Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

DanijelTZ
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la DanijelTZ » 26 maj 2026, 15:06

Na kraju mi se vise svidja bijeli dres. Ovaj plavi mi izgleda nekakav ljubicast :thumbdown:
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

Appollon
Kontakt:

Post Postao/la Appollon » 26 maj 2026, 15:08

Ne znam zbog cega sad toliko smarate jesu li na dresu valovi ili ne, dres je svakako i ljepsi bez te museme.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 26 maj 2026, 15:20

Clutch je napisao/la:
26 maj 2026, 12:29
Stigao :kralj:

slika
Sve mogu prihvatiti da neko ima ovakav ili onakav ukus za dizajn i da crta različite stvari naprijed...ali može li mi neko objasniti čemu ovo da je jedna nijansa plave naprijed, pa druga nijansa plave tj svjetlija sa strana...neki su čak pričali da ima i tri verzije plave. Meni to izgleda kao ruglo. Jel stvarno nisu mogli tražiti da sve bude iste nijanse?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

DanijelTZ
Kontakt:

Post Postao/la DanijelTZ » 26 maj 2026, 15:24

Katastrofa, sto jes jes...

Dodje mi da narucim onaj prijasnji dres sa zmajevima u bijeloj verziji.
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!

emir_

Post Postao/la emir_ » 26 maj 2026, 15:25

DeeWa je napisao/la:
26 maj 2026, 15:20
Clutch je napisao/la:

slika
Sve mogu prihvatiti da neko ima ovakav ili onakav ukus za dizajn i da crta različite stvari naprijed...ali može li mi neko objasniti čemu ovo da je jedna nijansa plave naprijed, pa druga nijansa plave tj svjetlija sa strana...neki su čak pričali da ima i tri verzije plave. Meni to izgleda kao ruglo. Jel stvarno nisu mogli tražiti da sve bude iste nijanse?
Ako kreneš od toga da tvoj ukus nije nužno odraz kvalitete i ljepote nego generalnog pljuvačko-negativnog nastroja, odgovor će ti se sam od sebe servirati.
4-IN-A-ROW

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 26 maj 2026, 15:29

Appollon je napisao/la:
26 maj 2026, 15:08
Ne znam zbog cega sad toliko smarate jesu li na dresu valovi ili ne, dres je svakako i ljepsi bez te museme.
Jer je lopovluk i player verzija dresa koju možeš naručiti iz EU je 100 eura, kod nas 250 KM...

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 26 maj 2026, 15:47

Stvarno odbili Pumu? :crazy:

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 26 maj 2026, 15:56

DanijelTZ je napisao/la:
26 maj 2026, 15:24
Katastrofa, sto jes jes...

Dodje mi da narucim onaj prijasnji dres sa zmajevima u bijeloj verziji.
U tom bijelom smo izvojevali najbitniju pobjedu i prekinuli prokletstvo baraža i taj bijeli ima tkz. pobjednički kapital.
Takav sa onim zmajevima šangajcima je svakako ako ne ljepši onda prilično vrijedniji od ove kuhinjske krpe.

Ja sam već pripremio stari adidasov, obnovit ću se drugom prilikom kad izađe ljepši a do tada kao i uvijek podrška momcima i SŠ.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 26 maj 2026, 16:06

DanijelTZ je napisao/la:
26 maj 2026, 15:06
Na kraju mi se vise svidja bijeli dres. Ovaj plavi mi izgleda nekakav ljubicast :thumbdown:
Ja sve sto vise gledam bijeli mi se vise svidja a plavi narucio :S Posebno fini izgleda uzivo, mislim da ce na igracima bas dobro izgledati.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 26 maj 2026, 16:08

emir_ je napisao/la:
26 maj 2026, 15:25
DeeWa je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

slika
Ako kreneš od toga da tvoj ukus nije nužno odraz kvalitete i ljepote nego generalnog pljuvačko-negativnog nastroja, odgovor će ti se sam od sebe servirati.
Bukvalno ti mogu naci 100 primjera gdje je isto ovako uradjeno.

