Sarajevo - Željezničar - 1 - Jaliju da *ebemo.
Borac Banja Luka - Posušje - 1 - Jedno 6:0 za bosanski Bayern. Ipak se titula slavi.
Široki Brijeg - Radnik Bijeljina - X - Ni jednima ni drugima ne treba ništa. Možda bude 2:2.
Sloga Meridian - Rudar Prijedor - 1 - Žao mi je Zigazaga forumaša i žao mi što Sloga ostaje u ligi.
Zrinjski - Velež - 2 - Nadam se da Rođeni mogu da se iskupe svojim navijačima za kraj uspješne sezone.
36. kolo WWin Lige Bosne i Hercegovine - očekivanja
36. kolo WWin Lige Bosne i Hercegovine - očekivanja
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Re: 36. kolo WWin Lige Bosne i Hercegovine - očekivanja
Vidimo se na početku sljedeće sezone.Pendulum je napisao/la: ↑23 maj 2026, 02:39Sarajevo - Željezničar - 1 - Jaliju da *ebemo.![]()
Borac Banja Luka - Posušje - 1 - Jedno 6:0 za bosanski Bayern. Ipak se titula slavi.
Široki Brijeg - Radnik Bijeljina - X - Ni jednima ni drugima ne treba ništa. Možda bude 2:2.
Sloga Meridian - Rudar Prijedor - 1 - Žao mi je Zigazaga forumaša i žao mi što Sloga ostaje u ligi.
Zrinjski - Velež - 2 - Nadam se da Rođeni mogu da se iskupe svojim navijačima za kraj uspješne sezone.![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.