FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sjecal se ko onog interview kad je zdravko reko onom novinaru u emisi da ga je zovno u emisiju da ga isprovocira pa tuzi da bi mu placo stan u svicarskoj, a posle toga je rekao da su njemu rekli da on pusi njemu k ispod stola.
Evo ibra rahimica zvanog **** kobila ponovno kitovanje
Evo ibra rahimica zvanog **** kobila ponovno kitovanje
500k eura za trenera i opet 3 mjesto
Mamicu bravo
Bolje da si 500k eura podijelio ljudima u savezu
Mamicu bravo
Bolje da si 500k eura podijelio ljudima u savezu
Nadam se da nismo dali 500k ičeg za trenera nekog
Dajte ljudi uozbiljite se, po ovim "fan" stranicama Zekić je predstavljen, i potpisalo je vec 3-4 igraca s nama... Lupaju opasno a raja se lozi.
Ne kazem da ovaj nece potpisati, al sve je to s rezervom i ta odšteta pogotovo.
Ne kazem da ovaj nece potpisati, al sve je to s rezervom i ta odšteta pogotovo.
- Kockoglavi
Ja bi Cvitanovica ostavio za trenera, jbo vise promjene trenera.
Igra pod Mariom nije bila dobra, ni približno. Rahimic ga je otresao u kupu ko dijete malo, superkup je izgubio. Ligu je odradio korektno i nista više.
Igra pod Zekicem kad se nekako raja digla oko kluba, vidjelo se i na posjeti i ovo s Mariom ne nebo i zemlja.
Mislim da s njim necemo daleko i da je pravo vrijeme za promjenu..
Ovaj popljuvani Ognjen smijem se kladiti da bi bio pravi izbor, sigurbo bolji od Maria. Ako vec neće Zekica nazad.
Igra pod Zekicem kad se nekako raja digla oko kluba, vidjelo se i na posjeti i ovo s Mariom ne nebo i zemlja.
Mislim da s njim necemo daleko i da je pravo vrijeme za promjenu..
Ovaj popljuvani Ognjen smijem se kladiti da bi bio pravi izbor, sigurbo bolji od Maria. Ako vec neće Zekica nazad.
ovaj vec upusao trece mjesto nije bi pocela sezona… sta reci o “ljubiteljima” kluba. Hvala bogu vas Mirvic i Mamic ne slusaju i rade kako hoce.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Taman posla ce dati 500k eura za nekog anonimusa
Sam se banuj debilu.Pitar6785 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 17:34500 k € osteta + plata 250 k€ godisnje (za tri godine ovaj trener bi kostao oko 1,25 m€ za tri godine. Ja vjerujem da mozemo dovest bjelicu na 2 godine po 650 k€ godisnje.
Ako je ovo istine da se mora osteta platit za ovog, ja licno bi doveo SAVU MILOSEVICA. Sjecam se da je protiv ukraine u barazu odigro dobro, tresnjevku bez novaca preporodio za brzo vrijeme, i sto je naj vaznije igra dobro i ofanzivno i defanzivno.
Ima iskustva u pl bh
Ima mentalitet vodjenja klubova reprezentacija sa ovih podneblja
Imao bi koliko toliko vecu protekciju U VIDU GICE
Netreba osteta
Nije preskup (u rangu marija)
Ako pogledamo sa kakvom ekipom i u kojem je Savo trenutku doso, i u kojem je kurcu zeljko bio on je napravio vise nego mario ibro rahimic rozman zekic dudic adzem sabljic
u neregularnoj ligi, izvukli najvise sto je moguce. Ne pamti bosnjo dalje od 3 kola nazad, 90% vas je zaboravilo prvih 15 kola i 30 bodova sto su nam otkinuta, al haj, Mirvic je problem… Hvala Bogu dragom pa mahala ne vodi klub, dok god je tako, ja sam sretan
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Igramo onoliko koliko nam dozvole zato ne ocekujem vise od treceg mjesta
Prije cemo uci u grupnu fazu lige konferencije nego osvojiti titulu
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mario bi bio „bolji“ da je odmah prebacio na 4231, sto je igrao kroz trenersku karijeru.