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 26 maj 2026, 16:10

Wolffire je napisao/la:
26 maj 2026, 16:06
DanijelTZ je napisao/la:
Ja sve sto vise gledam bijeli mi se vise svidja a plavi narucio :S Posebno fini izgleda uzivo, mislim da ce na igracima bas dobro izgledati.
Slika nije nikakvo mjerilo. Kvalitet dresa se najbolje vidi kada uzmeš dres u ruke…obučeš ga…ništa slike..loša svjetlost…fušeraj.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 26 maj 2026, 16:24

DeeWa je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

slika
Meni sve više izgleda kao istina nakon svake nove izjave što neko reče kako je Kelme bio u fazonu "Imamo vam ovo, a vi nađite nekog da proda priču navijačima" i da se dotični i nije nikako dotakao dizajna. Ako i jeste, ne ide plava linija (u skoro pa istoj nijansi) na plavi dres (a zažmirićemo na to kako ove fan verzije izgledaju, to je do proizvođača) i plavi rukavi, a žute linije na bijeli dres. To da dres opasno liči na dres ekipe iz pete engleske lige, a da Jordan ima slične, možda skoro i identične "rijeke" po dresu (koje uopšte i ne liče na rijeke) samo govori u korist toga da se možda i desilo nešto slično. Pa na kraju nakon svih izjava (pa i one kako je za 24 sata nastao dizajn), a nakon što je raja (Bgm većinski) nezadovoljna ide vađenje "Bili smo limitirani od strane Fife, ostavili su malo prostora pa je potrebno u osnovnim simbolima predstaviti dublju poruku." Samo mi limitirani, a Meksiko, Južna Afrika, Koreja, Maroko, Češka, Obala Slonovače, Belgija, Senegal, Norveška, Argentina, Austrija, Gana nisu (neki od ovih su apsolutni cirkus, ne kažem da je trebalo ići u tom pravcu, ali je činjenica da Fifa nije limitirala skoro ništa ako pogledamo ostale ekipe). Elem, nije majka Muju karala što se kockao, nego što se vadio.

bosanac10001
Kontakt:

Post Postao/la bosanac10001 » 26 maj 2026, 16:39

al87 je napisao/la:
26 maj 2026, 09:20
bosanac10001 je napisao/la:
26 maj 2026, 03:59
AlenHalilovic je napisao/la:
26 maj 2026, 00:05

Evo sad sam im napisao email i upitao ih o kojoj verzije se radi, kad bi trebali stići za obzirom da je prvi utakmica 12.06. i kakav im je kvalitet u poređenju sa originalom.

Kad dobijem odgovor javit cu in ša Allah.

Na njihovoj stranici pise da obrada naređube traje 3-7 dana + isporuka 7-14 dana za EU.
Znaci po tome bi najranije trabali stići za 10 dana a najkasnije za 21 danay što znači da bi u najgorem slučaju mogli stići i poslje Kanade.
Vazi hvala drug. Posto kod mene pise na njihovoj stranici kod artikla bh dresa, da traje isporuka 30 dana.
Ovaj website mi vuče na neku scum stranicu, čak sam malo googlao na nekim portalima koji ocitavaju vjerodostonost portala, piše da je site otvoren u maju 2026 i da nije pouzdan. Nadam se da će biti ipak sve ok ( da ne navlačim crnjak :D ), i da su to samo jedni u moru kineza koji rade ovalvu robu (ja godinama kupujem od kineza i sve je bilo ok).
Ma nije scam garant. Jesul ti odg da li je players verzija?

bosanac10001
Kontakt:

Post Postao/la bosanac10001 » 26 maj 2026, 16:41

Sindikat12 je napisao/la:
26 maj 2026, 09:07
bosanac10001 je napisao/la:
26 maj 2026, 06:45
Dali je iko narucivo na „KELME Sverige“ iz svedske? Hvala!
Jesam, cekam dostavu…. Valjda do sljedece sedmice
Kad si narucio? I dali so dobio obavjest?

Cuo sam, da taj vlasnik od pegle, srbin. Neki vicin pajdo. Sasa Ilic Se zove….

