FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Bog ti jadan kako čovjek igra lopte, bio jedan ovaj moj na utakmici protiv Stuttgarta i veli brate da vidiš kako se čovjek kreće po terenu i kako igra fudbala, 90% se na TV-u ne vidi i ne može se ispratiti kao kada ga uživo pratiš, pa evo isječak ispod
Kolega znači Barcelona je potpisala igračinu
Vidi ih, našla krpa zakrpu 
Prije neki dan prvi put čuje za njega a sada je igračina
Sarma, ti si za sve ove što te osporavaju lično Einstein.
Prije neki dan prvi put čuje za njega a sada je igračina
Sarma, ti si za sve ove što te osporavaju lično Einstein.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Odlicna sezona je ovo bila. Lijepo je sto se uzeo kup nakon 5-6 godina, ali vise zbog toga sto Bayern opet igra interesantan fudbal nego zbog samih trofeja.
Formirao se nevjerovatan napadacki trio, treba im malo popraviti sredinu, a po meni najvise ubaciti kakve brzine u odbranu. Kad igras ultra ofanzivno onda moras imati brzinu nazad jer neminovno je da ces biti slab na kontre.
Eberl radi fantastican posao, rijesio se svih preskupih polovnjaka koje su nabacali prethodnici. Sama ta cinjenica je vrijedna paznje.
Formirao se nevjerovatan napadacki trio, treba im malo popraviti sredinu, a po meni najvise ubaciti kakve brzine u odbranu. Kad igras ultra ofanzivno onda moras imati brzinu nazad jer neminovno je da ces biti slab na kontre.
Eberl radi fantastican posao, rijesio se svih preskupih polovnjaka koje su nabacali prethodnici. Sama ta cinjenica je vrijedna paznje.
-
korisnik32
- Kontakt:
Prije bi dao pare za Diomandea nego za Gordona
Da li ste zainteresirani za jednog nizozemskog virtuoza na lijevom krilu 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobro si, kad vas dvojica kontate onda nema brige
Iznos za igrača koji je planiran biti zamjena Diazu je povelik. Šta Flick planira sa njim ako se to ostvari, ostaje da se vidi. Barca je i prošle godina krenula na Kolumbijca pa se zakovala.
Srećom, ovi neuspjeli transferi Bayerna tipa Wirtz, Simons, Williams i Woltemade su se baš pokazali u novim sredinama.
Isto kao i oni što su otišli, jer su bili viška. Koman, Sane, De Ligt, te prije toga Thiago, Alaba i ostali.
Nakon Lewe i Olma je normalno da očekujete neki veći transfer. Istina je da je prvi bio polupenzić, drugi poluinvalid, valjda se sad ubode nešto.
A da se ne proda neko...npr. Raphinha.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pametan dečko.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Opet si počeo ljepiti budalaštine sa fake acc nekadašnji Bayern Space sad je Space jer mu je prvi banovan.
Što se tiče Gordona ko je normalan mogao očekivati da će Bayern platiti 80 mil za zamjenu.Ovu cifru Bayern daje samo na provjerene klase pa Diaz je plaćen 70 mil.
Što se tiče Gordona ko je normalan mogao očekivati da će Bayern platiti 80 mil za zamjenu.Ovu cifru Bayern daje samo na provjerene klase pa Diaz je plaćen 70 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.