A nema igraca realno za to. I onda imamo ovo sto imamo, sve nesto na ho-ruk. Kontam da sad zaigramo Bayern-taktik i da dovedemo par krila za tu formaciju, da bi ekipa izgledala bolje tj. da bi imali i tu „igru“.
Ovaj potencijalni trener ako dodje i bude igrao 343, predvidjam nam isti pocetak sezone kao i ove. Nista licno protiv imena samo kazem…
A nema igraca realno za to. I onda imamo ovo sto imamo, sve nesto na ho-ruk. Kontam da sad zaigramo Bayern-taktik i da dovedemo par krila za tu formaciju, da bi ekipa izgledala bolje tj. da bi imali i tu „igru“.
Ovaj potencijalni trener ako dodje i bude igrao 343, predvidjam nam isti pocetak sezone kao i ove. Nista licno protiv imena samo kazem…
Zadnja izmjena: muhamedhulk, dana/u 26 maj 2026, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Mario moze raditi u klubu ali kao portparol.
Kenja za trojicu.
I ovo prije i poslije derbija,emotivni napadi,halabucenje i dizanje u nebesa igru i tim,neke statistike otkad je dosao,govore o tome da je svjestan da nema dalje,samo je zaboravio u sve to uvrstiti i popusena dva trofeja.
Zaboravio covjek,ponijelo ga nakon derbija,pa sto se nisi baco na glavu kad je bilo 4:0,ne kontam?
Mislim razumijem,jasno mi je sve.
Mario hvala majstore i dovidjenja.
Ovo ti je sad novi rekord po broju tekmi u kontinuitetu.
Kenja za trojicu.
I ovo prije i poslije derbija,emotivni napadi,halabucenje i dizanje u nebesa igru i tim,neke statistike otkad je dosao,govore o tome da je svjestan da nema dalje,samo je zaboravio u sve to uvrstiti i popusena dva trofeja.
Zaboravio covjek,ponijelo ga nakon derbija,pa sto se nisi baco na glavu kad je bilo 4:0,ne kontam?
Mislim razumijem,jasno mi je sve.
Mario hvala majstore i dovidjenja.
Ovo ti je sad novi rekord po broju tekmi u kontinuitetu.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
evo sezona gotova, mi mozemo reci sezona bez trofeja je neuspjesna. druga stvar nismo promovisali nijednog mladog igraca da kazemo imamo ga za prvih 11, a osim Telalovica nijedan mladi igrac nije dobio zapazene minute, a imali smo prilike itekako za to.
sta mislite ko bi od igraca i bh lige mohao biti interesantan evo njih par
Hrelja iz Borca jos uvijek mlad i svjestan da dobrs sezona u Sarajevu moze napraviti odlican transfer
Romera iz Rudara kao backup napadac iskusan
Mulato iz Posusja jedino sto nema eu papire ali isto tako kao drugi napadac dobra opcija
sta mislite ko bi od igraca i bh lige mohao biti interesantan evo njih par
Hrelja iz Borca jos uvijek mlad i svjestan da dobrs sezona u Sarajevu moze napraviti odlican transfer
Romera iz Rudara kao backup napadac iskusan
Mulato iz Posusja jedino sto nema eu papire ali isto tako kao drugi napadac dobra opcija
-
Terreasilver
- Kontakt:
Kakav Hrelja? Ne bih doveo ni jednog igrača Borca kad bi nam titulu donio naredne sezone. Nek pravi transfer iz svog Borca.
Umalo me infarkt nije udario kad sam vidio da pominje Hrelja iz Borca kao potencijalno pojačanje.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Cekaj da spomenu Hirosa.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
-
DzemoSmjecanin
- Kontakt:
Lik je sinoć bio u lozi, eno ga na fotkama.
Trenutno korisnika/ca: FksOtokaHz i 36 gostiju.