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 26 maj 2026, 16:41

NKMramor je napisao/la:
26 maj 2026, 16:24
DeeWa je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

slika
Meni sve više izgleda kao istina nakon svake nove izjave što neko reče kako je Kelme bio u fazonu "Imamo vam ovo, a vi nađite nekog da proda priču navijačima" i da se dotični i nije nikako dotakao dizajna. Ako i jeste, ne ide plava linija (u skoro pa istoj nijansi) na plavi dres (a zažmirićemo na to kako ove fan verzije izgledaju, to je do proizvođača) i plavi rukavi, a žute linije na bijeli dres. To da dres opasno liči na dres ekipe iz pete engleske lige, a da Jordan ima slične, možda skoro i identične "rijeke" po dresu (koje uopšte i ne liče na rijeke) samo govori u korist toga da se možda i desilo nešto slično. Pa na kraju nakon svih izjava (pa i one kako je za 24 sata nastao dizajn), a nakon što je raja (Bgm većinski) nezadovoljna ide vađenje "Bili smo limitirani od strane Fife, ostavili su malo prostora pa je potrebno u osnovnim simbolima predstaviti dublju poruku." Samo mi limitirani, a Meksiko, Južna Afrika, Koreja, Maroko, Češka, Obala Slonovače, Belgija, Senegal, Norveška, Argentina, Austrija, Gana nisu (neki od ovih su apsolutni cirkus, ne kažem da je trebalo ići u tom pravcu, ali je činjenica da Fifa nije limitirala skoro ništa ako pogledamo ostale ekipe). Elem, nije majka Muju karala što se kockao, nego što se vadio.
E zivo me zanima zasto ne idu dvije nijanse plave jedna sa drugom, evo molim te objasni mi?

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 26 maj 2026, 16:45

NKMramor je napisao/la:
26 maj 2026, 16:24
DeeWa je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

slika
Zar ne reče "dupe designer", da je kontaktiran u januaru 26.
Najsmješnije je što su se namještenici dotične gospođe raspisali ovdje na forumu, fale, reklamiraju, kupuju.
Iskoristiti Mundijal i dovesti ozbiljnog sponzora a ove "nakupce", otjerati.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 26 maj 2026, 16:57

Iceplayer je napisao/la:
26 maj 2026, 14:49
dinoze je napisao/la:
26 maj 2026, 14:44
CHR je napisao/la:
26 maj 2026, 14:27

:D
Pa to je 80 eur i nije neka cijena.
Sasvim korektno.
Kako mislis korektno platiš 150 KM i dobiješ dres u kojem ti reprezentacija ne igra, već trening dres. Ja sam kupovao fan dresova stvarno puno od raznih ekipa, ali ovo prvi put vidim. Ne znam gdje ti radiš ali ja nemam 500 KM za dva dresa (meni i meni) . Na kraju će ispast da će kineski od 50 KM imati valove, a officialni od 150 KM neće imati. Kako je to korektno drug?
Pa repliku kupujes.
Vazno je da imas kvalitetan materijal u kojem se ne usmrdis kao foka.
Kupi sebi jedan sto ce ti dva?
Uostalom valjda se takve stavri kupuju kolekcionarski i vazno je imati original i da kupis sebi bez opetrecenja budzeta.
A ako je tebi dres od 80 ili 120 eur udar na budzet onda ti imas prece stvari gdje ces investirati novac. Batali dresove.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 26 maj 2026, 17:00

Wolffire je napisao/la:
26 maj 2026, 16:06
DanijelTZ je napisao/la:
Bjeli dres i jeste zanimljiviji, mislim da ce u kombinaciji sa plavim sorcem i sa svim bedzevima na igracima izgledati ekstra dobro.
Onda ce svi zaliti sto su uzeli plavi.

UtdBiH21
Kontakt:

Post Postao/la UtdBiH21 » 26 maj 2026, 17:09

slika

Bgm ne izgleda uopste lose dres ovako kako je na prvu izgledao .

Varta
Kontakt:

Post Postao/la Varta » 26 maj 2026, 17:12

CHR je napisao/la:
26 maj 2026, 15:47
Stvarno odbili Pumu? :crazy:
Da. I to nudili para da nam budu sponzori.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: GoldenLilies, Google Adsense [Bot] i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []