Premijer liga BiH - aktuelno
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovaj se probudio i naveo spisak zelja, tj. mokrih snova. 
Sebastijane, Sebastijane, nek' je tvojoj majci hvala...
Kakvi sve tokvaka ovdje ima, cudo jedno!napapijri1987 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 07:02Niko ahahahahah.
Srbi jednostavno ne mogu finansirati 2 ekipe u najvecem rangu bh fudbala. Sad se lova daje Borcu. Kada dodje neka druga politicka partija na vlast onda ce se okrenuti nekom drugom i Borac ce biti ono sto je sada Radnik.
Ja sam pisao u januaru da ce Posusje zajedno sa Rudarom u drugu ligu. Slijedece godine bi trebala dva kluba iz ERS-a put druge lige. Nema sanse da se i Bijeljina i Doboj i potencijalni treci odrze. Jedini spas srbima je zajednicka druga liga i da u narednih par godina iz Pl ispada jedan klub. Tako bi u narednih 3-4 godine ostao neki broj klubova sa cirilicom u ligi. Ovako ce ispasti 2 slijedecu sezonu i poslije te opet 2. Znaci za dvije godine ce ostati na Borcu plus na tom koji udje iz lige ers-a. Taj koji udje ce odmah i ispasti jer je kvalitet te lige ekvivalentan kvalitetu prve lige kantona u ili donjeg dijela druge federalne.
Uglavnom, Bajram Serif mubarek oslun, svima koji slaveu zdravlju i sreci da proslavite sa svojim porodicama.
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Milioni iz budžeta FBiH
Stadion napravili bez urbanističke i građevinske dozvole
I opet ne mogu ništa Zrinjskom
Pa gdje je problem
Bilo je više od 5000, zapad je bio pun.Marokanci58 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 00:32Kad smo kod brojki ono danas je sramota za Borac. Ti ako na besplatan ulaz i proslavu titule sa svim omladincima iz škole fudbala i ostalima ne možeš privući ni 5000 ljudi. Žalosno.
Nema čari izgleda banjalučanima u ovakvim titulama a da je recimo Zvezda igrala prijateljsku napunili bi svih 9000. Žalosno.
Ali, razumijem te, lakše je odrediti koliko je bilo ljudi samo na osnovu istočne tribine koja se vidi na prenosu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Bajram serif mubarek olsun.
Ma dobro, morao je biti pun stadion, titula 100 godina kluba, itd itd. Besplatan ulaz i opet ti ne bude pun stadion. U nekim prijasnjim godinama bi bio pun bez problema.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2026, 08:36Bilo je više od 5000, zapad je bio pun.Marokanci58 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 00:32Kad smo kod brojki ono danas je sramota za Borac. Ti ako na besplatan ulaz i proslavu titule sa svim omladincima iz škole fudbala i ostalima ne možeš privući ni 5000 ljudi. Žalosno.
Nema čari izgleda banjalučanima u ovakvim titulama a da je recimo Zvezda igrala prijateljsku napunili bi svih 9000. Žalosno.
Ali, razumijem te, lakše je odrediti koliko je bilo ljudi samo na osnovu istočne tribine koja se vidi na prenosu.
Ja kazem bez obzira na protekciju kod sudaca itd borac ima najbolju ekipu uz zrinjski i zasluzena titula. Jer uspjesi u europi govore za sebe da ima kvaliteta.
Sretno vam u Lp i da napravite taj iskorak i da se prodje drugo pretkolo Lp i da vec imate osigurano KL. a ko zna mozda se zaigra i u EL ako se neke stvari posloze.
Sretno svim nasim klubovima u europi.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Slažem se, ali s obzirom koliko su se magovi iz marketinga "potrudili", i sa ovom posjetom sam iznenađen.ronaldo99 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 08:40Ma dobro, morao je biti pun stadion, titula 100 godina kluba, itd itd. Besplatan ulaz i opet ti ne bude pun stadion. U nekim prijasnjim godinama bi bio pun bez problema.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2026, 08:36Bilo je više od 5000, zapad je bio pun.Marokanci58 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 00:32Kad smo kod brojki ono danas je sramota za Borac. Ti ako na besplatan ulaz i proslavu titule sa svim omladincima iz škole fudbala i ostalima ne možeš privući ni 5000 ljudi. Žalosno.
Ja kazem bez obzira na protekciju kod sudaca itd borac ima najbolju ekipu uz zrinjski i zasluzena titula. Jer uspjesi u europi govore za sebe da ima kvaliteta.
Sretno vam u Lp i da napravite taj iskorak i da se prodje drugo pretkolo Lp i da vec imate osigurano KL. a ko zna mozda se zaigra i u EL ako se neke stvari posloze.
Sretno svim nasim klubovima u europi.
Srećan Bajram svima koji slave.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Combattente87
- Kontakt:
Al kad krenu o ovoj nekoj veličini i nadmoći klubova iz prve lige Fbih u odnosu na prvu ligu RS, rekao bi čovjek da se radi o njemačkoj cvajti, a u suštini realno je da su to male nijanse u kvalitetu....Evo ti BSK naprimjer, Borčevih par igrača iskusnih, uz omladince igraju fin fudbal skroz, Laktaši sasvim solidna ekipica i Leotar uvijek tvrd orah bio za svakoga...Šta to ima u Fbih da je wooooow, Stupčanica koja je u rangu BSK, imaš raspalu Slobodu, Travnik koji je pristojan.....Pusti te šuplje o nekoj velikoj razlici, sve je to u 5 deka.napapijri1987 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 07:02Niko ahahahahah.
