To mi mislimo da je 340 evra, prije ce biti da je 34000 evra
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
vaš je cijeli svijet u bordo obojen

Bajram Šerif Mubarek Olsun navijačima manjeg sarajevskog premijerligaša

Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Sta ovi na SS.ba pisu sloga izborila opstanak, a posusje ispalo? Jel oni znaju nesto sto mi ne znamo
?
Pa Posušje je završilo na devetom mjestu, Rudar 10-i...?
Ili si ironičan?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Vidi sto su se rastrkali potribiniDoktorXabaras je napisao/la: ↑27 maj 2026, 14:40vaš je cijeli svijet u bordo obojen
Malsuz Bajram Serif Mubarek Olsun momcima sa juga koji su digli glas protiv dovodjenja cetalja i velicanja zlocinaca parolama.
AKO NEKO ZNA KO SU MOMCI NEKA MI JAVI. SVAKI OD NJIH IMA 100 OJRA OD MENE

Jbt pa ja sam bio ubjedjen da je posusje vec bilo obezbjedilo opstanak, svasta, nisam ironican vec sam negdje nesto propustio
.
Vidjeh maloprije u Banjaluci menadžera Pericu i Romeru. Nisu sigurnobdošli na čevapevpo ovoj vrućini 

Mogli su sačekati da bar 24 h prodju od kraja prvenstva
Tako da....
Mogli su sačekati da bar 24 h prodju od kraja prvenstva
Tako da....
Allah Razi Olsun da bude sto manje Radovana Karadzica i da sto manje pustate kup hrvatima. PozTelalovic je napisao/la: ↑27 maj 2026, 15:19Vidi sto su se rastrkali potribiniDoktorXabaras je napisao/la: ↑27 maj 2026, 14:40vaš je cijeli svijet u bordo obojen
Bajram Šerif Mubarek Olsun navijačima manjeg sarajevskog premijerligaša![]()
![]()
Malsuz Bajram Serif Mubarek Olsun momcima sa juga koji su digli glas protiv dovodjenja cetalja i velicanja zlocinaca parolama.
![]()
- Simpatizer
- Kontakt:
Ja nekim poslom bio u BL,oko 14 h ih vidio.Idu od stadiona prema parku. Nisam siguran,čini mi se da je O.J.bio sa njima. Jel on sportski direktor ili neka druga funkcija?
Jest kad Dino pekic brojiBosnianLevi je napisao/la: ↑27 maj 2026, 14:55Bajram Šerif Mubarek Oslun
121.017 navijača bilo na domaćim utakmicama odprilike duplo od drugog mjesta tj. manjeg kluba iz Sarajeva.
Eh koliko bi bilo da osvajamo titule![]()
Koji kup i kada?avanti003 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 15:50Allah Razi Olsun da bude sto manje Radovana Karadzica i da sto manje pustate kup hrvatima. PozTelalovic je napisao/la: ↑27 maj 2026, 15:19Vidi sto su se rastrkali potribiniDoktorXabaras je napisao/la: ↑27 maj 2026, 14:40vaš je cijeli svijet u bordo obojen
Bajram Šerif Mubarek Olsun navijačima manjeg sarajevskog premijerligaša![]()
![]()
![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Šta će se oni čuvat kad i ne nose krpe na gostovanja, glavna akcija im vatromet iza gostujuće tribine, tim se ni Alcohol boysi ne bi ponosiliGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑27 maj 2026, 17:31Djecije smicalice na pocetku tekme su Manijaci jedva docekali Boga mi.. tesko se sada vama, bar onima sto idi da bodre svoj klub
Cuvajte se gostovanja , samo kazem![]()
![]()
Da je brojo Bakir izetbegovic opet nas je duplo vise nego bilo koga drugog duplo.Morgen19 je napisao/la: ↑27 maj 2026, 17:04Jest kad Dino pekic brojiBosnianLevi je napisao/la: ↑27 maj 2026, 14:55Bajram Šerif Mubarek Oslun
121.017 navijača bilo na domaćim utakmicama odprilike duplo od drugog mjesta tj. manjeg kluba iz Sarajeva.
Eh koliko bi bilo da osvajamo titule![]()
kakvi koji komplexi i mitomanija
- Combattente87
- Kontakt:
Igraćemo sa 3 špica
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Izvjesno je da ce Luka otici, iznenadilo bi me da ostane. Treba se naplatiti od ove sezone, nema tu sta drugo ocekivati
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, maho_sa, Pirke, Venom i 29 gostiju.

.png)