O cemu ovaj levat
Premijer liga BiH - aktuelno
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jesam li isti post na sekund mogao vidjeti sa drugog novonapravljenog profila ili mi se ucinilo?
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Al se kote ovi pitarcici sta je ovo u pm, pa nisam ja eros brundo maminu vam sisu ybm
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa vise smo mi nezadovoljni nasim trecim mjestom nego sto ste vi nezadovoljni vasim sestim.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:50Pa vise smo mi nezadovoljni nasim trecim mjestom nego sto ste vi nezadovoljni vasim sestim.
Pa zato je ona skupina bezuba na vrhu zapada, previse nezadovoljni + ne zele da slave dogovoreni kup
Da je drzave, vi bi sad sa Vrbanjusom igrali
Sve si pogrešno povezo, valjda puno informacija.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:53Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:50Pa vise smo mi nezadovoljni nasim trecim mjestom nego sto ste vi nezadovoljni vasim sestim.
Pa zato je ona skupina bezuba na vrhu zapada, previse nezadovoljni + ne zele da slave dogovoreni kup
MNON
sirBobbyMoore je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:46Jesam li isti post na sekund mogao vidjeti sa drugog novonapravljenog profila ili mi se ucinilo?
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Noke995 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:56Sve si pogrešno povezo, valjda puno informacija.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:53Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:50
Pa vise smo mi nezadovoljni nasim trecim mjestom nego sto ste vi nezadovoljni vasim sestim.
Pravi kmetovi
-
Marokanci58
- Kontakt:
Jel još trče prema drotovima i cvile za razyebavanje “koreografije”?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Noke995 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:56Sve si pogrešno povezo, valjda puno informacija.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:53Jet2Holiday je napisao/la: ↑26 maj 2026, 16:50
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Doduše, na šta je ličila onih pola minute malo mi je i žao.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑26 maj 2026, 17:08E cuj oni razyebali![]()
Tebi treba mamu razyebat , poslije toga i tebe
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Jest, jest hahaha jedni trče prema izlazu, dugi prema vrhu tribine pa prema istoku ne znaju šta ih je snašlo a onaj pacijet sa megafonom dere se drži papire drži papire kakav cirkus
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Oni se radjaju osteceni a mi ih jos vise ostecujemo.
Pa nije ni to bas lepo breee
Pa nije ni to bas lepo breee
Ma i ovakav kakav jeste, razjedinjen i podijeljen, pojeo ih je sjever u svim navijackim aspektima.
Mada je to znalo biti 3x jace i bolje, ali dace Bog da se opet sve grupe ujedine...i tek onda ide show.
Mada je to znalo biti 3x jace i bolje, ali dace Bog da se opet sve grupe ujedine...i tek onda ide show.
- FKS -
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Vidi se ostavština Dragana u bordo taboru, čak i na forumu. Taj nivo spinovanja, laganja, ubjeđivanja sebe u nesto sto nisi, je prisutan samo kod njegovih sljedbenika.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
nastrojeni21 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 17:22Vidi se ostavština Dragana u bordo taboru, čak i na forumu. Taj nivo spinovanja, laganja, ubjeđivanja sebe u nesto sto nisi, je prisutan samo kod njegovih sljedbenika.
Al nemoguce je koliko sebe lazu
Oprosta i zaborava nema!!!Bivši bokser sarajevskog kluba „Željezničar“, rođen u Nikšiću 1969. godine, Veselin Vlahović Batko, kasnije poznat kao monstrum s Grbavice, premlaćivanjem civila u ovom sarajevskom naselju tokom 1992. i 1993. godine demonstrirao je svoje bokserske vještine. Ubijao je nesrpsko stanovništvo na najsvirepije načine, silovao, mučio. Priznao je, uz opasku da se ne kaje, više od 100 ubistava, a među njegovim žrtvama bilo je i djece.
Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi, Beli98, Combattente87, Hajdeee, Jet2Holiday, JimmyPage, klasik, Venom i 60 gostiju.

.png)