Srbi jednostavno ne mogu finansirati 2 ekipe u najvecem rangu bh fudbala. Sad se lova daje Borcu. Kada dodje neka druga politicka partija na vlast onda ce se okrenuti nekom drugom i Borac ce biti ono sto je sada Radnik.
Ja sam pisao u januaru da ce Posusje zajedno sa Rudarom u drugu ligu. Slijedece godine bi trebala dva kluba iz ERS-a put druge lige. Nema sanse da se i Bijeljina i Doboj i potencijalni treci odrze. Jedini spas srbima je zajednicka druga liga i da u narednih par godina iz Pl ispada jedan klub. Tako bi u narednih 3-4 godine ostao neki broj klubova sa cirilicom u ligi. Ovako ce ispasti 2 slijedecu sezonu i poslije te opet 2. Znaci za dvije godine ce ostati na Borcu plus na tom koji udje iz lige ers-a. Taj koji udje ce odmah i ispasti jer je kvalitet te lige ekvivalentan kvalitetu prve lige kantona u ili donjeg dijela druge federalne.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Combattente87
- Kontakt:
-
KosevoZove
- Kontakt:
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Jučer sve očekivano, Sloga nije mogla nepobijediti, nakon svih višegodišnjih sklanjanja, Borac se zahvalio Posušju guranjem u drugu ligu. U Mostaru stanje redovno, recimo da je Velež možda zaslužio gol zbog promašenog penala i prečke Spahića, ali su zaslužili i primit još barem jedan. Zalaganje Veleža ni 10% kao u uzvratnoj utakmici kupa.
Sretan Bajram svima koji slave
Sretan Bajram svima koji slave
Hvala vam na cestitkama , zivi i zdravi bili. Da aBda od iduce sezone sto manje imamo ispada na tribinama i da bude sto vise sportskog i fer navijanja. Vjerujem da mi to svi skupa mozemo i da smo svi skupa pametniji od ovih sto nam truju mozak i zavadjaju.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ma nije toliko ni bitno za raspravu ali jest za klasu iznad liga FBIH od RS. Čelik, Stupčanica i GOŠK su odlične ekipe i ispred svake u RS a i Jedinstvo, TOŠK i Sloboda bi bilo među 5 u RS.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 09:14Al kad krenu o ovoj nekoj veličini i nadmoći klubova iz prve lige Fbih u odnosu na prvu ligu RS, rekao bi čovjek da se radi o njemačkoj cvajti, a u suštini realno je da su to male nijanse u kvalitetu....Evo ti BSK naprimjer, Borčevih par igrača iskusnih, uz omladince igraju fin fudbal skroz, Laktaši sasvim solidna ekipica i Leotar uvijek tvrd orah bio za svakoga...Šta to ima u Fbih da je wooooow, Stupčanica koja je u rangu BSK, imaš raspalu Slobodu, Travnik koji je pristojan.....Pusti te šuplje o nekoj velikoj razlici, sve je to u 5 deka.napapijri1987 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 07:02Niko ahahahahah.
Ono što je zabrinjavajuće je da RS ima vjerovatno veću prosječnu posjetu i gledanost nego FBIH ako oduzmemo Čelik sa njihovih 7500 prosječno ostale utakmice gleda 200 ljudi max. Jedan Travnik gleda 100 ljudi, derbi Sloboda:Jedinstvo 300. Tu smo baš propali, kod nas u Gračanici sa 1000 u prosjeku pali na 250..nigdje čovjeka na stadionu, ne proda se 100 ulaznica. U TK nižim ligama veća posjeta nego i u FBiH i RS. Po 800-1000 ljudi bude svako kolo na nekom derbiju.
BRATSTVO GRAČANiCA
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave! Pozdrav iz Posušja!

- LondonBlues
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
Srećan Bajram svim forumašima koji slave. Živi bili drugovi.
Ja sam mislio da si ti ozbiljan čovjek .Samo ću napisati :NoDi80 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 00:13Zovete se hrvatski sportski klub, a srbin vam najveca legenda u historiji. Najsmijesnije od svega je to sto vise srba navija za velez nego za zrinjskiZrinjevci1905 je napisao/la: ↑26 maj 2026, 23:36kako ih silujemo, ovo je fascinantno. zamislite osjecaj da ste sad neki Almir iz gnojnica pokraj Mostara
Mislim da vam je to limitiralo navijacku bazu i ostacete zauvijek na nekih 3000 do 5000 ljudi bez ozbira na sportske rezultate i uspjehe. Furate neki nacionalizam, a ustvari ste pardoks koji ni hrvati ne dozivljavaju i sa takvom politikom nikad necete biti klub sa velikom bazom navijaca
Luka Modrić ….a Nemanja je posebna priča
Sretan Bajram svima koji slave a naročito navijačima i igračima Zrinjskog a vjerujte mi da ih nije malo .
Volim Mostar pa makar i vaki
U INAT SVIMA