al za mene je svoje reko

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 26 maj 2026, 16:12

FliX je napisao/la:
26 maj 2026, 16:03
"Nikada nije bilo dileme. Znao sam uvijek za koju zemlju hoću da igram. To je uvijek bila Bosna i nikada nisam promijenio mišljenje", dodao je Mahmić.
Al pazi, nikad nije promjeno misljenje? Pa jel imo pistolj nad glavom da ako si igri u19 BiH, da mjenjas u U21 Austrije??? Kao covjek je zadnji sljam, jos govori nije nikad mjenjo misljenje. Pa nisi druze misljenje vec si repke mjenjo na djelu! Jos laze na pravdi boga.
Covjeka sam gotivio, hajd igrat ce za nas, ne znam kako igra ruku na srce, al je supak kao covjek..
Da bi dao neki konačan sud, uvijek se trebamo zapitati zašto je neko igrao za drugu reprezentaciju, mijenjao, vraćao se nazad i slično.

Negdje sam pročitao da je bio "primoran" zbog benefita i preduslova za nastavak karijere. Spominju se i neke druge stvari zbog kojih mu je najlogičnije bilo da zaigra za Austriju.

U kontaktu je sa Spahićem i ostatkom SŠ već nekoliko mjeseci, mnogo prije samog plasmana na SP, i tada je već izrazio želju te pokrenuo proceduru da se vrati u BiH.

Ne vidim problem da momak igra. Kvalitet i potencijal očigledno posjeduje. Sve dok daje zadnji atom snage na terenu, dobro je došao.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 26 maj 2026, 16:12

FliX je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
FliX je napisao/la:

De bolan smiri se malo.
Pa sta onda treba reci za Burnica, koji nije htio da igra ni za jednu mladju selekciju BiH, cak je i sa 19 godina rekao da ga zanima samo Njemacka. Tek kad je grohno i otiso u cvajtu, odlucio se da igra za nas, pa sad ga treba otjerat jel?

Sta cemo sa Hajrovica, koji je prvo odbio BiH, jasno i glasno reko da nece da igra za BiH pa onda hladno izjavio da Dzeko bi bio na klupi da je Ibrahimovic igro za nas. I onda kad su ga Svicarci odbili, mi ga zvali i covjek nas odvede golom Slovackoj u Brazil. Smanji malo dozivljaj, to su teske gluposti sto pises, mi smo mala zemlja da bi se odrekli bilo kojeg igrača.

Soli
Kontakt:

Post Postao/la Soli » 26 maj 2026, 16:16

Kad se mlađe selekcije dovedu u red kao seniorska repka, onda se može prigovarati.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 26 maj 2026, 16:22

Ma u-selekcije se koriste za karijeru i status, da bi bilo zabranjeno mjenjanje u selekcije bilo bi drugacije i dosta igraca to nebi radilo, ali ovako sebi misle igrat cu za austriju/njemacku/svedsku ili koju god repku do u21 pa cu preci u BiH u kojoj hocu da igram na seniorskom nivou, a do tad cu profitirati od druge drzave. Ne treba se to gledati emotivno

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 26 maj 2026, 16:50

RollingPaper je napisao/la:
26 maj 2026, 16:12
FliX je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

De bolan smiri se malo.
Pa sta onda treba reci za Burnica, koji nije htio da igra ni za jednu mladju selekciju BiH, cak je i sa 19 godina rekao da ga zanima samo Njemacka. Tek kad je grohno i otiso u cvajtu, odlucio se da igra za nas, pa sad ga treba otjerat jel?

Sta cemo sa Hajrovica, koji je prvo odbio BiH, jasno i glasno reko da nece da igra za BiH pa onda hladno izjavio da Dzeko bi bio na klupi da je Ibrahimovic igro za nas. I onda kad su ga Svicarci odbili, mi ga zvali i covjek nas odvede golom Slovackoj u Brazil. Smanji malo dozivljaj, to su teske gluposti sto pises, mi smo mala zemlja da bi se odrekli bilo kojeg igrača.
Ma pusti, vidis da je lik zaboravio popit lijekove, samo ga pukni na ignore listu. Kao eto, mijenjanje omladinskih reprezentacija je najveci grijeh, a pomenuti primjeri Hajrovica ili Burnica nisu uporedivi jer, eto, bili su dosljedni toj drugoj omladinskoj selekciji do samog kraja pa su na kraju silom prilika ipak se za nas odlucili...?? A nisu njih dvojica jedini sa slicnim izjavama i putanjama, bilo ih je jos, ima ih i bice ih.

Necu ni spominjat koliko su omladinske selekcije nase reprezentacije rasulo i leglo nepotizma i guranje babinih sinova preko raznih veza.

