English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sledece ako se spase onda ce ostati duzi niz godina.. Sindrom druge sezone plus Evropa ...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sir Alex Ferguson 795mil u 26 godina po igraču 8 mil.
Guardiola u 10 godina spržio preko 2 milijarde što znači po igraču 30 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Više vrijedi ovaj Fergusonov postotak, na 810 utakmica svaku treću nije dobio. Golemo
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- wadethegreat
- Kontakt:
When adjusted for football-specific inflation, Sir Alex Ferguson’s total transfer spending during his 26-year tenure at Manchester United (1986–2013) is estimated to be approximately £3.5 billion. His unadjusted (nominal) gross spending during this period was roughly £700 million to £790 million.
A drina nekad bila marka.
Tolike pare skrsiti da bi pobjedio newcastle, blackburn i arsenalawadethegreat je napisao/la: ↑27 maj 2026, 12:20When adjusted for football-specific inflation, Sir Alex Ferguson’s total transfer spending during his 26-year tenure at Manchester United (1986–2013) is estimated to be approximately £3.5 billion. His unadjusted (nominal) gross spending during this period was roughly £700 million to £790 million.
Šta kažeš na ovo Sarmice?wadethegreat je napisao/la: ↑27 maj 2026, 12:20When adjusted for football-specific inflation, Sir Alex Ferguson’s total transfer spending during his 26-year tenure at Manchester United (1986–2013) is estimated to be approximately £3.5 billion. His unadjusted (nominal) gross spending during this period was roughly £700 million to £790 million.
Bajram šerif mubarek olsun
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Arteta menadzer godine pored Iraole, Andrewsa i Le Brisa 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Wilshere10
- Kontakt:
Hvala Bogu pa Arsenal nije pokraden za nagradu menadžer sezone. Bilo bi previše nakon krađe za POTY. 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Zasluzeno je menadzer sezone
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Čekao sam kad će neko spomenuti inflaciju.Čijenica da je Ferguson proveo 26 godina u klubu što je više nego dvostruko od Guardiole dovoljno govori.Čovjek izgradio bukvalno dinastiju iz sopstvene akademije koja je godinama dominirala.Guardiola došao na gotovo i potrošio 2.5 milijarde za 1 CL i 6 liga.wadethegreat je napisao/la: ↑27 maj 2026, 12:20
When adjusted for football-specific inflation, Sir Alex Ferguson’s total transfer spending during his 26-year tenure at Manchester United (1986–2013) is estimated to be approximately £3.5 billion. His unadjusted (nominal) gross spending during this period was roughly £700 million to £790 million.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- wadethegreat
- Kontakt:
Druze 3.5 milijardi nije bas sve bilo akademija.Saurman je napisao/la: ↑27 maj 2026, 15:08Čekao sam kad će neko spomenuti inflaciju.Čijenica da je Ferguson proveo 26 godina u klubu što je više nego dvostruko od Guardiole dovoljno govori.Čovjek izgradio bukvalno dinastiju iz sopstvene akademije koja je godinama dominirala.Guardiola došao na gotovo i potrošio 2.5 milijarde za 1 CL i 6 liga.wadethegreat je napisao/la: ↑27 maj 2026, 12:20
Ja se sjecam da su se otimali igraci konkurenata...
Fergie je od govana pitu pravio ali nije to sve tako bajno bilo.
Imao je primat financijski do dolaska Celzija.
Cijela Engleska je disala United ukljucujuci sudije
Liga bila puno manje konkurentna od ove sada a da ne spominjem period od prije nekoliko godina...
Sredina tabele se ne moze porediti po snazi
Top dva svih vremena ko je drugi je stvar ukusa ali necemo romantizirati...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Slot ispusio za nagradu,ovo je trebalo njemu ici, 500 milki dodano na sampionsku ekipu i covjek je uspio u zadnjem kolu izboriti top5. Nestvaran poduhvat
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