Zna se kojem partneru kup poklanja. Sportski pozdravbordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2026, 19:53Opet u startu Borac ima 36 bodova od rs ekipa i imat ce jos nekog partnera Siroki i Celik.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Srce, čast i ponos!
- tutankamon1905
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Posusju je ovo svakako bila bonus sezona
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ideneide je napisao/la: ↑26 maj 2026, 13:08Jedini manguplukKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 maj 2026, 10:09
Ostat ce upisano kao jedno od najkvalitetnijih pisanja jedne grupe na ovim prostorima![]()
![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ko na kraju ispade, Sloga ili Posusje
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
To ti samo misliš da ste se borili za titulu.. Nevezano za utakmice s Posušjem. Znalo se od starta u kojem pravcu liga ide i tako se i zavrsila,niko nije imao šanse osim Borca.tutankamon1905 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:07Pustanje Posusju dok se boris za titulu..ajde bogati
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Borcu, čitaj Vici, da je odgovaralo da Posušje ostane sigurno bi im dali bod a i ovako vjerujem da nam slijedi milion zavrzlama koji će klub iz rs-a ući u ligu.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- luckystrike
- Kontakt:
Ne fura me ta ultra furka, al' realno ako je iko ikog popišao onda su HZ manijake. Zvrčka na startu ih je izbacila iz cipela toliko da je ezan s munare iza Istoka bio jači od njihovog navijanja prije nego HZ uopšte počinju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Vi imate takve 4 ekipe .olimpic bio jedan tim u ligi 16 to je bilo 6 bodova.Daduli je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:05A jbg nema im Olimpika da im pušta svaku utakmicu, pa da im onda oni puste u zadnjem kolu da ostanu u ligi, i tako...Nane17 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:02bordobijeli je napisao/la: ↑26 maj 2026, 19:53Opet u startu Borac ima 36 bodova od rs ekipa i imat ce jos nekog partnera Siroki i Celik.
Zar nije Siroki vas partner,msm s njima kupove dogovarate i to?
Zato su nam pogurali fan shop za sve pare, hvalaluckystrike je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:19Ne fura me ta ultra furka, al' realno ako je iko ikog popišao onda su HZ manijake. Zvrčka na startu ih je izbacila iz cipela toliko da je ezan s munare iza Istoka bio jači od njihovog navijanja prije nego HZ uopšte počinju.
Željezničar za život cijeli!
-
itatabisine
- Kontakt:
Moze li mi neko pojasnit kojom logikom ne smiju ispast dva kluba iz entiteta RS.
Da li ovo znaci da bi Posusje ispalo i da je ispod njih ekipa Radnika jer MORA ispast jedan iz Federacije
Da li ovo znaci da bi Posusje ispalo i da je ispod njih ekipa Radnika jer MORA ispast jedan iz Federacije
Dodik spasio slogu i seljescar.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Mogu ispasti, ali u tom slucaju bi devetoplasirani igrao baraz sa najboljom ekipom iz lige RSitatabisine je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:24Moze li mi neko pojasnit kojom logikom ne smiju ispast dva kluba iz entiteta RS.
takav je slucaj kad na posljednja dva mjesta zavrse ekipe iz istog entiteta
npr. da su ove godine 9. i 10. Siroki Brijeg i Posusje, Celik ne bi imao siguran ulazak, nego bi igrali dvomec protiv Sirokog
Don't believe the hype.
Combattente87 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 14:02Posušju treba samo x, i to je to....
Citiraj me večeras
Svi navijamo za Rudar da ostane, tako da nemojte ići na izlet samo![]()
Citiram te
Pročitaj još jednom šta sam ti napisao danas
Oni pricaju samo ono sto im se naredi iz srbije a to su uglavnom price protiv Sarajeva i drzave BiH
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ama to je bilo pravilo samo prosle godine kada se skracivala liga,nije svake godine ljudi.I sto ne bi mogla ispasti 2 iz RS-a,desilo se vec.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:27Mogu ispasti, ali u tom slucaju bi devetoplasirani igrao baraz sa najboljom ekipom iz lige RSitatabisine je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:24Moze li mi neko pojasnit kojom logikom ne smiju ispast dva kluba iz entiteta RS.
npr. da su ove godine 9. i 10. Siroki Brijeg i Posusje, Celik ne bi imao siguran ulazak, nego bi igrali dvomec protiv Sirokog
Posusje out Celik in,ko ce iz RS-a upasti niko ne zna
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Marokanci58
- Kontakt:
Retardosu i da je Posusje ostalo a dva iz entiteta RS ispala nema nikakvog baraža.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:27Mogu ispasti, ali u tom slucaju bi devetoplasirani igrao baraz sa najboljom ekipom iz lige RSitatabisine je napisao/la: ↑26 maj 2026, 20:24Moze li mi neko pojasnit kojom logikom ne smiju ispast dva kluba iz entiteta RS.
Koliko puta vam se mora napisati. Baraž je bio prosle godine zbog skraćenja lige i nikad ga vise neće biti. Ako BSK ne uđe ulazi sljedeči koji ima licencu.
BRATSTVO GRAČANiCA
Jedino Leotar može da uđe od prva 3, ne znam jesu li aplicirali
Željezničar za život cijeli!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kazla sve ti je oprešteno

Doktor za retardaciju.

.png)