Nebitna tema i najbolje ne odgovarat ovakvim psihickim slucajevima.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 26 maj 2026, 17:07

Ja koliko sam kolegu iznad razumio, on se referiše na ovu Erminovu izjavu "da je uvijek bila samo BiH" u opticaju, a zapravo je isao pa se vracao. Ruku na srce, jest malo bezveze i od Ermina da tako kaze s obzirom da je fakat isao nazad za Austriju.
Ipak, kolega je dosta radikalan po ovom pitanju. Momak je dosao "tobe", sad je s nama i hajmo dalje. Ni prvi ni zadnji koji se predomišlja. Konačno, ko zna šta se tada desilo. Ja sam ubijeđen da je tada atmosfera bila kao sto je sada da ne bi otišao taman da ga Njemačka zove, a ne Austrija.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 17:12

231983 je napisao/la:
26 maj 2026, 17:07
Ja koliko sam kolegu iznad razumio, on se referiše na ovu Erminovu izjavu "da je uvijek bila samo BiH" u opticaju, a zapravo je isao pa se vracao. Ruku na srce, jest malo bezveze i od Ermina da tako kaze s obzirom da je fakat isao nazad za Austriju.
Ipak, kolega je dosta radikalan po ovom pitanju. Momak je dosao "tobe", sad je s nama i hajmo dalje. Ni prvi ni zadnji koji se predomišlja. Konačno, ko zna šta se tada desilo. Ja sam ubijeđen da je tada atmosfera bila kao sto je sada da ne bi otišao taman da ga Njemačka zove, a ne Austrija.
@Soli je dobro poentirao…možemo pričati o mlađim kategorijama kada se dovedu u red kao A tim…nije Mahmić prvi primjer dobrog igrača koji je pozvan za neke šlj prijateljske pa izvisio za kvalifikacije da bi igrali neki tatini sinovi i panjevi.

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 26 maj 2026, 17:14

mahmicu pola familije bilo armiji i neki kreten ispitiva zelju da igra za nas!

SilaNebeskaHA
Kontakt:

Post Postao/la SilaNebeskaHA » 26 maj 2026, 17:47

FliX je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
FliX je napisao/la:

De bolan smiri se malo.
Pusil ti se materi kad se kupa ??

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 26 maj 2026, 20:58

Jel ovdje fakat ima onih Koji kake po momku jer nije htio igrati tj sjediti na klupi u omladinskim kategorijama raznoraznim propalitetima iz bska, laktasa, krupe I slicnih.

Dajte ba ljudi stavite se u kozu ovog momka. Karijera ti u pitanju, boris se da ides naprijed I nenormalnoj konkurenciji u austriji. Dodzes na okupljanje a trener ti propalitet koji ne zna 2 recenice da sastavi kako treba a kamo li da te necemu nauci.

Treniras sa amaterima, propalitetima Koji imaju 2 lijeve noge, koje guraju tate I dajdze I raznorazni menadzerski lobiji poput husare, stefana bulica I slicnih.

Pogledajte sta su samo napravili Zinedinu smajlovicu, da ga nisi izhebali kako jesu mogao bi nam pomoci I u kvalama a I sada da ide na svjetsko. Gdje su sad oni amaterski propaliteti iz bska zbog kojih je Zinedin otisao na tribine a gdje je Zinedin.. ista stvar je sa mahmicem

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 26 maj 2026, 21:02

Čuj kako se može uklopiti momak u repku, momak moderan amf igrač koji može igrati cm kao box to box, plus, repka mora imat još 2 do 3 formacije u opticaju, tako da on u formaciji 451 ili 433 je idealan igrač.

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 26 maj 2026, 21:16

Diadora je napisao/la:
26 maj 2026, 20:58
Jel ovdje fakat ima onih Koji kake po momku jer nije htio igrati tj sjediti na klupi u omladinskim kategorijama raznoraznim propalitetima iz bska, laktasa, krupe I slicnih.

Dajte ba ljudi stavite se u kozu ovog momka. Karijera ti u pitanju, boris se da ides naprijed I nenormalnoj konkurenciji u austriji. Dodzes na okupljanje a trener ti propalitet koji ne zna 2 recenice da sastavi kako treba a kamo li da te necemu nauci.

Treniras sa amaterima, propalitetima Koji imaju 2 lijeve noge, koje guraju tate I dajdze I raznorazni menadzerski lobiji poput husare, stefana bulica I slicnih.

Pogledajte sta su samo napravili Zinedinu smajlovicu, da ga nisi izhebali kako jesu mogao bi nam pomoci I u kvalama a I sada da ide na svjetsko. Gdje su sad oni amaterski propaliteti iz bska zbog kojih je Zinedin otisao na tribine a gdje je Zinedin.. ista stvar je sa mahmicem
Zinedin je sam o sebi odlucio….. zamisli sada svi igraci prestanu dolaziti jer nisu minute upisali

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 maj 2026, 21:32

FliX je napisao/la:
Rio12345 je napisao/la:
Ti neznalice nemas pojma ni na kojij poziciji dijete igra, a spominjes vec Tahirovica.

J3bo vas grob vise retardirani, odakle se nakotiste ko zovari. Taman jedan odapne sa teme, petorica vas uskrsne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Atlanta, DjaniTarik, General505, GoldenLilies, HariTz, Paromlinac, Zgemboo89 i 63 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []